🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 715
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 195
Спойлери в темите за риалити формати винаги е имало и ще има. Важното е да се спазва правилото да е в скрит текст. Тогава няма нарушение и не е нужно да има заплаха за докладване.

# 196
  • Другата България
Джоли, така е.
Но наистина хора се изпускат неволно и не е приятно за тези, които не искат да знаят.
Това имаше предвид съфорумката.
На нейното мнение съм.

# 197
  • София
Е какви спойлери ви трябват-то е видно,че готините ще отидат на финал Simple Smile
За мен е важно и Бобката да е там и да им прекуца финално излагацията.

# 198
Спойлер и от мен Joy

Скрит текст:
''Не бях забелязал, че имаш хубави устни''...Явно сега защото ги гледам от високо...

''То не е нужно да ги гледаш само''
 Данч, случайно подочул разговора

# 199
Дори, страхотна си Hands Plus1

# 200
"Фермата" е приключила.
Без финала, който ще е наживо на 12.12.
Всички са навън, епизодите може и да са готови, може и да се променят в движение.

А някаква идея кои са финалистите?

Хайде идеите си на лични. Много хора не желаем да разберем резултата, и не искаме да чоплим . Който иска да се сърди, но ще докладвам, всяко мнение искащо спойлер и предлагащо спойлер . Направете си друга тема - Истинската истина за фермата  и там ги разкрийте до 5 ферми напред кой ще победи.Моля ви момичета , нека се уважаваме като зрители
Извинявам се, наистина напълно първосигнално питах. Нали знаете кое е убили котката Grinning

# 201
Даяна с какви финанси да отиде?
Ами да дадат тримата баджанаци по 100 лв и да я бяха взели...
Ама друго си е с Тонка и Жанет, дето не били техен тип.

Ся ѝ видях на тая Антония инстаграма - нещо MLM, туй онуй... Grinning

# 202
И аз идвам със спойлер и да се похваля всъщност, че моя братовчедка ще влезе тази вечер във “Фермата”. Simple Smile

# 203
Спойлер и от мен Joy

Скрит текст:
''Не бях забелязал, че имаш хубави устни''...Явно сега защото ги гледам от високо...

''То не е нужно да ги гледаш само''
 Данч, случайно подочул разговора
Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?

# 204
То за спойлерите все едни и същи се изпускат, после почват едни скандали... И с право, аз съм на страната на тези, които не щат предварителна информация, нищо че чета спойлерите винаги. Но се поставям на мястото на тези, които Не го правят.
Май Шокомен в предишни години даваше идеи да има тема само за спойлери, ама и такива да се прави, пак ще има сърдити, че са влезли по погрешка и прочели. Нема оправия, дрогарки и дрогаре.. Joy

# 205
  • София
Да, всяка година се водят тези дебати в темата😁
И просто ей тъй да го напиша, че съм убедена, че някой ще пита пак скоро - Петър е зодия телец 😜😂

# 206
Да, всяка година се водят тези дебати в темата😁
И просто ей тъй да го напиша, че съм убедена, че някой ще пита пак скоро - Петър е зодия телец 😜😂

Само Надя никой не я знае каква зодия е...
Аз и Стоян не знам, но имам усещането, че и двамата са или Риби, или Деви...

# 207
Чичо Митко...колко време е навън.. така и не прочете ни фейсбук, не чу мнения, че ръси простотии в ефира рано-рано.

То акъл в тиква не вирее- дали си е платил за толкова много реклама на бизнеса? И в почти всяко предаване и сега?

# 208
то щото много трудно да навържеш нещата и сам да отгатнеш кои са финалистите....от спойлер не се нуждая та аз дори си представих финала и ка А/И с маски Simple Smileобявяват победителя с тих гласец Simple Smile.....Калоян не е на СПА щото нали финалистите се подготвят за финала ......изпросих ли си псувните сега...

# 209
За финалисти не искам да са Калоян и Надя. За другите ми е все едно.
Хепи Ванче ми стана много неприятна, в началото по я понася.

Общи условия

Активация на акаунт