🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 782
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 675
Няма лошо. Нека коментират. Тя нали ще им скрие топките иначе Wink

А те, взели една откровена простак@са, една дива жена от село, една неуверена млада актриса и една още по-неуверена възрастна стюардеса, една адвокатка за цвят и - ето ви - гледайте шоу.
А някоя по-разтропана, на мрънканиците на Петър как не знаел какво щяла да му предложи, веднага щеше да е с готов отговор. И хич и нямаше да се колебае. Ергенчето с папийончицата щеше самО да си пафка пурата.

# 676
Аз пък се надявам, да има някакво правило, да има нови ратаи.
Трета седмица едни и същи на власт, и едни и същи ратаи.
Само аз ли се чудя какво беше това масово прехласване по Пеп.. От всички жени начело с Калата. Аз го намирам за безкрайно грозноват, а като сложи онази шапка(забравих как се казваше), и облече палтото ме избива на смях все гледам някакъв човек от преди 21 век.

# 677
Пепито върти любов в Пловдив с къдрава девойка, различна от Дайчето и Хейти Ванче. Видяли са ги на центъра да се разхождат, после хванати за ръчичка са се качили в пловдивско Пежо и газ. Така че романът Дайче-Пепи няма да се разгърне, както й се иска на Дая. Тя като цяло май не знае какво иска. Явно е в труден период. Объркването й е както в личен, така и в професионален план.
Иначе и аз се надявам Милена да саботира ратайство. Тогава ще стане интересно...

# 678
  • Варна
Даяна вече прозря истината за Надежда, а Данчо уж не я харесваше, пък снощи вдигна ръка в нейна подкрепа. 😆
Данчо гласува за Надя, защото тя ще направи женски дуел, а Стоян 100% щеше да направи мъжки.

# 679
Надя, че е ужасна го разбрахме всички, но беше напълно права за Даяна. Данчо я добута до тук.

Това че на тях не им стиска да я изберат, не значи, че Данчо я е добутал. Нали, ние разбрахме, че Надя кара Мария на финала, ся Данчо кара Даяна... Боби кого кара - дъртото тийнче Ванче ли или е обратно?

Бяха 8 седмици фермири кака Калоян, леля Надка и стринка Мария  - да бяха разкарали и Данчо, и Даяна.
Сега е 12-та седмица. В изминалите 11 седмици Даяна 2 пъти взе имунитет за дуелист и 7 за ратайство. Не, че Данчо й е отговарял на въпросите или и е висял на гредата/хвърлял балите вместо нея, че да я добута. Пък и много желаещи да я гонят не видях.

# 680
  • Варна/Амстердам
Аз помня, че в едното видео от рубриката на Мирон, Петър спомена, че има жена в живота си. Това беше, когато преди седмица-две Даяна хвана Данчо да масажира Шкафчето и отиде да каже на Петър, че фокусника масажирал "жена му". Пешо отговори, че жена му е в Пловдив (или последно там я бил оставил Simple Smile). Естествено това не беше излъчено в предаването.
Явно не е толкова сам, колкото продукцията иска да го изкара. 😉

# 681
Иначе и аз се надявам Миленчето да саботира тартора на стопанството и да успее да изкара най-лошите й черти наяве, за да видим дали останалите ще се усетят.

Какво да се усетят като и останалите са празноглави като нея. Събрали се една групичка и всички крякат в хор. Ако имаше поне един по-разумен, щеше да пресече атаките към Стоян. Как така някой си ще определя кой кога да отиде на дуел, кого да избере, ще определя един за гост, друг за прост и т.н. Така е и в реала, дори и да мислят малко по-различно, от страх да не ги отцепи масата, мълчат и участват в гаври и простотии. И не е само в реала, погледнете форума. Дори и тук има теми, в които едни потребители се считат за лидери, а масовката им приглася и гледат да не влизат в конфликт с тях. А дори са анонимни, не се познават! Да изразиш различно мнение от цяла клика е геройство ( или безумие Wink ).

# 682
Петър и друг път е намеквал, че може и да има някого, но не е сигурен, че иска да го афишира.
И правилно. Успява да се опази от набезите. Допуска до някакъв що-годе приличен минимум, колкото да предизвика интерес и у зрителя и после се дистанцира.Иначе и в неговия живот щяха да нагазят с калните фермерски галоши Иван и Андрей. Тия двамата нямат никакви скрупули.

# 683
Мда.
Каква е вероятността Надя да изпрати Стоян на дуел в чест на "иконата"
1/ 0%
2/ 1%
3/ 5%
4/ Каква "икона" ?
5/ Говорим за Надя все пак, Милена заминава.

# 684
Мисля, че Надка се е озлобила срещу Дая, то тя срещу кой ли не е злобна.
Не й допада, че Даяна има мнение, което не я боготвори а си казва каквото мисли.

# 685
  • при късмета
Ама май такъв злодей като Надя не е имало никога.
Такъв масов хейт скоро не съм виждал където и да е.
Ами браво на екипа на шоуто за изборът и! Simple Smile
Това да се провокират хиляди коментари във форуми и социални мрежи не е шега работа и не всеки го може.
В най-скоро време очаквам да бъде анатемосана като вешица и изгорена на кладата. Вече само с поглед кара хората да извръщат глава и да сменят канала. Grinning
А ти казваше, че рейтинг прави. Като зрителите сменят канала е най-голямата загуба за продуцентите

# 686
Ама точно така е. Едвам успявам да изтръгна дистанционното от ръцете на съпружието, в момента, в който се появи Надюга. Вчера демонстративно и шумно заспа докато тя обсъждаше Даяна.

# 687
  • София
А глобата от 50 лева само така набързо се спомена, естествено никой нищо не каза разбира се, защото беше гаф на готините, влюбените- Даяна,Данчо и Петър.

# 688
  • София
ма ко,
е майтапех се, едва ли наистина сменят канала, а и да го правят, то не е за цялото предаване а само като дават сцени с нея, за да не ги ''облъчи със злост и лошо очо'' Simple Smile

# 689
Аха, сменят хората канала, като видят Надето, пък стотици коментари За Нея, да. Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз обичам такива злодеи, Дяволче, направо - Икони. Heart Eyes Затова и се надявам Тя да стане победител на сезона, въпреки че съм почти сигурна, че няма да се случи. Но това не пречи да си помечтая пак за сеира из мрежата, който би предизвикала евентуална победа на Надя. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт