🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 567
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 245
Дяволчето не е единствен.  То Боби, то чичо Митко, то Ангел. Всички влюбени и искат да се женят за Надя. Явно мъжете виждат нещо, което ние не можем или обратното....

# 1 246
  • София
Любовта на мъжете минава през стомаха.. Затова типажи като Ангел харесват Надка пиратка.

# 1 247
Аз на Мара не й разбирам какво говори. А на Надка... по-добре да не й разбирах!

# 1 248
Не че харесвам Мара ама когато получи 2 си теста за бременност и разказа, каква е историята им пуснах сълзички.

# 1 249
  • Другата България
Дяволчето не е единствен.  То Боби, то чичо Митко, то Ангел. Всички влюбени и искат да се женят за Надя. Явно мъжете виждат нещо, което ние не можем или обратното....
От тримата чух един единствен мотив - че е работлива.
Ако съм пропуснала друго, извинявам се.
За мен това мнение е базирано на показано там за два месеца, и то не е задължително да е достоверно предвид това, че всеки може за толкова кратко време да се прави на някакъв, какъвто не е в реала.
Тя очеизвадно е селска жена и наистина си работи колкото трябва, не е поза нейното, но само това като аргумент за харесване или нехаресване ми е малко ту мач.
А и вижте базата за сравнение - Поли, Дана, Косъма, Жанета, Ванчето, Даяна.
Ми те всичките дори не можеха да готвят, камо ли да правят и вършат нещо друго като работа, женска.
В такава компания и аз, дето съм скарана с печката ще изпъкна като някаква работна пчеличка ако се напъна, предвид ЕГН-то ми.

# 1 250
  • На морето!
Това, което Надя върши вътре е рутина за нея и навън. Прави впечатление на много работна, тъй като не позволява на никой друг да се изяви на фронтовете, на които тя се чувства силна.
Наистина ако се гримираше, усмихваше и харесваше живота, щеше да е много по-приятен човек. Сега е като изгнила от свиване в ъгъла, където са я убедили, че е мястото ѝ, не може да се отпусне и да влезе в събитията и като главен герой да си изиграе играта. Свита като паяк си плете интригите и пуска отрова като страничен наблюдател. В това отношение Мара е много по-приятна- просто и първично излайва каквото има и си изживява емоциите да край.

# 1 251
  • при късмета
А помниш ли какво каза вчера Мара, по повод работливостта на Надка? Каза на Пешо, че в последно време се замисля, че вярно, работи, ама за всяко нещо го казва на глас, че да не остане някой неразбрал. "Отивам да направа сиренето", "Отивам да нацепя дърва" и т.н. Все го натяква. Мара я заподозря, че за пред зрителите, ама май си мисли, че повече говори, отколкото работи или поне го преекспонира

# 1 252
Мнението ми за Мара не се е променило от самото начало - не е лош човек, добродушна, даже - простодушна. Да, лесно пали, кипва ѝ кръвта и подивява, но не е зло същество. Е, да, и тя е клюкарка, като повечето хора.

Надя.. тя е друга работа. Smiling Imp Няма да казвам нищо, де, Злобилчето ми е слабост, въпреки че не си затварям очите за простотиите и злобичката ѝ. Heart Eyes Joy
Ния, мислех, че съм единствена, която вижда, че Надя има красиви черти. Ясно ми е, че когато човек ти е неприятен, може и грозен да ти се струва - дори да не е. Simple Smile

На играта "секс/убийство/сватба" кой каза, че би се оженил за Надя? Тя веднага го попита - "защо, за да ти готвя, нали?" Joy

# 1 253
Доста ми е трудно да видя красиви черти в лицето на Надя. Може би като се усмихне изглежда приятно, но чак пък красива...
Винаги ми изглежда с мазна коса и нечистоплътна една. Даже и в моментите, когато останалите са понагласени, пак е мърлява- или по анцуг, или с гумените ботуши. Дива текезесарка, само забрадка, сърп и чук трябват, за да се довърши картинката.

# 1 254
А помниш ли какво каза вчера Мара, по повод работливостта на Надка? Каза на Пешо, че в последно време се замисля, че вярно, работи, ама за всяко нещо го казва на глас, че да не остане някой неразбрал. "Отивам да направа сиренето", "Отивам да нацепя дърва" и т.н. Все го натяква. Мара я заподозря, че за пред зрителите, ама май си мисли, че повече говори, отколкото работи или поне го преекспонира

Когато Данчо я имитира, беше много сполучлив. Накрая демонстративно отиде “да види кучетата”. Той е много различен от Мария и различно се изразяват, но еднакво възприемат Надя.

# 1 255
# 1 256
Занемарен и грозен са две различни неща. Но пък има стегнато тяло Надя. Не ми изглежда нечистоплътна.

# 1 257
И аз да споделя за епизода вчера. Най-накрая гледах нормален и приятен епизод, в който не се набляга на злоба и клюки. Хареса ми, че хората споделиха някои неща за личния си живот, хареса ми че имаше разговор на сериозна тема, като кризата с Ковид и помощите, хареса ми и че Калоян и Петър показаха и по-добра страна от себе си. Предишни сезони точно това ми харесваше, че не се набляга чак толкова на клюки и на интриги, а че се водят и смислени разговори, както и че фермерите често се и забавляваха. Имаше от всичко в предаването, но интригите бяха по-скоро само за цвят. Докато в този сезон ми дойдоха в повече, сякаш хората вътре се стараят да извадят лошите страни от себе си. Както по-назад сте коментирали, и аз се чудя защо, уж интересни персонажи с различен опит и умения навън, единствено клюкарят, правят схеми и се обиждат едни други. Може би имат и по-смислени разговори, които не излъчват. Ако е така, значи продукцията обижда малко зрителите, като смята че интригите и злобата са по-интересни.

# 1 258
Няма стратези този сезон.
Ако имаше на Боби щеше да му е много по-трудно да остава незабележим и овладян в поведението/реакциите си.

На повечето "стратегията" стига до попадането във финалните четирима.

# 1 259
  • Другата България
Няма стратези този сезон.
Ако имаше на Боби щеше да му е много по-трудно да остава незабележим и овладян в поведението/реакциите си.

На повечето "стратегията" стига до попадането във финалните четирима.
Именно.
Всичките тези с големите стратегии, воглаве с Надежда, ще направят така, че Боби да е на финал и вероятно победител.

Общи условия

Активация на акаунт