Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 747
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
Една колежка ми каза, че нейните са и останали така (минали са 5г. от операцията и)
Но нея това не я притеснява, даже било по-секси така и през сутиена не си личало.
Упс,не трябваше да чета това.Аз съм от "щастливките"със зърна със собствен живот и за разлика от партньора ми и случайните "мъжове",с които се разминаваме по ежедневните си работи,аз не съм много щастлива.Лятото слагах лепенки,сега отново личат,дори през суитчер
2 год ги закръглих вече

# 571
Момичета, моля споделете от къде мога да си поръчам допълнителен сутиен? В момента съм с Триумф, но не ми излизат много сайтове, от където мога да поръчам, а нямам възможност да обикалям по магазини 🙄

# 572
Успех и от мен! Какви импланти ще слагаш? И аз засега съм решила той да ме оперира, другият понеделник ми е първата консултация. Как върви графика при него от консултация до операция като време?

# 573
Упс,не трябваше да чета това.Аз съм от "щастливките"със зърна със собствен живот и за разлика от партньора ми и случайните "мъжове",с които се разминаваме по ежедневните си работи,аз не съм много щастлива.Лятото слагах лепенки,сега отново личат,дори през суитчер
2 год ги закръглих вече
[/quote]

Да разбирам, че в следствие на операцията са станали така, нали? Доста момичета биха се радвали на ваше място 😊 а за мъжете- там няма 2 мнения просто 😜

# 574
Да,след операцията се изявяват така.На мен ме притеснява.Не всеки момент е подходящ 😊

# 575
Да,след операцията се изявяват така.На мен ме притеснява.Не всеки момент е подходящ 😊
Със сутиен не се ли прикриват до голяма степен 🙂

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 00:04 от Meli$a

# 576
Със сутиен не се прикриват до голяма степен 🙂
Изобщо.Щом пррз суитчер си личат.
Лятото,с потници слагах лепенки,но и това си омръзва

# 577
Успех и от мен! Какви импланти ще слагаш? И аз засега съм решила той да ме оперира, другият понеделник ми е първата консултация. Как върви графика при него от консултация до операция като време?

Ще слагам 355сс Mentor, кръгли, висок профил. Стартът ми е минимален, да не кажа никакъв. 😂 Първата ми консултация беше в средата на Ноември. Ще споделя повече инфо утре, когато мине операцията. ❤

# 578
Сега тези, които се включиха за обезболяващите, дали може да кажете и за зърната- за постоянно ли щръкват или са си както преди операцията?
Аз съм на 2м. от операцията и отначало зърната ми бяха твърди и много чуствителни, но сега вече са омекнали, не са толква чуствителни и почти не се виждат през по плътната материя, а мисля, че с времето още повече ще се заличат от прозирането. Просто мисля, че и защото при мене най- вече преди операцията съм ходила САМО със сутиени с много голяма подплънка и няма как изобщо да са прозирали, а сега вече няма подплънки. Flushed

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 18:53 от bubanka

# 579
Минавам да се отчета - днес ми е 56 ден от операцията, бях на контролен при Стоянов.
Каза, че са омекнали и са подвижни, нямало нужда от масажи освен любовни 😂. Лявата все още не се е отпуснала напълно, каза, че мускула ли жлезата ли / не го запомних/ била по-малка и натискала импланта. Каза, че чака още да се посъберат и иска да ме види на 7ми месец. Иначе дясната е ок, на мен ми харесват макар че и аз си забелязвам лявата, че не е точно закръглена като другата - с повече вглеждане се вижда.
Понеже се заговорихме за любовните масажи и стана смях на вратата, защото каза, че било задължително по 3 пъти на ден мъжа ми да си играел с тях 🤣 - забравих да питам за белега какво да мажа - той препоръчва келокот, нали?
Каза, че вече няма нужда да нося спортния сутиен, мога вкъщи и нощно време, но позволи и други - макар че нямам, а и възнамерявам да го понося още 🤣
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 18:55 от bubanka

# 580
Вики, страхотни са ти гърдите! Браво на д-р Стоянов! Пу! ❤

# 581
Минавам да се отчета - днес ми е 56 ден от операцията, бях на контролен при Стоянов.
Каза, че са омекнали и са подвижни, нямало нужда от масажи освен любовни 😂. Лявата все още не се е отпуснала напълно, каза, че мускула ли жлезата ли / не го запомних/ била по-малка и натискала импланта. Каза, че чака още да се посъберат и иска да ме види на 7ми месец. Иначе дясната е ок, на мен ми харесват макар че и аз си забелязвам лявата, че не е точно закръглена като другата - с повече вглеждане се вижда.
Понеже се заговорихме за любовните масажи и стана смях на вратата, защото каза, че било задължително по 3 пъти на ден мъжа ми да си играел с тях 🤣 - забравих да питам за белега какво да мажа - той препоръчва келокот, нали?
Каза, че вече няма нужда да нося спортния сутиен, мога вкъщи и нощно време, но позволи и други - макар че нямам, а и възнамерявам да го понося още 🤣
Скрит текст:

Не мога да повярвам, че са същите гърди като от първите снимки. Много красиви!

# 582
Скрит текст:
Поздравления, изглеждат като 100% естествени гърди. Дано точно това да е визията за която сте си мечтали 🤗

# 583
Скрит текст:

И на мен се опита да ми ги пробута тия любовни масажи😅, но аз настоях, ако обича, да ми покаже как се правят професионално, за да си ги правя сама и тогава изведнъж стана ясно, че си има точна техника, по кое време на деня и по колко време за оптимален резултат. Същото е като видеата на хирурзите в realself. Страхотни са ти гърдите!💞
Мажи се със Strataderm - швейцарски гел, много по-добър е от Кило Кот, имам много сериозен опит с белези. Той не препоръчва нищо. На мен ми каза каквото намеря.

# 584
Благодаря много, момичета! ❤

Anne_boleyn,

Аз сама не бих могла да се справя с масажите, мен ме е страх, аз и на мъжа ми не давах доскоро да ги пипа,🤦♀😂
Мерси за препоръката за крема, ще го потърся!

Общи условия

Активация на акаунт