🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 193
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 840
Кажете ми, моля, на ЛС или в спойлер кой ще е на дуел и кой ще спечели, не мога да ги изтрая до събота.

И аз се присъединявам към молбата. Много затъпя предаването и не ми е интересно да го следя вечер.
Като гледам колко е оживено в темата, май не съм само аз така Grinning

# 841
  • Бургас
Кажете ми, моля, на ЛС или в спойлер кой ще е на дуел и кой ще спечели, не мога да ги изтрая до събота.
И аз искам.

# 842
Калоян не се ли усеща, че никоя от жените до момента не го брои за мъж?! Joy Пък тази вече никоя не го иска ни за съпруг, ни за любовник Joy
Че той е омъжен!  Коя ще го иска?

# 843
Извинявам се, някой разбра ли исторята на Надя за апартамента. От кого го е изкопчила със съдия изпълнител или е наследила апартамент и го е издумкала? Не схванах как детето наследява борчовете, но не и имота. Изобщо много орязано беше за клюкарската ми душа.
 И в този ред на мисли, ако спечели фермата парите в брой предполагам й трябват, за да ги запали на двора.
Който приеме наследство, наследва и борчовете, които трябва да се покрият и за това най-вероятно са продали апртамента. Само не разбрах защо чрез съдия изпълнител и защо на безценица.
Това не го слушах ,но ако мъжа и е имал борчове и е бил даден на ЧСИ ,нормално да го продадат на безценица и чрез чси

# 844
Калоян как пламенно гледаше Петър, докато обсъждаха какви са креватните му предпочитания! 😆😆😆

# 845
Между Мара и Нада хвърчат искри. Омразата към Милена е параван за истинските им чувства една към друга. Същото е и между льольовците. Данчо и Петър също са в тихо дебнене. Изобщо, Милена е права - там е ад. Да си стои ратайка. Далеч от тях. Много ми е интересно, кой ще избухне пръв. Залагам на Мара. Тя едвам търпи. Душичката й копнее да стане и да удуши Надя.

# 846
Може ли да я вини човек?

# 847
О, Дайчето много го разбира Тиндър. Нали уж имаше гадже навън Grinning
А Калоянчо пък даже не го е и чувал. Нищо, батю му ще го научи да мачва.

# 848
Па то на Калата майтапите са като на седмокласник, коя да го харесва.

# 849
Чудя се мъжа на Мара как ли възприема случващото се. То не беше задушевно с Петър па после и с Калоян. Мен лично би ме било срам най - малкото защото децата ми ме гледат как се държа като ......

# 850
Скрит текст:
Милена на дуел ..вика Мара и Мара пада....Милена пак ратай....

# 851
  • София
Говорят за шкафчета, показват Ванчето...

# 852
Тая Ваня с това "братче" на всяка дума, толкова женствено, как да не я залюби човек. Ако съм мъж, това би ме отблъснало на секундата.
Айде, и Калоян си каза, че му е било гадно, че Пепи бил с Дая на вечеря. Joy

# 853
Петре изора дъното току що.

# 854
Дали съм схванала правилно?
Петър ревнува Даяна от Данчо, Ванче и Калоян ревнуват Петър от Даяна? Joy

Общи условия

Активация на акаунт