🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 92 338
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря и аз за темата. Поне тук все още е ок.

# 16
  • Вестерос
Мерси за темата Simple Smile

Мисля, че Митко се казва Митко, а не Димитър.

# 17
Ееее... това като поздрав от един мой любим сериал Simple Smile

Оле!

Ванчето след последните епизоди рязко загуби симпатии...

# 18
  • Другата България
МериАн, то и на тях им предстои романтична вечер, Кано нали спечели някакво пиене, и веднага си направи устата да го пият с Петър двамата...Ех, този Петър, уж влезе със заявка за вълк-единак, и няма отърване...
Е Аполон Джизъсов, няма втори такъв, обичан и харесван и от мъже, и от жени, не може да си закопчае пан...., опс, суичъра от толкова обожатели и от двата пола.
То когато си МЕН, си МЕН, не му е лесно и на него.....
Merri_An още ли харесваш Ванчи?
Да.

Може би не точно харесвам, но смятам, че от тях тя най-много изстрада - ратай, два дуела, две победи, подигравки, укори, какви ли не неща ѝ се случиха.
Снощното ѝ поведение беше под всякаква критика, и не защото не харесва Стоян, а опонента му, а защото начинът, по който го показа беше не ОК. Много неприятно впечатление ми направи радостта ѝ когато Стоян падна от гредата.
Но приемам, и мисля, че това си е тя в натурален вид, не се преструва, не се стреми да се хареса с поведението си - просто си е такава, първична и леко глуповата на моменти. Не я съжалявам в никакъв случай, от жените според мен нито една не е за финал, но щом ще трябва да има там жена, то предпочитам да е Ваня.
Минала е през всичко - фермер, ратай, два дуела, по време на тях не е имала издънки, заслужава да се пробва на финала.

# 19
  • Sofia
Според мен е готвен за финалист или победител чичо Митко,което стана ясно на дуела с Асен където смениха правилата и трябваше да си делят наградата. В промото Милена си нарежда Надя, което предполагам, че е заслужено.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 08:17 от vaflichka

# 20
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз не знам как точно се казва - Митко или Димитър.
Мисля,че е Димитър,но го знаят като Митко Шестака.

Ако имате идеи за анкета и въобще ако искате анкета,давайте идеи.

# 21
Благодаря за темата.
Не мога да повярвам, че Ваня има толкова много фенове сред вас. 😀
Имаше един период, точно след като Петър започна да я отбягва, през който Ваня се държеше доста прилично и събра симпатии. Мина този период обаче и пак си стана Хейти Ванче.

# 22
  • Вестерос
И аз не знам как точно се казва - Митко или Димитър.
Мисля,че е Димитър,но го знаят като Митко Шестака.

Ако имате идеи за анкета и въобще ако искате анкета,давайте идеи.
Митко е само, така пише в сайта на Фермата

https://fermata.btv.bg/uchastnitsi/mitko-manolev.html

# 23
  • София
Благодаря за темата!

# 24
Много елементарно предвидимо ще е  Митко да предложи Надя за фермер.  За съжаление, той си е точно толкова предвидим.
Надя фермер, тя ще се подмаже на "Сезона е наш" и ще викне Калоян за вице.
Милена и Стоян ратаи, женски дуел, Милена вика Ванче, Ванче побеждава.
Това си мисля, няма спойлер, и се надявам да греша.

# 25
  • London
Да се запиша...мерси за темата.

Попаднах днес на видеото от Съдебен Спор. Погледах малко.....Все се чудя мъжа не знам какъв е бил, злодей ли или не, но как може да не се опита тая жена да сближи детето с баща му при все, че е умирал. Дете обичайно говори така за баща си точно като майката прибегне до отчуждаване....Не спря и във Фермата да реди покойника. Много ми е долна, а някой, който я познава беше писал, че е слагала рога на човека и заради това се пропил.  Няма да се изненадам.....

# 26
  • София
Дяволче, тази година бих писала точки само с за дуел и за имунитет от втори дуелист. Няма смисъл точки за фермер и ратай, твърде субективно и въобще не е по заслуги изборът им. Миналата година с битка беше по-интересно, но битката трябва да е умерена, защото, билият се предишната вечер няма сили.

# 27
Благодаря за темата. Hug

Не искам да ви отчайвам, но мисля, че “Изненадващи рокади” идва да каже, че просто Даяна се мести и ще спи в стаята при Петър, надали е нещо свързано с регламента (за моя огромна жалост). Rolling Eyes

# 28
Запис! Мерси за темата! Simple Smile

# 29
Записвам се да ви чета. Благодаря за темата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт