🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 688
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Бургас
Дааа, живи да ги ожалиш и Пепко, и Дайка. Само по около осем връзки са имали. 🙈
Неопитни, милите.

# 1 351
Еееее не! Това със змията е гадно! Много долно от страна на Надя, Калоян и...другите   Rage
Простаци

# 1 352
И аз го разбирам.
Напълно.
Аз пък не и не се и опитвам.Човек каквото сам си направи това е.Не приемам  мъж който има жена у дома да се държи по този начин.Да може да се влюбиш но при тези обстоятелства  които са те там вътре,просто е недопустимо неговото държание,това показва,че не уважава годеницата си.Аз така го виждам.

# 1 353
И аз го разбирам.
Напълно.
Аз пък не и не се и опитвам.Човек каквото сам си направи това е.Не приемам  мъж който има жена у дома да се държи по този начин.Да може да се влюбиш но при тези обстоятелства  които са те там вътре,просто е недопустимо неговото държание,това показва,че не уважава годеницата си.Аз така го виждам.
Сляпа неделя знаеш ли какво е? Като дойде ,човек уби ума и дума.
Отделно Дaнчо каза, че с Камелия не са им ок нещата и е нормално да потъне в нещо, което за всички ни изглеждаше като любов в началото.

# 1 354
Това със змията беше грозно!

# 1 355
И аз го разбирам.
Напълно.
Аз пък не и не се и опитвам.Човек каквото сам си направи това е.Не приемам  мъж който има жена у дома да се държи по този начин.Да може да се влюбиш но при тези обстоятелства  които са те там вътре,просто е недопустимо неговото държание,това показва,че не уважава годеницата си.Аз така го виждам.
Сляпа неделя знаеш ли какво е? Като дойде човек уби ума и дума.
Отделно Дначи каза, че с Камелия не са им ок нещата и е нормално да потъне в нещо, което за всички ни изглеждаше като любов в началото.
Всичко опира до уважение мила моя и аз съм изживял  това онова за 40г до сега.

# 1 356
Със змията стана като: "Ми той 'мрял, ма." Joy

Бе, как ще си помислиш, че някое животно ще се завре в праха за пране.... Ама аз като малка щях да "ставам" Джералд Даръл, та... не ме е страх от никакви гадинки.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 21:43 от Смиляна

# 1 357
Тц, тц, много злобна тая Надежда, беее... подла твар
Милена направо я разсипаха с ратайство нон-стоп и пак недоволни от нея. Хубаво й го каза на Нада

# 1 358
Със змията стана като: "Ми той 'мрял, на." Joy
Това събуди  много смях в мен благодаря за което.Дайчето милата даде фира на цяло.

# 1 359
Гадове, човек може да получи инфаркт!
Нито една от кандидатките за втори дуелист не ми допада! Лисици!

# 1 360
И аз го разбирам.
Напълно.
Сляпа неделя знаеш ли какво е? Като дойде човек уби ума и дума.
Отделно Дначи каза, че с Камелия не са им ок нещата и е нормално да потъне в нещо, което за всички ни изглеждаше като любов в началото.
Всичко опира до уважение мила моя и аз съм изживял  това онова за 40г до сега.
Хора разни и ситуации разни. Отделно те са в друга реалност, която никой от нас не е изживявал.
Така че не съдя никого.Всеки от тях е наясно, че ще носи последствоята от действията ск.

# 1 361
Гадняри. Долни същества. Само толкова за всички. Как са ги избрали? Как може да се гаврят така? Змии. А тъпия Петър, ама е много тъп, не мога да повярвам какви ги плещи. Даяна си показа, че си е класа от сорта. Шега било... Смяла се била.
Искам Милена да бие. Няма значение коя от тези кокошки. Ох, някой има ли спойлерче?

# 1 362
  • Другата България
Тъй.
След интригата в ОЖ и заформящият се и там някакъв любовен пореден триъгълник пускам ДДП.
И ме тряска в цайса гледката на Надя по черна прашка и Мара по боксерки!!!
Добре де, защо???
Защо и кому е нужно да причиняват такава гледка по това време и на без друго изтерзаните хора от коронавирус, локдауни, всякакви други драми и несгоди!!! Брутално! За целулита и на двете да не отварям дума, то и аз имам, ама не си го развявам пред половин България...
Даяна и Петър - два нарциса.
Между тези няма да се получи нищо, защото не могат да се разберат кой е по-важния, по-значимия, кой е "наградата". Купата. Приз за цялостно творчество.
Даяна е свикнала да е център на внимание, ама този приз не е като онази статуетка, дето получи в сандъка /по-скоро не получи/, и после рИва.
Че не е разбрана.
Вместо да инвестира в пилота, да инвестира в психолог и да си реши проблемите, че не са един и два.

За това как се направи пред ДанЮ на ощипана мома и отричаше, че са се натискали и прегръщали /след като всички го видяхме/, няма да отварям дума. За "приятелството" тоже. Че отново ще ме обвинят, че съм като бабите пред входа и не виждам добрите черти на "доброто момиче", дето веднъж сгазило лука....

# 1 363
Предишният път Милена като беше ратай каза, че ако я изберат за дуелист ще посочи Ваня. Тогава избраха Стоян, но сега е избраха Милена и смятам, че тя ще посочи Ваня за Д2

# 1 364
  • София
Това със змията беше грозно!

Отвратително! Имам фобия от змии и ако бях на мястото на Милена сигурно инфаркт щях да получа.

Даяна ме учудва все повече. Само приятели станаха с Данчо, 2 месеца се галиха, целува му ръка, сяда в скута му... и видиш ли що той се влюбил. Интересно защо бе гузна пред Камелия?

Общи условия

Активация на акаунт