🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 354
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 780
Извинявам се, но не видях да е коментирано - знаете ли коя зодия е Петър и за коя авиокомпания работи??
Имал си гадже...стига си му се натискала Hug
Е....ся...като си има гадже, да не го е сгазил трамвай Joy На Даяна не й пречи хахаххаха

# 781
Милена - днес дИнят ми започва страхотно - с излИжаване. Joy

Бобчо пак стихоплетства.

# 782
Оф, искам да отида до фермата и да нагушкам кученцата Heart Ама ако може големите да са вързани, че ме е страх хахаха

# 783
  • Варна/Амстердам
Андрей-съсобственик на фермата (заедно с Надя, разбира се):" Даяна има набито око..." 😆

# 784
  • Sunshine state
Не мога да разбера нищо ли не отглеждат в тая ферма, че чак и люти чушки си взимат? Че аз на терасата имам такива.

# 785
  • на село
Абе този сезон заколиха ли някое пиле или само на ЛИДЪЛ разчитат?

# 786
  • при късмета
Оф, искам да отида до фермата и да нагушкам кученцата Heart Ама ако може големите да са вързани, че ме е страх хахаха
Вече са на 2 м. и трябва да са доста големи. На размер имам предвид, много бързо наедряват каракачанките

# 787
Извинявам се, но не видях да е коментирано - знаете ли коя зодия е Петър и за коя авиокомпания работи??

Ама ти верно ли 😂🤣😂🤣🤣🤣

# 788
  • Sunshine state
Оф, сега ще слушаме сърцераздирателната история на Надя стъкленото око.

# 789
След хората Надя най-много мрази парите 😀

# 790
Надя, ако спечели наградата да ми даде парите , аз доста ги обичам.

# 791
  • Варна/Амстердам
Ама коя е Надя, че Стоян да я убеждава, че не е влязъл заради парите? Хайде, стига. Господар и командир! Точно тя е тази, кояти сигурно вече сънува парите.😂🤑

# 792
Как да кажеш нещо добро за Надя? Е няма как. За каква пак се помисли, че на нея да се доказват. И изключително грозно впечатление прави как разказва лични истории на познатите си, че и имената им казва.

# 793
Ей тоя Иван не се спря да говори за случката със Стоян и Даяна 😡
Какъв им е проблема на Иван и Андрей със Стоян

# 794
  • Sunshine state
Сега се заядоха с Боби.. Абе тия са буквално като биткаджии и само си търсят жертви.

Общи условия

Активация на акаунт