🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 92 309
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 150
Е, какво като е красива? Тя продължава да се излага за съжаление, това няма да й донесе много позити.... Днес видях и аз нейното гостуване при Гала в "На кафе" от преди една година. Една потребителка беше написала това преди време, че и там си е същата. Абсолютно! Няма никаква разлика, а очаквах нещо повече.

# 151
  • Варна/Амстердам
За първа година гледам Фермата. Много ми харесаха първите две-три седмици от сезона. Мисля, че играта загрубя покрай ратайството на Асен и Милена и тогава Петър показа едно агресивно и невиждано дотогава лице. Следват проявите на Косъма-самочувствието, което придоби след победата над Милена и смехотворната групировка, сформирана с главното съдействие на безкръвните братя-Кано и Пешо. По-нататък гледахме Мара Сандокана "с двата ножа"
и плачещите годеници и любители на лютеницата-Данчо и Камелия. Междувременно Надя се "пази" в мандрата, докато не влиза отново адвокат Станджикова, застрашавайки вътрешния й мир. Следват дни на агресия, грубост и скандали с обичайните заподозряни-Калоян, Надежда, Мара.
Змийски истории...😂

# 152
Изгледах интервюто с Митко. Поне три пъти повтори, че е най-възрастен, очаквал от всеки да падне в дуел. Надявал се, че ще остане до края, ама Стоян бил изпаднал в дупка и "така ме дръпнА"... Joy Но пък си каза, че предпочита да му казват "Митко" или "Шестаче", пролича си, че не му е приятно това "чичо".  

На мен не ми харесва поведението на Даяна. Свободна е, да, но отношенията й с мъжете и особено небивалиците, които приказва, я правят да олеква. Поне в моите очи. Тя е в пълното си право да се държи, както иска, а аз да не одобрявам действията й. Но чак пък да искам да я видя да страда, не, не ми е направила нищо на мен. Но при всички изказвания на Пешко за жените и пренебрежението им към тях, тя вместо да го игнорира, мига на парцали и припада от кеф, че "най-готиният пич във Фермата" й е обърнал внимание, след като два месеца не я забелязваше и атрактивните жени, които го привличаха, излязоха. Ми, кухичка си е, освен лекото й поведение.

# 153
Дара, аа, не е така, Пешко каза, че я е забелязал още с влизането, ама като не е могъл да се дореди от Данчо - какво да прави. Пък и Нишаните ѝ не разбрал момъкът. Stuck Out Tongue
А на "атрактивните" жени не видях да им обръща внимание Пешко.

# 154
Не мога да ви изчета и не знам дали сте коментирали, но тъщата на Стоянчо е много хубава и изглежда мила. На Кустев майка му беше също красива жена, имаше нещо аристократично във вида ѝ , за разлика от него.

# 155
Е, значи ще изляза права като предположих, че не е посмял да я сваля, защото е с Данчо. Ако тя го отрежеше, ще му спихнат топките, все едно изкарва повече пари от него. Joy Но след "да си направим мъж-мечта", тя така явно показа, че го иска, че той най-накрая се "нави". Мъжкар уж, ама чака жените да го атакуват, не е съвсем сигурен в аурата си. Въздух под налягане е той, ама и Даянка е същата, щом му се върза.
А другата версия е: то така се казва, да не я засегне. Joy

# 156
Задникът на снимката на Данчо вероятно е този на Антоанета. Тя е по тоя тип снимки.

# 157
  • Другата България
Както и очаквах.
Митко е мислил, че като е най-възрастен, няма да го викнат на дуел.
Ама Стоян бил в "дупка".....така де, някой трябва да е на хоризонта явно, за да е оправдано "викането му на дуел".
Иначе - направо финал.
Ми, не го харесвам.
И вътре, и навън.

# 158
  • London
Този Митко защо се държи като 65 годишен? Да си пусне сезон 1.... Майора да види, той не помня на колко беше, но май някъде към 50 по онова време. Да види как размята младите ергени, едвам го би накрая оня Симеон ( чист късмет си беше ). С години ще се оправдава, никой не му е виновен, че се е опърдял, не е до години. Мъж ми на 44 прилича на негов син,  тялоооо и то далеч от митьовото и ще ги размята там като пръскачка из лозе, сигурно само Боби би му бил някаква конкуренция, но подозирам, че и той ще клекне. И само като го чу това чичо... и му казах, че е само с 4 години по-голям се облещи. Той се има за ''батко'' хахах.... какъв ти чичо. И аз да се похваля с расов мустанг ама ха.... хааххахахах

# 159
  • Варна/Амстердам
Аз също изгледах интервюто на Шестака и той отново не ми направи добро впечатление. Не знам защо нито той, нито Кустев приеха достойно факта, че са победени. Биха събрали много повече одобрителни мнения, ако не се оправдаваха с неправилното нареждане на точките (готвача) и възрастта (Шестака). Конкретно Митко спомена, че вече се виждал един вид на финал, но Стоян бил в "дупка" и го извикал на дуел  😂 Добре де-нито е сакат, нито е 100-годишен. В крайна сметка фермата не е санаториум, в който да очаква, че ще бъде пощаден. Дори аз смятам, че той се представи изключително достойно в битките, но Стоян беше по-добър, следователно победи. Така или иначе аз не му симпатизирах.

# 160
Как да приеме факта, че е отпаднал, като и смотаната репортерка му зададе въпроса: "Очакваше ли да отпаднеш и то точно от Стоян"? Rolling Eyes

# 161
...
По-вече ми се връзва Милена и Данчо да станат фермери - хем Милена ще е отново в страни и няма да дразни групата, основно Надка, хем ще направи психоанализ със засилени елементи на психотерапия на Данчо и ще му отвори очите по множество житейски въпроси. А и Данчо ще е отделен от Дайчето, което пък е желание на Мария, респ. става желание и на Надка. Изобщо - купища ползи виждам.
Моето мнение е, че Надка не дава 5 пари за мнението на "приятелката си" Мара.🙂 Не смятам, че Надка е влязла във Фермата с нагласата да е отборен играч.

Относно другото и аз мисля, че ако Надя е фермер, ще прати Данчо ратай. Така си обяснявам и кадрите на Даяна в общото спално помещение.

# 162
  • София
"Очаквах като бащица на Фермата да ми дадат 100-те хиляди направо и чак тогава да си ходя. "
Влязъл Митко да ни покаже как трябва да се работи. Аз ако съм на мястото на другите щях да се обидя, все едно те не работят.

# 163
  • London
Ох спомени..... я вижте в каква кочина бяха в сезон 1.
https://fermata.btv.bg/videos/za-i-protiv-kazarmenija-rezhim-na- … lata-sedmica.html

# 164
  • при късмета
Изгледах интервюто с Митко. Поне три пъти повтори, че е най-възрастен, очаквал от всеки да падне в дуел. Надявал се, че ще остане до края, ама Стоян бил изпаднал в дупка и "така ме дръпнА"... Joy Но пък си каза, че предпочита да му казват "Митко" или "Шестаче", пролича си, че не му е приятно това "чичо".  
И аз изгледах интервюто и друго ми се наби, освен, че искал Надка победител (това не ме изненада, казах още миналата седмица, че при гласуването тя твърдо има гласовете на Ангел и Митко, даже отвън ще ѝ събират според мен). Каза, че Калоян или Петър трябва да са на финал, че да покажат какво е новото поколение и хвалебствия.
Мите, Мите, някоя от дъщерите си би ли натресъл на някого от тях двамата? Ако се съди по тях, то цялото ново поколение са интриганти, безмозъчни, заучили разни постулати, които повтарят без изобщо да знаят смисъла им.
Иначе си го харесвам Митко, имам лични пристрастия и забавни истории с човек, с неговия диалект и от този край. И неговия хумор е същия, та сигурно затова. Вътре си казваше, като нещо не му харесва, но въпреки това с никого не стигна до конфликт, работеше и помагаше и на другите. Малко ми идваше в повече като се разплаче, ма ще го преживея, за мен е от малкото положителни образи този сезон

Общи условия

Активация на акаунт