🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 696
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 735
Интересно ми е дали участниците четът ФБ, колко ли от тях се срамуват от поведението си?!

# 736
  • при късмета
ма ко,
е майтапех се, едва ли наистина сменят канала, а и да го правят, то не е за цялото предаване а само като дават сцени с нея, за да не ги ''облъчи със злост и лошо очо'' Simple Smile
То и моето беше майтап, само че звънна телефона и публикувах преди да нацъкам емотиконите и хич не се разбра

# 737
Интересно ми е дали участниците четът ФБ, колко ли от тях се срамуват от поведението си?!

Николко!
Прекалено високо его и прекалено носък капацитет!
За съжаление на драгия зрител.

# 738
А аз мисля, че повечето умират от смях с коментарите. Те са влезли да правят шоу, знаят какви реакции ще има.

# 739
Не вярвам Надка да умира от смях😁😁

# 740
А аз мисля, че повечето умират от смях с коментарите. Те са влезли да правят шоу, знаят какви реакции ще има.

Глупости. Никой не е влезнал да прави шоО, а да се покаже. Да покажели женска ръка как работи, че жените не били само красиви, че мъжете кво било, че мъжка дума, чест... наакаха се накрая, щото едно е да покажеш нещо си в 2 минутна визитка, друго е 3 месеца да поддържаш образ, като не си ти център на вниманието.

# 741

И според мен не четат. Казали са си, че хората им завиждат и са хейтъри и са теглили по една на всичко. Те си се харесват 😆

# 742
Абе не четът, Даяна чете и даже трие коментари, което аз одобрявам защото голяма част от коментарите за нея са супер грозни. Такяче предполагам и останалите се интересуват.

# 743
Аа, то сигурно Па не е верно, че хората са хейтъри, налЕ. Trollface

Е, каква е разликата между шоу и да се покажеш? Ясно е, че ще веселят цяла нация с изцепки, как да не е шоу.

# 744
Абе не четът, Даяна чете и даже трие коментари, което аз одобрявам защото голяма част от коментарите за нея са супер грозни. Такяче предполагам и останалите се интересуват.

Даяна е комплексарка!
На мен лично не ми е критерий.

# 745
Абсурд.Хванал ги е запека според мен.

# 746
Аа, то сигурно Па не е верно, че хората са хейтъри, налЕ. Trollface

Е, каква е разликата между шоу и да се покажеш? Ясно е, че ще веселят цяла нация с изцепки, как да не е шоу.

Явно има разлика, след като "шоуто" на повечето остава неразбрано. Аз лично за хейтър не се смятам, защото не мразя никого - подигравам тук някакви непознати и далечни от мен хора, до вдругиден, като им свърши сезона... и после се мятам на следващите - да ни е хубаво и забавно в темата, а по-тесногръдите да ги разтърся от сивото им ежедневие. Не ме вълнува Надя/Даяна/или-или  дали ще е успешна или не успешна в живота си - да прави каквото иска, да съществува както сметне за добре и да е жива и здрава.

# 747
Какво значи комплексарка, откога да триеш и да не желаеш да четеш злобни коментари за теб е комплекс. Всяко нормално човешко същество би постъпило така.
А Пеп, и компания ми изглеждат далеч по комплекси рани от нея.

# 748
За мен трябва да си комплексар и злобар, за да пиешеш откровени гадни коментари на някого в личния му профил.
Да си чешем езиците тук е едно, но да търсиш контакт с човек с цел да го обидиш-съвсем различно.

# 749
Не мисля, че някой се трогва от отрицателните коментари. Мисля, че всички се радват на известността - че са ги давали по телевизора.
Двойно ще им порасне самочувствието и ще се пръкнат няколко инфлуенсърки.

Общи условия

Активация на акаунт