🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 93 369
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 210
Да, всяка година се водят тези дебати в темата😁
И просто ей тъй да го напиша, че съм убедена, че някой ще пита пак скоро - Петър е зодия телец 😜😂

Само Надя никой не я знае каква зодия е...
Аз и Стоян не знам, но имам усещането, че и двамата са или Риби, или Деви...
Няма как да са Деви, защото по времето на тази зодия бяха във Фермата, а не са им празнували рождени дни. И Везни няма как да са, не, че някой би си го помислил...

# 211
  • София
Надя май е скорпион по спомен, нещо такова някой каза.

Съжалявам, че пак отприщих астро-темата с шегата си 😁

# 212
Стоян е риби. Надя е мистерия.

# 213
Да, всяка година се водят тези дебати в темата😁
И просто ей тъй да го напиша, че съм убедена, че някой ще пита пак скоро - Петър е зодия телец 😜😂

Само Надя никой не я знае каква зодия е...
Аз и Стоян не знам, но имам усещането, че и двамата са или Риби, или Деви...
Няма как да са Деви, защото по времето на тази зодия бяха във Фермата, а не са им празнували рождени дни. И Везни няма как да са, не, че някой би си го помислил...

Да, страхотна логика, както казва Ники Кънчев Simple Smile

# 214
Надя май е скорпион по спомен, нещо такова някой каза.

Съжалявам, че пак отприщих астро-темата с шегата си 😁

Възможно е....ама в живота си не познавам толкова лош скорпион, бих се разочаровала, ако наистина е Скорпион...Аз и за Мария се разочаровах много, че е Скорпион.

# 215
Аз в един момент писах, че Нада ми прилича на Скорпион, но нямам спомен някой тук да е давал достоверно инфо.

# 216
А мене па зодиите на участниците ме вълнуват точно толкова, колкото и какво правят извън фермата, направо - не мога да спя от вълнение.
Направѝхте ли пуканките? Аз не ям пуканки, май ще трябва да гледам в хола, че в спалнята не вейпя все пак, не че някой се вълнува от това, разбира се. Joy

# 217
  • Sunshine state
Абе не я знам Надка каква зодия е, ама по китайския календар сигурно е змия. Trollface

# 218
Ох, пак ли нищим зодиите Joy После при Алена за хороскоп

# 219
Предлагам всяка страница да започва с пост:
"Петър е телец."

# 220
Че то надя никога не си казва годините всяка година все на различна възраст е та как,ще отгатнете коя зодия е след като и тя самата не я знае.....кога е родена вижте и сметнете месеца.....

# 221
Да не съм сбъркала темите и да съм попаднала в някоя за астро? Асцендент няма ли да се разнищи? 😅

# 222
Предлагам всяка страница да започва с пост:
"Петър е телец."
Както и, че Асен е избрал Петър за втори дуелист. 😜

# 223
Джоли, право в десетката! Joy Hands Clap Hands Plus1

# 224
Като гледам, фермата-мечта на Андрей ще си остане без освещаване (да се разбира - сексене), вие за зодии ми говорите. Ей това е големият проблем! Joy

Общи условия

Активация на акаунт