🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 422
  • 2 348
  •   2
Отговори
# 540
И още нещо аз ли нещо съм пропуснала, ама не мога да схвана на кого сте залепи ли етикет "шкафчето"?
На Ваня, защото Петър й "построи" (както тя казва) нощно шкафче.

# 541
  • София
И в онези дни, ако можеше, на врата щеше да си го океси това вездесъщо шкафче.

# 542
ellis, Калоян никога не е казвал, че е имал тежко детство. Напротив баща му е институция и пример за него. Изводите за бащата в темата са от лично негови изказвания и показването на семейството му на дуела.

А аз къде точно съм писала, че Калоян е казал нещо лошо за детството си ?  
"Изводи....в темата" , превърнати в постулати и диагнози, едностранчивостта и емоционалната зависимост, на която неволно се поддаваме от 20-30 минутен смислен материал в епизод- ей това е за което пиша.
И пак ще вметна за "Заучената безпомощност", изключително силно манипулативно средствто, като обикновено това не изключва добротата, чистата мисъл и желанието да обичаш и да те обичат, просто ги прокарваш по по-лесния начин  /който иска, ще ме разбере/.

# 543
  • Sofia
Не споменахме хита на Даяна , че мисленето я уморява. Joy
То си личи, че не и е силна страна.

# 544
Петър вярно оплешивява. В предаването не видях да има проблем с косата, но на тази снимка доста му е оредяла.
Изгледах днес цялото предаване от снощи и съм потресена как Дая направо му казва, че ако е малко по-упорит ще станат "нещата",но още му било рано, не си бил заслужил. След тези намеци как да му е интересна? Той си знае вече, че когато и да поиска ще станат нещата, а мъжа обича да е ловец.
Интересно ми е с банята и хигиената как стоят нещата в " Фермата"? Дали имат топла вода  по всяко време и всеки ден да могат да се къпят?
Направи ми впечатление, че след мелене на брашно Дая иска прегръдка от Петър. И понякога ми изглежда доста мръсна косата и.

# 545
На снимката на "сезонът е наш, единят много ми напомня на Станислав от Фермата 6, може и да бъркам.

# 546
Ох, мъка ми е свалката на Даяна и Петър. И двамата де се покажат кой е по-по-най, и двамата с едни заучени фрази да докажат на другия колко са желани и неустоими за насрещния пол. Даяна като изключим безсмисления й флирт с Данчо ми е симпатична, ама някак се обезличи до него и стана негова сянка, както каза Мария. Сега с Петър някак си нещата една идея по-добре стоят ама само визуално, разговорите им са потресаващо плоски. Тя според мен е по-интелигентна и с Данчо поне имаха по-добрча комуникация, ама сега трябва с красавеца да се понатиска и да й мине мерака. На снимката от Инстаграм, Калоян сефте ми изглежда по-добре от Петър, последния май наистина оплешивява.

# 547
Сериозно, има ли тук хора, които приемат толкова насериозно всичко, което ни показват от фермата, та да се налага разни вбесени психолози?! (предполагам) да ни размахват пръст?!
Май някой много насериозно приема писаниците тук, щом влита тъй възмутено и с менторски тон ни обяснява как нищичко не разбираме... от час монтирани кадри вечер. Пък и доста тенденциозност се усеща в "лекцията" - не е като да звучи безпристрастно. Wink
Е, да, да се поставят диагнози на хора, които участват в някакво си шоу - това е и ненужно, и грозно. Да се рови в миналото им - също.
Но всеки е свободен да пише какво вижда и как го усеща, стига да спазва добрия тон и да не нарушава правилата на форума. Simple Smile
Продължавам да мисля, че не можем да знаем какви са тези хора в реалния си живот, съдейки по представянето им в шоуто.

Sunnyhobi, за банята - получиха бойлер тези дни. Явно досега са си топлили вода. Но изобщо не искам да си представям каква точно хигиена поддържат, не искам да си представям как миришат... Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 10:28 от Смиляна

# 548
  • при късмета
А аз си мисля, че в живота са си такива. Трудно се играе друга същност, мироглед и характер, много трудно. За ден, два може би, но за 2 месеца е абсурд. Ето Милена е жив пример. В началото и сега няма нищо общо. но сега не ѝ се получава съвсем естествено, вижда се, че е стратегия и роля. Даже подкрепата ѝ за така наречените слаби, от самолет се вижда, че е за имидж, за пред зрителите и личен интерес, а не защото е искрена

# 549
Много поучителен епизод и интересен. Не мога да не започна с Надя - брутален манипулатор. Може би съм срещала такъв човек в живота си, но не ще да е било за достатъчно дълго време, за да го надуша, затова индиректната среща с такъв ми е за сефте. Даже и другите изгледани риалитита не са ми предоставяли подобен случай. Радвам се, че Надя работи с пчели, защото ако е с хора, си мисля, че ще е много вредно за околните. Тя е идеална за групичката, която е оформила около себе си, защото изнася тежката част на гърба си. Ако имат уговорка за делене на пари след финала, трябва да ѝ се падне по-голям процент. Групичката, която повече ми прилича на банда, е очертала кръг на доверие, подплатено с желанието за едни $$$$ и от този кръг евентуално може да има само излетели, но не и влезли. Чиста картинка на малко тоталитарно общество, но леко изкривено, защото е "много вожд, малко индианец". Индианците, разбира се са по-интересната част, защото поради малцинството си нямат много възможности за полезни ходове и всеки прави, каквото може. Милена дразни, Стоян шикалкави(дори за момент не му повярвах, че иска прошка), Данчо се опитва да отцепи нестабилна част от кръга на доверието и да си заформи нежна коалицийка, Даяна се опитва да се скрие зад гърба на Петър. В психологическо отношение е интересно, но събитията вероятно ще се развият по съвсем тривиален начин и малцинството ще бъде отсвирено накрая. Иска ми се да не съм права, но едва ли.

# 550
Какво каза Петър на Даяна , когато тя искаше прегръдка, че му миришела, а тя каза,че забравила да си сложи парфюм , и той ѝ каза да не забравя

# 551
  • SF
Имам време преди работа, да напиша един хейт за Надя.
Такава драма, такъв патос, такива забавяния, критични паузи, дресировка и имитация, цял спектакъл... Тая се мисли за някоя актриса. А е посредствена и невъзможна за гледане и изслушване на всичко, което споделя.
Калоян тутакси да се отдръпне от нея. Да си намери начин, да ходи да си пие режисираните конячета с Петър, да си обсъждат мацките, но не и да приглася в хора на Надежда, защото тя е от махалата, пере, шета, чисти двор, разказва на комшийката как се прави това, но Калоян, ако иска да целува момичета като Антония, трябва да не показва, че идеалната му компания е Надка.

Стоян трябва да си затвори устата. Много се разпростира в обяснения, а така задкулисни игри не се играят.

Данчо няма-няма и остана сам. И потърси подкрепата в Боби.

Мара няма собствено мислене. Тя може да измисли само някоя закана: Ще те навра в печката, ще ти скоча на бой... В измислянето на схемите обаче й трябва помощ от приятел. И тя гледа да има приятели, защото иначе ще изпадне в ролята на Данчо - да тегли чоп.

Надежда е най-голямата схемаджийка за пустите пари, които не са й важни.

Хареса ми посърналата физиономия на Ванчето, което очакваше чичо Митко да я похвали пред строя, а той пък взе, че й каза, че е куку и трябва малко да успокои нрава и щуротията. Чичо й Митко е по-голям от нея с 10 години и можеше да й бъде по-скоро любовник, отколкото чичо,  пред когото да се клани като пред икона.

Калоян също нещо превърта играта, налитайки сериозно на обвързване с тази, която остане във Фермата. Ако накрая Милена остане сама и нея ще целува и прегръща с повод и без повод.

# 552
Не знаех нищо за Даяна, освен че е участвала в сериал на btv. Всъщност се оказа, че е учила нещо съвсем различо от актьорство. Чудех се аз, поне в театър не играели някъде, че така се жалва. Харесвах я, но сега ми е някак повърхностна. Възпитана, мила, но това самопредлагане, нещо не ми е ок Simple Smile
https://www.marica.bg/lajfstajl/lyubovna-maka-raztrese-fermata-d … a-tarsi-noviq/amp

# 553
  • Вестерос
Казах ви аз да сложим  в първи пост зодиите Grinning Ако не са сложени де

# 554
Надка като толкова реве да беше напуснала тя вместо стожера.
Ахх как искам Калоян, Надя и Пепи, да се бяха паднали в миналия сезон и Сами и Велислава да им пръснат панаирите😁😁.

Общи условия

Активация на акаунт