🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 462
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 470
За мен Надя си е типична Лъвица от всякъде, но не знам така си я представям.
Мне, лъвиците не са злобни и завистливи.

Може , просто така си я представям , но ако асцендента й е Скорпион това е взривоопасна комбинация.

# 1 471

Изобщо Grinning Изключително обсебващи и досадни. Познавах една лъвица още в ученическите ми години, разправяше как сме гаджета, защото ходихме и се прибирахме заедно от училище. Пък то не беше толкова често общо взето, но си спомням как си тръгвам от училище по-рано и тя ми звъни с един такъв тон къде съм и що не я чакам.. Grinning Завиждаше, че не се прибирам с нея ами с тия от класа ми, които си бяха. Също така я бях научил на няколко хорА и съвсем се беше лепнала за мен. Радвам се, че се омъжи и не ме сложи като кум в сватбата.

/да кажем, че не беше една от най-привлекателните/

Извинявайте са офф-а.

# 1 472
  • Вестерос
Хахахахах

ДжеПешо, много си зле, да знаеш!
А имаше потенциал в началото.

# 1 473
  • Sunshine state
Това стори на Пешака трябва да е на корицата на темата, та да се знае. 😂
И нека Шесто чувство започне сега! 😁

# 1 474
  • при късмета
А има ли вече видео на удара на Мара по Калоян? Joy

# 1 475
  • София
Оу, благодаря за инфото. Радвам се, че само чета, а не гледам. Grinning

# 1 476
Скрит текст:
Може , просто така си я представям , но ако асцендента й е Скорпион това е взривоопасна комбинация.

Абсолютно! От 40+ години съм принудена да търпя сама себе си с тази чудна комбинация, трудно е. А за околните - техен проблем, но явно им харесва да са в обсега на великите. Joy

Тая аз една слаба Надежда Надежда да отиде на дуел с Милена. Ама - едва ли ще ме огрее... Sad

# 1 477
  • Вестерос
Според мен Милена отпада тази седмица

# 1 478
Както и да го мисля, май и аз имам предчувствие, че Милена си отива. А така искам да е видя на финал тази жена.
Как исках Даяна вече да си ходи. Ако не беше Данчо, отдавна щеше да е чао. Уви с този ББ ще е гледаме до последно.

# 1 479
Аз отдавна искам Даяна да си ходи, защото всичко с нея ми е скучновато, лош сценарий, лоша игра, съответно - тук хиляди мнения за нея. Писнá ми страшно. На полуфинала сигурно ще падне, така си мисля, а той е другата седмица май. Но, да, ще си я държат до края, платили са ѝ, ще трябва да си заслужи хонорара.

# 1 480
Ще ме изкефи да свалят имунитета на Надя и Милена да избере друга жена - нарочно, за да не става както Надя иска Joy

# 1 481
  • Sunshine state
И аз искам така да стане - хак да й е на Надка. Няма все на нейното да става, я.

# 1 482
Даяна си е глупавичка, какво дълбоко търси, не знам. 🙄

Даяна, освен че е глупава, остана и неразбрана в началото. Нямаше предвид защо мъжете харесват лесни момичета (като Антония и другата), а защо трябва да инвестира в цици, за да бъде харесвана... а хората се заблудиха и я помислиха за интелектуалка.

# 1 483
  • SF

Аз къде му е Луната?

Леле Ванчето е  мега  тъпа! Знаех си, че цялата й преднина от рязането и балансирането по греди ще отиде на кино, когато трябва да нареди известни личности.
Верно  ли не  е чувала за Васил Априлов????
Язък, че е обиколила цял свят. И столицата на Франция да я накарат да подреди, няма да може.
Язък, че и чичо й Митко се опитваше да й преподава.
Но тя щом си въобрази, че измежду всичките жени може да привлече вниманието на Петър, незнанието на Васил Априлов е най-малкият й проблем!

Нямаше ли кой да им подава идеи отгоре?? Защо публиката мълча?

# 1 484
Като гледам няма да има дуел Надя срещу Милена много ми се иска да видя Надя на арената независимо кой ще се срещне срещу нея на арената просто да се види дали наистина се мисли за силен играч. Но дори да се побере до финалната четворка Надя ще се види че никой няма да гласува за нея.

Общи условия

Активация на акаунт