🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 794
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 630
Чак такива големи заслуги да има Надежда , не съм съгласна, за отглеждането на пчеличките да,признавам, но за млякото, сиренето, месенето, не мисля,че е единствена и неповторима. Всеки е правил това, гледам в ФБ е модно "да се връщат в миналото ", много млади хора се учат да подквасват , да точат, месят и т.н., правят си домашни лютеници ,  мармалади, с желание опитват да отглеждат зеленнчуци сами. Е може би на фона на някои девойки, които и печкат ане могат да си запалят, и се вдига самочувствието, но те не са целия свят

# 631
Искат да знаят момичетата дали му е голям... самолета.
Зодията е ясна.

Joy
Ей тука трябва да се включи Даяна!
Да разсее мъглата Joy
Да бе Wink
Той косата му не дава да пипа Даяна, камо ли самолета...
МолА ви сА!

Поведението му вече освен безразличие, издава и откровена неприязън.
Аз ако съм на нея, одма се прибирам при Йордан да ми дума колко съм красива: външно, вътрешно -всякак. Ем и косата ще ми дава да му барам. Нъл, Данчик, нъл душицо златна? Simple Smile

# 632
Искат да знаят момичетата дали му е голям... самолета.
Зодията е ясна.

С малък се е снимал... Joy

Само аз ли не виждам чичо Митко като виден интелектуалец?

Направо ми е непонятно как може да бъде издиган в култ толкова простоват човечец. Семпъл, добър, забавен- да, но интелигентен......

Ами виж кои го издигнаха и ще си отговориш на въпроса. За тазгодишните фермери е валидно следното:
"Забелязал съм, че глупаците никога не са самотни. Около всеки глупак винаги се събира тълпа от други глупаци, които възторжено одобряват действията му и го подтикват да продължава с глупостите си...".

# 633
Ахаха, да, чак пък неприязън, да, бе. Wink
Що така някак ми се струва, че "не го давате" Пешо на Дая, ревност ли усещам... Stuck Out Tongue Winking Eye
Все едно самонавиване, че нема как да я харесва, ее, Дая не е Ванчето, деее.... Trollface Stuck Out Tongue

# 634
На мен ми е ясно с тая емоционалност и истерия Хепито как е стюардеса, ама знам ли може жената да си е добра в работата.

# 635
Аз не знам някой нормален човек да си мисли, че Чичо Митко е интелектуалец. Освен чалга-компанията във Фермата, не знам друг да го величае

# 636
Сега се сетих. Камината много хубава ми се видя, обаче не разбрах кога са я направили. Уж наистина се старая да гледам внимателно.

Тая година две крави и 5 кози да им бяха дали, друга песен щяха да пеят. Ще пееха и ринеха...а мандрата да е отговорност на ратаите.

# 637
Сега се сетих. Камината много хубава ми се видя, обаче не разбрах кога са я направили. Уж наистина се старая да гледам внимателно.

Тая година две крави и 5 кози да им бяха дали, друга песен щяха да пеят. Ще пееха и ринеха...а мандрата да е отговорност на ратаите.

Как не помниш Кафелате Smiley
Та тук в темата сума народ спори кое е първо, дали покрива, дали комина, та чак и вещи в занаята се питаха.

# 638
  • София
Коя зодия е Стоян? Голям загубеняк е, направо нереално наивен и тъповат.

# 639
  • София
Юхуу Канче и Надежда Говежда е ясно, че са си забравили гребените дОма, ама да им бяха услужили малко да ги вчешат тез кошници разплетени, че са неприятни за гледане и без това.
И въобще не мисля, че реваха толкова за чичо си Митя, докато беше там не хранеха към него някакво страшно уважение, а от чист яд, че Стоян остава, а и става все по-силен.
И за Дая да си кажа, тя усеща, че на Петър не му дреме много за нея и това я спича ужасно и се държи неадекватно, говори глупости, от които всеки би избягал като чуе, че му е рано още, ама дай още един гуш.

# 640
Скрит текст:

Как не помниш Кафелате Smiley
Та тук в темата сума народ спори кое е първо, дали покрива, дали комина, та чак и вещи в занаята се питаха.

Помня даже как Бобчо изряза дупката Satisfied Но за облицовката и оформлението нямам спомен. Освен така между другото да я е направил Стожерът?

# 641
  • при късмета
До сега за млечните продукти наставниците даваха персонални задачи. Тази година и наставници няма. Обичайно ги редуваха докато всички се научат. Ратаите не могат и тази работа да поемат. Готвят и се грижат за животните. Тази година и животни няма, иначе си отива цял ден и на двамата. Доенето само като сметнеш 2 пъти на ден по най-малко 2 часа, ето го половината. Чистенето на обора и готвенето, ето другата половина. Че и в къщата на фермера  са имали задължение да чистят.

# 642
Що така някак ми се струва, че "не го давате" Пешо на Дая, ревност ли усещам... Stuck Out Tongue Winking Eye
Все едно самонавиване, че нема как да я харесва, ее, Дая не е Ванчето, деее.... Trollface Stuck Out Tongue

Ха ха, аз Даяна не давам на Пешо, а не обратното. Този е толкова самовлюбен и самодостатъчен, че и секс не му трябва, "нямало какво да му предложи". А тя иска внимание, много внимание. Да я гушкат, да я целуват, да гледат само в нея. А това Петре не може да й предложи. Затова й се ядосвам, че е такава патка и не се държи на положение, а скача от един на друг и все се приземява аварийно.

# 643
По-скоро не ми се иска да съм на нейно място при такова държание от негова страна. Ако се държеше топло и чувствено Петър, да ревнувам, завиждам, итн. , ама то..."не ми пипай това, нямаш какво да ми предложиш, миришеш...Ами сори, но колкото и да ме кефи един мъж външно, ако не ми дава да го докосвам, ако си мисли, че му е по-приятно да цоца коняк със някой селски ерген, отколкото да се гушка с мен, бих се врътнала. Да не кажа, че ако си падам чак толкова, колкото Даяна си пада по него, направо бих се обидила. Не знам, може би защото и на двамата мога да им бъда кака, някак си по-различни представи имам за това как се държат едни хора, които имат взаимно привличане. Ето, например с Йордан, и без да си го казват, им личеше, че се харесват. Ама Йордан е широка душа. Топъл е много като човек - нищо общо със студенокръвния Петър.

# 644
Ех, този Стоян. Снощи изгуби и последния си шанс да излезе достойно от цялата ситуация. Но той няма собствено мнение и не може правилно да прецени кой греши в случая. Той единствено не иска да бъде отритнат от стадото и съм сигурна, че ако стадото не го беше отлъчило, той щеше да е част от тях и да свири на тяхната гайда. А можеше да блесне като си отстоява мнението и позицията. Колкото и да го подкрепях през последните две седмици и да вярвах че той ще се окаже интересен играч с характер, всъщност виждам, че е точно това, в което стадото обвинява - безхарактерен. Жалко е да ходи да им се извинява. Единствено на Милена дължи извинение. Тя единствена го подкрепя и му дава адекватни съвети, а той да отиде при Мара и да й каже как нарочно, когато падне на дуела, ще посочи Милена за фермер, защото никой няма да гласувя за нея.

А относно Милена, симпатизирам й почти от самото начало. Писала съм й преди, тя е осезаемо по-интелигентна от останалите и се това се вижда непрекъснато. Тя има най-адекватна и обективна преценка на ситуациите. Повечето вътре няма как да я разберат, защото нямат достатъчно умствен капацитет. Например, вчера на церемонията за избор на фермер, тя много точни неща им каза, но почти никой не я разбра. Каза на Стоян, че това че 10 човека ти казват, че си лош, не означава, че си такъв. А те й скочиха, че не били казвали, че е лош. Но мили хора, Милена нямаше предвид буквално , че сте му казали, че е лош, а цялостното ви поведение към него. Joy Тази ситуация я дадох за пример за да се види как разликите в интелектуалното ниво създават пречки за комуникация.

Отделно се кефя на Милена, защото всички са срещу нея, а тя е желязна и хладнокръвна. Нв всеки би издържал да живее в такава враждебна среда без подкрепа от никого. Ето Стоян и две седмици не му издържА психиката и даде задна. А когато го унижиха публично се закани да ги постави на място... Така че Милена е много силна жена, която има достойнство и си го пази непрекъснато.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 22:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт