🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 418
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тая Надя реална ли е?!

Стожерът е аут 😢

# 241
Тези двете са много зле, ама много зле. Изобщо не се чуват. Значи те могат да са за парите, той - не. Голям рев за селския хитрец. Ми, да напусне Надка и подир стожера в знак на солидарност.

# 242
  • Sunshine state
Не са тъжни музики, не са сълзи и сополи. Какъв сериал, какво чудо..

# 243
  • София
Не смятам, че е честно да омаловажават победата на Стоян вече втора седмица.. Така реват и за Куствев и за Митко все едно са на ония свят..

# 244
  • Sunshine state
Калоян не е мъж, че да е най-малкият такъв. Мима Тъпото заключи, че те четиримата трябвало да са на финал.

# 245
  • Тра-ла-ла
Какъв отигран печален образ е турила Надя Joy

# 246
Надя защо в края на дуела не  си предложи мястото на Мите и да си беше излязла тя. Нещо като Вл. Николов. Щом толкова се е закахърила. Баси. Прави бяхте че е гадина.

# 247
  • Варна/Амстердам
Надя кръстник на фермерската мафия го раздава. Над Злобоне и Дон Коци (консилиери). 🤠 Дже Пеши  хем е с тях, хем не е чак такъв душевадец сякаш. 😂

# 248
  • при късмета
Надя защо в края на дуела не  си предложи мястото на Мите и да си беше излязла тя. Нещо като Вл. Николов. Щом толкова се е закахърила. Баси. Прави бяхте че е гадина.
Ти да не си аз? Точно това влязох да напиша Joy

# 249
  • Другата България
Калоян :"Не може аз да съм тук, а Митко навън"...
??????
Ами да си беше тръгнал, ЧервенобузИ!
Ама не ти стиска, м?

# 250
Значи толкова злопаметност - Надя за мен е Стрелец/ моята зодия / или поне асцендент Grinning

# 251
И това предаване да си преосмисли регламента. Не може участник да се пребори два поредни пъти на дуел и пак да стане ратай. Трябва да има справедливост и имунитет,  поне за едно ратайство

# 252
Надя защо не си тръгне, щом не я интересуват парите?
А и само тя говори за пари...долен човек

# 253
  • София
Ама как може тоя долен Стоян да играе, той за това ли е влязъл, ей Надя и Калоян са влезли само морал да ръсят. Отдавна не съм виждала толкова долни хора. Не мога да повярвам как си вярват. И реват, и оплакват. Много лош подбор е тази година.

# 254
  • Тра-ла-ла
Повръщам....такова лицемемрие, такива жертви се изкараха....то сълзи, то печални физиономии, то вайкане

Общи условия

Активация на акаунт