🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 92 283
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 180
Йордан как нема да се радва на 2те плеймейтки - нали го виждаме по пижами и плувни костюми...

Калоян си има работа - не е нито "магьостник", нито пилот по време на КОВИД. И плеймейт не е. Сигурно си работи.

Даяна с какви финанси да отиде?

# 181
  • Другата България
За мен това на прелъстения и изоставен /на снимката показаното/ е един вид някакво избиване на комплекси, на наранено его, на доказване на това, че е МЕН /все пак Дайчето предпочете Аполон пред Хамлет/.
А как да покажем колко НИ /не ни/ пука, ако не се снимаме с две плеймейтки на СПА, МА, ПЛАНИНА и всякакви екзотики.
'ич му не е било на ДанЧ до СПА, особено ако и Камела лютеницата го е шитнала, ама как да покаже колко НЕ му пука?

# 182
  • London
Още от дуела Веско-Асен
https://fermata.btv.bg/videos/vtora-bitka-ot-duela-mezhdu-asen-i-veselin.html

Български майор знаме не дава.... така ли беше? Епично.... Веско срещу Александър. Идеята е, че са все по-млади мъже и???
https://fermata.btv.bg/videos/vtora-bitka-ot-duela-mezhdu-aleksa … ar-i-veselin.html

52 годишен срещу 25 годишен. Митко четеш ли? Гледаш ли?

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 17:51 от La Catrala

# 183
Каква планина, нали Дана каза, че са някъде си в София. Според мен никой с никого не е близък, всичко е до рекламата и евентуално да осребрят 2те минути слава, защото не остана много... 1-2 месеца и вече са забравени. Съответно, с колкото повече познати лица се появяваш, толкова повече коментари и интерес будиш. То се вижда и тук какви сценарии се завъртяха, пък кой знае колко далече са от реалността.

# 184
  • Другата България
Ами такава планина.
Витоша например.
В София е.
Около София. Над София, зад София - както си избереш.
А и говоря съвсем хипотетично.

# 185
Та по случая Даяна. Виждала съм много нагли мадами , които без свян се натискат на симпатичен обвързан мъж (дали защото го харесват , дали за да докажат , че са по-вървежни ) за мен това е пошло и долно. В случая Данчо направи всичко възможно за да покаже на наивната Дая , че не е съвсем обвързан и връзката му е изчерпана и неговата вече не го гледа с "тоя " поглед и едва ли не се интересува повече от телефона приятелите и си живее живота настрани от него. По тази причина , си мисля и че Даяна се поотпусна и поувлече. Аз лично не бих могла да лъжа така и не допускам друг да го прави. Да кажем влюбила се за две седмици , ще бъде много тъпо и инфантилно.  на мен лично ми трябва доста повече да опозная човек , че да говоря за влюбване. За това и недоумявам, защо я обвиняват в липса на влюбеност (щом не е влюбена начи е за използване ). Ми не , според мен нормален човек за толкова време трудно ще си оредели чувствата . Привличане има и толкова на този етап.
После се сеща (с малки подсказвания от Милена, че нещата изглеждат грозно) и прави опит за отдръпване(заявява чисто на Дан, че навън няма да има продължение и да не прави глупости да си седи мирно .
После изведнъж се появява Годеницата , и Данчо се сеща че и нея обича . Даяна се светва , че нещата , които и е говорил са така, ма не баш и решава да даде откат .
Ако Камелия , не беше така нагла (тая същата , къде сефте си платила сметките - бе и тя на хранилка явно) и не я беше обвинила само нея, като най- долна и виновна, си мисля , че Даяна щеше да я изчовърка съвестта и да се кротне. Но женското достойнство я зачовърка , и при сцената с люлката, направо имах чувството че си помисли - ма оуу, само да му свирна на твой Даню и те е забравил , какво ми се периш (но това си е мое усещане де.
После вкарват Петър и Дая има избор между симпатичен но обвързан мъж който и е приятен, но я чакат тонове скандали и от друга страна- местния красавец , свободен, недостъпен и с еднакви интереси тип (какво ще кажат хората и как ще изглеждаме в техните очи). Та мисля е логичен избор
Срещата нормална за пред камери , нито много вдървена, нито съвсем да се отпуснеш. Пешо изчервен , много недодялан. Вместо да поведе в танца, без значение може ли да танцува и кви стъпки прави, да се усети жената -жена в неговите ръце, той пуберски пуска ръчички по дупето..явно това му е усещането за еротика . Ма нормално де , хората вече по-често комуникират онлайн, и в живия контакт са като пубери .

# 186
това е..
Скрит текст:
.

# 187
Реално едно не мога да разбера.. Това означава ли, че фермата е приключила и все още не са монтирали всичко, или епизодите се движат доста назад, съдейки по инста снимките.. Аз очаквах че Петър ще стигне до полуфинал..

# 188
  • Другата България
"Фермата" е приключила.
Без финала, който ще е наживо на 12.12.
Всички са навън, епизодите може и да са готови, може и да се променят в движение.

# 189
"Фермата" е приключила.
Всички са навън, епизодите може и да са готови, може и да се променят в движение.

А някаква идея кои са финалистите?

# 190
  • Другата България
В темата многократно се пускат спойлери.
Които аз не отварям.
Моята прогноза са Боби и Надка.
Другите двама не знам, колебая се, Калоян предполагам, силен е, но зависи.
За жена втора искам Ваня, ама....някак не го вярвам. Дано.

Разрови назад, може да намериш спойлер.

# 191
"Фермата" е приключила.

Хайде идеите си на лични. Много хора не желаем да разберем резултата, и не искаме да чоплим . Който иска да се сърди, но ще докладвам, всяко мнение искащо спойлер и предлагащо спойлер . Направете си друга тема - Истинската истина за фермата  и там ги разкрийте до 5 ферми напред кой ще победи.Моля ви момичета , нека се уважаваме като зрители

# 192
"Фермата" е приключила.

Хайде идеите си на лични. Много хора не желаем да разберем резултата, и не искаме да чоплим . Който иска да се сърди, но ще докладвам, всяко мнение искащо спойлер и предлагащо спойлер . Направете си друга тема - Истинската истина за фермата  и там ги разкрийте до 5 ферми напред кой ще победи.
Айде по спокойно. От доста време сме се разбрали спойлерите в скрит текст и това се спазва в темата. Ти като не искаш да знаеш не отваряш.

# 193
"Фермата" е приключила.

Хайде идеите си на лични. Много хора не желаем да разберем резултата, и не искаме да чоплим . Който иска да се сърди, но ще докладвам, всяко мнение искащо спойлер и предлагащо спойлер . Направете си друга тема - Истинската истина за фермата  и там ги разкрийте до 5 ферми напред кой ще победи.
Айде по спокойно. От доста време сме се разбрали спойлерите в скрит текст и това се спазва в темата. Ти като не искаш да знаеш не отваряш.
И да не отварям , в последващи постове на прочелите ги се разбира всичко. Безкрайно спокойна съм , помолих учтиво

# 194
Даяна с какви финанси да отиде?
Ами да дадат тримата баджанаци по 100 лв и да я бяха взели...
Ама друго си е с Тонка и Жанет, дето не били техен тип.

Общи условия

Активация на акаунт