🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 683
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 225
  • Sunshine state
TrollfaceОх, много ми е смешно с тия асцеденти и простотии - Надка змия по китайския с асцедент кобра или усойница. Sweat Smile
Приключвам, че и аз не се кефя на такива. Просто ми стана смешно. Simple Smile

# 226
То сигурно заради любовта ми към змиите съм фен и на Надя. Trollface Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
  • София
И аз съм Скорпион ама нищо общо нямам ни с Мара, нито с Надя.
Отдавна мислех да напиша нещо, което се отнася за Маргарита, но ще го сложа в спойлер, че е дългичко.

Скрит текст:
Не съм гледала Фермата до сезон 5. Почнах го заради Маргарита, която е учителка в нашата детска градина. Исках да я видя в предаването и като човек, защото като учител е....невероятна. Първото ми впечатление за нея беше хубаво още от първия ден в детската градина. На площадката сутрин единствено тя занимава децата с упражнения, с интересни игри обучителни докато чака да дойдат всички деца. Всичките други госпожи по съседните площадки едвам гледат още. Не е въпрос само в тези занимания сутрин. Моите три деца мразеха покрай празници и други събития когато има сборни групи и са при други госпожи, но когато са при Маргарита....винаги са се прибирали весели и доволни обяснявайки какво са правили. И така миналото лято като закарах най-малкото на сборна група в друга градина....Маги беше там. Каза, че щяла да работи цяло лято, защото ще участва във Фермата. И оттам моите деца само питаха кога почва това Фермата. Започва епизода и в нас и трите...Маги, Маги. За съжаление в един момент почнах да пускам Фермата само когато са битките, защото и от Фермата 5 започнаха малко ББ истории.
Аз сигурна съм била от тея 2%, които са гласували за Маги не за друго, защото децата ме накараха.
Като извод...за мен тя си остава страхотен учител, но оттам...много неща във фермата не ми харесаха, а да не казвам, че като я видя и все ми изниква в главата как била изнасилена и т.н.
Тогава имаше хора тук от форума, които казваха, че никога няма да си оставят децата при нея, какво ли не чух, но....нищо не казах. Как мога да убедя човек каква е тя в детската градина, като мнението на хората тук се сформира все пак от това, което виждат във Фермата.
Това се сетих и покрай Мара, когато имаше изцепки и пак се казваше, че сигурно налага децата си или нещо подобно.

# 228
  • Варна/Лондон
Да, всяка година се водят тези дебати в темата😁
И просто ей тъй да го напиша, че съм убедена, че някой ще пита пак скоро - Петър е зодия телец 😜😂

Само Надя никой не я знае каква зодия е...
Аз и Стоян не знам, но имам усещането, че и двамата са или Риби, или Деви...
Надя ако е Риби, аз ще си сменя зодията на Пачи крак. Стоян може и да е Риби, да. 😁

# 229
  • София
Едвам ви изчетох, не е истина просто... :о

Бен Гън, мерси, горе-долу ги виждаме еднакво нещата. Simple Smile
Ще помисля за дуелистите и аз го мислех това за 1 и 2 дуелист, но ми се видя по-сложно и субективно предвид и самите играчи, но има логика и резон повече отколкото да няма... Но сега нямам време. статса ще е готов тази седмица по някое време.
само за Ратай ми е голяма дилемата дали да давам точки. Това е по-скоро назателен вот/решение, докато за Фермер е обратното. Сложно е там, а и то все едни и същи хора. Реално взимат точки за нещо от което не са се предпазили на тестовете за имунитет (т.е. не са чели и нямат знания), а и за капак са аутсайдер или не са харесвани от останалите участници. По-скоро мисля да не давам точки.

# 230
  • Sunshine state
Лиана, аз също не съм била кой знае колко против Маргарите. Да, имаше моменти, в които не ми харесваше, но я харесвах що годе. Не е като Надя, например. Simple Smile Нея не я дишам. На мен ми е странно защо ти изниква това с изнасилването? Аз даже не си спомням да е имало такова.

# 231
  • при късмета
За Надка трябва отделна зодия да измислят. То няма толкова противно същество на планетата, че да я определят

Лиана, нищо не пречи Маргарита да е добра в работата си. Както и Надка да знае кога, какво трябва да направи в кошера, че да е добре на пчелите. Едното няма общо с другото. На мен ми беше безкрайно неприятна, заради тъпотата ѝ. Майка и щерка я насъскваха с/у Веселка и тя започваше скандалите, а онези двете противнячки чистички. После набра сила и започна сама да напада и Веселка и който ѝ скимне в момента. Като се събраха сиромаси и чорбаджии тя първа заряза предишния си отбор и мазна, мазна се залепи за Марияна с цел в другата група да се впише. Истериите с отказа да си тръгне от фермата, изобщо няма да коментирам. Ми няма как да я харесам. Но пък ти вярвам, че е добра учителка, щом толкова време децата ти са при нея. Аз лично, ако не я познавам от преди, наистина не бих си пуснала детето, ако съм се "запознала" с нея във фермата

# 232
  • London
Не, че нещо, но зодиите са една голяма измислица. 🤣

# 233
И аз съм Скорпион ама нищо общо нямам ни с Мара, нито с Надя.
Отдавна мислех да напиша нещо, което се отнася за Маргарита, но ще го сложа в спойлер, че е дългичко.

Скрит текст:
Не съм гледала Фермата до сезон 5. Почнах го заради Маргарита, която е учителка в нашата детска градина. Исках да я видя в предаването и като човек, защото като учител е....невероятна. Първото ми впечатление за нея беше хубаво още от първия ден в детската градина. На площадката сутрин единствено тя занимава децата с упражнения, с интересни игри обучителни докато чака да дойдат всички деца. Всичките други госпожи по съседните площадки едвам гледат още. Не е въпрос само в тези занимания сутрин. Моите три деца мразеха покрай празници и други събития когато има сборни групи и са при други госпожи, но когато са при Маргарита....винаги са се прибирали весели и доволни обяснявайки какво са правили. И така миналото лято като закарах най-малкото на сборна група в друга градина....Маги беше там. Каза, че щяла да работи цяло лято, защото ще участва във Фермата. И оттам моите деца само питаха кога почва това Фермата. Започва епизода и в нас и трите...Маги, Маги. За съжаление в един момент почнах да пускам Фермата само когато са битките, защото и от Фермата 5 започнаха малко ББ истории.
Аз сигурна съм била от тея 2%, които са гласували за Маги не за друго, защото децата ме накараха.
Като извод...за мен тя си остава страхотен учител, но оттам...много неща във фермата не ми харесаха, а да не казвам, че като я видя и все ми изниква в главата как била изнасилена и т.н.
Тогава имаше хора тук от форума, които казваха, че никога няма да си оставят децата при нея, какво ли не чух, но....нищо не казах. Как мога да убедя човек каква е тя в детската градина, като мнението на хората тук се сформира все пак от това, което виждат във Фермата.
Това се сетих и покрай Мара, когато имаше изцепки и пак се казваше, че сигурно налага децата си или нещо подобно.

Аз не знам коя е Маргарита, но ти благодаря за споделеното, защото смятам, твърдо убедена съм, че е грешно да си правим изводи Какви хора са участниците в реалния си живот - на база на видяното в шоуто. Hands Plus1

# 234
  • София
Не, че нещо, но зодиите са една голяма измислица. 🤣

И за мен, затова и пуснах шегата за Петър и вечния въпрос коя зодия е, но както винаги от едно "А" стана тя една 😁

# 235
  • London
И аз те помня Лиама с познанството с Маргарита и как в началото гледаше с едно око и по едно време бая те беше разочаровала. Ако някой не би си оставил детето е, защото системно във Фермата се показваше като лабилен психически човек. Аз съм на мнение, че такива хора са непредвидими и както е най-добрия възпитател не се знае кога ще му прищрака. То цял сезон беше за трамвая, пейката, куфарите и една омраза към майка й и рев.....изнасилването беше съобщено все едно споделя, че вчера е яла спагети да речем. И всичко това вечно като някой друг нещо споделя. Ей така да открадне момента.

# 236
  • Варна/Амстердам
Изражението на Калоян е още по-противно, когато е разреван.
Оплакват Мите все едно е, че на онзи свят.

# 237
  • Другата България
Леле, има ли по-низСшо същество от Надка???
За едни скапани пари?
А ти за какво си, пепелянке?

# 238
  • Sunshine state
Стожерът на фермата.. Майкоо

# 239
Я па тая Нада. Не вярвал, че Стоян ще играе. Бе тия улави ли са. Какво са очаквали. Мите да иде директно на финала. Ама и те да са там. И парите да вземат. Тогава май ще забравят иконата.

Общи условия

Активация на акаунт