🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 196
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 885
Май не се разбра Grinning

# 886
Мария беше изборът на Калата за секс.

А сините очи били най-красиви, те Калоян и Мара едни 'убавци страшнѝ... Trollface

# 887
Има ли някъде видео от  "удара" с лопата   на Стоян в окото  на Даяна? 

Искаш да си направиш GIF-че ли? В БТВ Плюс има качен целия епизод от понеделник, а във fermata.btv.bg има анонса за понеделнишкото предаване, в който има фрасването по окото

Петър освен “много ясно”, други думи знае ли?!

Даже "нооо ясно"

# 888
Ама физиономите за дърпането на косата и камшика за безценни Laughing
Скрит текст:
Скрит текст:

# 889
Надя и вкъщи ли е толкова добра с парите? Останаха 50,59лв и тя вика - грубо 40. 20% в джобчето. Joy

# 890
  • Sunshine state
Милена мисля, че ще е на дуел тази седмица и много ми се иска да отстрани някоя от другите жени. Надка е толкова фалшива с това изказване, че не щяла парите.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 23:46 от Pupitka

# 891
  • София
Надя и вкъщи ли е толкова добра с парите? Останаха 50,59лв и тя вика - грубо 40. 20% в джобчето. Joy
Аз разбрах, че от тези 50 още са изхарчили, ама не съм сигурна де.

# 892
Може, може, Данч Форестър предизвиква бурни емоции у хората. 😁

# 893
  • Sunshine state
Е, кой пък му е писал, че е голям човек?? На нея пък какво има да й се пише, че е боклук като е очевидно какъв е. Той ДаЯнчо я направи на маймуна пред цяла България, а сега пита как е възможно.. Дано си е отворила очите Камито.

# 894
  • София
След като изгледах съдебен спор с Надка разбрах: изгонила е на улицата бившия си съпруг, болен от рак от собственото му жилище, без тя да живее в него, т.е. тя си има къде да живее, но прибира ей така на пук под предлог, че било семейно. А то си е било негово. Промива мозъка на детето и го настройва срещу баща му. И съответно бащата вече не вижда ни дете, ни апартамент.

Мъжът е умира. Оставя някакви дългове. Но и роднините му са имали претенции към жилището.

И така, Надка не пуска кокала до последно. Нищо че вече е уморила мъжа. И стига до публична продан.

Ей така, щото за нея парите са нищо, разбираме ли?

Ех, каква жена икона...

# 895
Ако са били нейни родителските права е нормално да живее с детето в тояа жилище, вижте закона за семейната имуществена общност. Надя е неприятна , но чак да се демонизирс няма нужда. Каквато и да е никой муж няма право да и посяга физически.

# 896
Е нали уж тоя бивш  я е тормозил или става дума за някой друг?

# 897
  • София
Ако детето живее с нея, и няма къде другаде. Т.е. ако ще ползва апартамента. А детето не го е ползвало. Нито тя. Това не е подялба на семейна имуществена общност според нуждите. А изкривяване на закона. Прочетете вие.

# 898
За първият й съпруг.

# 899
  • София
Кой кого тормозил е въпрос на тълкуване. Живите свидетелстват. Предимно тв звездата.

Общи условия

Активация на акаунт