🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 92 298
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 165
  • Тра-ла-ла
А кои са предаванията по ТВ - няма ли някое, в което е удачно да се явяват възрастни хора, които да не се надяват по милост да спечелят?
"Минута е много" и "Стани богат"...но ги спряха Joy

# 166
  • София
Мен Шестака изобщо не ме кефеше. Не е от моя тип хора. Спорен морал. Нагаждач. Хитрак някак ми идва. Страшно се радвам, че отпадна.

# 167
  • Варна/Амстердам
За мен "бащицата" показа, че може да мълчи, когато около него има бушуващи агресия и жестокост, беше пасивен и за мен лично невидим в повечето ситуации, в които можеше да се октрои като най-мъдрият във фермата. Видяхме, че може да псува и вика с пълно гърло за глупости. Нагаждаше се и бе винаги на страната на "силните".

# 168
  • Другата България
Митко искал Надка победител?
Явно наистина е имало защо да не го харесам.
"Бащата и майката" на фермата.
Бащата го изгониха съвсем честно, дай да направим майката победител, така де, да има за всички.
А ако не стане с нея, едно от "децата" да намаже, да не е зян цялата излагация.
Много жалки хориЦА.

Ясно, Надка ще е фермер довечера.
Оффф, аман.
Ама наистина аман.

# 169
  • Sofia
Както и очаквах.
Митко е мислил, че като е най-възрастен, няма да го викнат на дуел.

Ама Стоян бил в "дупка".....така де, някой трябва да е на хоризонта явно, за да е оправдано "викането му на дуел".
Иначе - направо финал.
Ми, не го харесвам.
И вътре, и навън.
Тя и Надя май лежи на тая кълка.
Струва ми се,че и тя се мисли за икона,стожер и не знам какво още и направо на финал по заслуги трябва да отиде.
Иначе,при избрани вече дуелисти,всеки път се пъне що не е тя ,за да дръпне Милена,ама я е страх,та боже.

А Митко сто пъти повтори колко е важно да се свърши работата.Не как да се свърши,а да се свърши.Не били важни малките детайли.Това ми е много показателно какъв човек е.

п.п.И на мен не ми се гледа вече все едно и също.Едни и същи фермери,едни и същи ратаи...,аман.

# 170
  • Другата България
Ави, това за Надка съм го писала многократно, че е така.
Тя с тази заявка е влязла, и понеже единственият ѝ отпор е Милена, беше Милена, затова и насочи всичко негативно, което има /тоест, всичко, което има - тя позитивно няма/, към нея.
Слага се на мъжете, обикаля ги, на всеки носи по нещо, свсеки клюкари, пред всеки различна интрига, на един храна, на друг вода, на трети ще подаде шпаклата, тя и затова не избира кофермер жена, въпреки заявената УЖ толерантност към Мара.
Надка е хитра и пресметлива, но не е пресметнала, че навън се вижда всичко, и че хората няма да я харесат, дори напротив. Пъне се за дуел, ама се пъне и за имунитет от дуел.

# 171
Аз предлагам на продуцентите от другата година да променят правилото за фермер на седмицата. Според мен този, който е спечелил дуела трябва да стане фермер на седмицата, иначе тотално му се обезсмисля победата, ако го сложат пак ратай и евентуално дуелист. Така ще се разчупи играта според мен като се избегне създаване на някакви коалиции и нахвърляне срещу аутсайдерите. А и ще е доста по-интересно за зрителите, защото като избират дуелист ще се съобразят с това, че може да стане и фермер на седмицата.

# 172
  • Тра-ла-ла
Митко - Бащицата на фермата, ама в дълбока сянка...
Надя - сиеб@ло майката на фермата...

# 173
  • при късмета
Катрала, благодаря, беше ми интересно да го видя! Не съм гледала първата ферма.
ИиА едни очила ли си менкат? Иван си е същия, но Андрей е много променен. Това "на живо" седмичен коментар ли е било? Малко дадоха от фермата, повече беше коментара, но условията в които са били стават ясни. Веселин не влезе ли да дава имунитет в 3 сезон, май там съм го виждала. Тогава останах с впечатлението, че е бил харесван участник, а от линка, точно обратно. Но военния си е военен, моя досег с такива хора не е особено положителен

Скрит текст:
Митко направо си изброи финалистите. Светна се по едно време и вкара някое друго име за парлама, ама не се сети да спомене второ женско. Надка все по-вероятно става да е на финал. Много искам да си тръгне от него с физиономията на Маргарита от миналата година

# 174
  • Sofia
Онзи ден не гледах много внимателно и не съм чула,че ще има нови правила,от тук прочетох.
Сигурно е много да се надявам,ама дано да вземат да пращат вече ратаи и дуелисти само тези,които не са били.Че,наистина,аман от едно и също.

# 175
  • London
Катрала, благодаря, беше ми интересно да го видя! Не съм гледала първата ферма.
ИиА едни очила ли си менкат? Иван си е същия, но Андрей е много променен. Това "на живо" седмичен коментар ли е било? Малко дадоха от фермата, повече беше коментара, но условията в които са били стават ясни. Веселин не влезе ли да дава имунитет в 3 сезон, май там съм го виждала. Тогава останах с впечатлението, че е бил харесван участник, а от линка, точно обратно. Но военния си е военен, моя досег с такива хора не е особено положителен

Скрит текст:
Митко направо си изброи финалистите. Светна се по едно време и вкара някое друго име за парлама, ама не се сети да спомене второ женско. Надка все по-вероятно става да е на финал. Много искам да си тръгне от него с физиономията на Маргарита от миналата година

Вътре си беше шило в торба хаха майора.... иначе дуелите му и публиката го харесваше доколкото помня. На мен ми беше фаворит, дори повече от Райно. Имаше коментарно студио, да.... мисля, че трети сезон отпадна това студио.

Още от дуела Веско-Асен
https://fermata.btv.bg/videos/vtora-bitka-ot-duela-mezhdu-asen-i-veselin.html

Български майор знаме не дава.... така ли беше? Епично.... Всеко срещу Александър. Идеята е, че са все по-млади мъже и???
https://fermata.btv.bg/videos/vtora-bitka-ot-duela-mezhdu-aleksa … ar-i-veselin.html

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 17:44 от La Catrala

# 176
# 177
Видях снимките, за които говорите в инстаграм. Йордан, Миро, Жанета, Антония и Петър явно са ходили някъде. Интересно къде ли са Калоян и Даяна? Или вече като свърши формата няма нужда истински "готините" да им се правят на много близки. А Йордан ми е много смешен как се е снимал между Антония и Жанета и те го целуват. Тоя тип снимки подхождат на гимназист, а не на 40+ мъж. Да не говорим, че не беше толкова близък с тях във Фермата, ама нейсе, да си изживеят сега 15-те минути слава.

# 178
Защото явно да флиртуваш, да бъдеш с повече от един мъж при, това че си свободна е дъно и нещо срамно.

Значи колкото и хора да повторите, че Даяна е свободна, то няма да стане истина. 🤣
Това, че тя се държи като такава, не го прави истина.
Всичко щеше да е ОК, ако си беше необвързана, ама не е.

# 179
Сигурно Пешо като е излязъл и е прочел какво мислят хората за "братската" любофф между него и Калоян е избягал с 200.И сега Калоян рони сълзи сам някъде пред президентството

Общи условия

Активация на акаунт