🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 91 756
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Дайте тази снимка за работещите да я видим, де.

# 91
  • Варна
За тези които нямат достъп дали ще е възможно 1н скриншот на този снимка?

# 92
Не знам, как да сложа скрит текст от телефона, ето я снимката.

# 93
  • Тра-ла-ла
Калата едва ли може да си позволи да обикаля с тях.
Заплатата на гвардейци е над 1000лв. чисто. Калоян във визитката го пишат, че е командир на взвод. Значи и още някой лев отгоре. Не плаща наем....

# 94
Йордан навсякъде ли си носи тесте карти? С фокуси ли 40+ годишен мъж ще впечатлява дамите.

# 95
Йордан навсякъде ли си носи тесте карти? С фокуси ли 40+ годишен мъж ще впечатлява дамите.
Защо не, на мен ми допада Simple Smile

# 96
  • София
И аз смятам, че му се удава и прави шоу Simple Smile

# 97
Според мен това тесте карти доста бикини е свалило.

# 98
Ваня ми изглежда като много досадна жена и няма да се учудя ако се е самопоканила.

# 99
Дани Белев даже не е тагнал Ван4и.Smiley

Забравих го вече чичо Митко, то пък довечера сълзи и сополи.

Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

# 100
Йордан е най-интересен от мъжовете във фермата. Може неща, които другите не могат. Освен това те не могат нищо повече от това да се перчат с успех сред жените и да тъпчат по-слабите. А Дая главата си залагам, че не е спала с ПетЪрЧ - не е посмяла. Отделно явно предпочита да флиртува, но и да се прави на недостъпна провокирайки жертвата да  се домогва все по-настървено до нея - трябва да си чеша самолюбието и гордостта. Пък ако отмъкне и някое подаръче още по-добре. Което във фермата няма да се случи разбира се. Оставила е тия неща за след фермата - дотогава само ще покорява и ще им внушава, че не могат да живеят без принцесата

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 13:44 от Skrekkelig

# 101
  • London
Били са в Сепарева баня да се плацикат, Ванчето също е била, не знам защо я няма по снимките обаче 😜

Гледайки снимките си мисля, тримата спрягани с Дая си другаруват, дано не са я анатемосали всички накрая както тук с "общата" и само тя да е виновна за всичко...Размишлявам си, буквално разказ по картинка 😁

Може да снима Ванчето.... това ме навява на мисълта, че сигурно Пешо й се е завъртял.....

Скрит текст:
Ако е вярно, че е на финал и е надушил евентуална парична награда.

Къде ли е Калояна?Satisfied Сигурно заплатата не стига за почивка в Сапарева Баня.

# 102
Брат му не го е взел, малък е още, трябва да порасне! Догодина, уж!

# 103
Според мен това тесте карти доста бикини е свалило.
Ооо със сигурност.
В първия момент ми се стори, че са в заведение и че фокусите са някак не на място.
Интересно е, докато не се замислиш, че си n-тата на брой, на която показва фокуса с картата в устата.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 13:38 от Snow storm

# 104
  • Sofia
Калата едва ли може да си позволи да обикаля с тях.
Заплатата на гвардейци е над 1000лв. чисто. Калоян във визитката го пишат, че е командир на взвод. Значи и още някой лев отгоре. Не плаща наем....

Нали Калоян каза в един от първите епизоди, че има кредит от 700лв и също, че издържа дядо си.
Дая може и да няма пари, няма работа мисля и е искала да става доброволец в Пирогов, но от продукцията за забранили понеже още не е излязла от шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт