🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 404
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 255
Кой мисли за парите, пита Калоян? Ми всички бе , глупак!
Тия ненормалници как ли се гледат сега ?

# 256
Оххх, във визитката си Мария каза, че се е явявала на кастинг няколко поредни сезона, но все не са я избирали . Сега всички знаем защо . Натрапчиво неинтелигентна, агресивна, напориста и тесногръда . Селяшките и коментари и подмятания, дебелашките шеги -направо ме е срам да я гледам .

# 257
Нада не спря да злобее и да рие - защо не си тръгнел Стоян?! Че откъде накъде, да й угоди на госпожа селянката. Гнусна и долна клюкарка е тая жена и голяма сметкаджийка - значи тя си прави сметките да бъде на финал, но другите не може?

# 258
  • гр.София
Аз нещо съм сбъркана. Кой на някои невестулки каза, че имат право да решават кой е достоен и кой не?
Не гледам аз внимателно...Язък:)

# 259
  • Другата България
Надя : "Тука има злопаметност".

Пепелянкова и Червенобузова на седянка.
Червенобузова : "Тя не е спала при Данчо, знаеш ли?" /Мъка, мъка, мъчна мъка/

# 260
  • Sunshine state
Надя всъщност е единствената, която не показа нищо от себе си, освен злобата и жлъчта си. И смее да говори, че Даяна била с протекции ,а тя с тая злобна групичка около себе си прави същото.

# 261
селянката надя уж никой не познавано за всички има злобен коментар.....надоооо чувала ли си за БУМЕРАНГ е ще го почустваш от зрителя тогава.....надя е фабрика на лайна само и до тук....просто та просто същество....

# 262
  • София
Ехх Данчо, късно се сети да играеш...хитър е де, точно с Боби завера.

# 263
  • София
Тая Надя ме побърква!

# 264
Айдееее, подкарАха историята на Боби Wink Тамън навреме почват да пускат линията с етноса

# 265
  • Другата България
Надежда наистина няма никакви други чувства, освен негативни.
Тя не може да проумее, че Даяна може да е с Петър, да иска да е с него защото го харесва, а не защото е "властимащ".
Тази жена други чувства не признава, не приема, мозъкът ѝ щрака постоянно в схеми, машинации, кой кого, с кого, защо, къде, как....тя явно и със сегашния си мъж е заради изгода.
На тази всичко човешко ѝ е чуждо.
Лоша жена.

# 266
Боби то българите във фермата са по големи цигани от теб бе -споко не се коси,а защо се срамуваш че си циганин щом си кадърен....

# 267
Надя нали се била изолирала от хората, и само семейството и пчелите. А дали другите не са я изолирана нея?

# 268
  • Варна/Амстердам
Надя май живее в илюзорна реалност, в която е собственик на фермата и всички са й гости. 🤡

# 269
Надя, че е ужасна го разбрахме всички, но беше напълно права за Даяна. Данчо я добута до тук.

Общи условия

Активация на акаунт