🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 742
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 720
"С какъвто се събереш, такъв ставаш"- Надка по цял ден с тея пчели, голяма оса е станала.

# 721
Предлагам утре да им кажат, че паричната награда отпада😁😁 или по правило се полага на иконата.

# 722
Да раздадат наградата тук на бг мамите в темата, като никой не ги иска тези 100 000. 

# 723
  • Варна/Лондон
Хах, Дая си е Дая, лепкало. '' Ами ти тръгваш, ама що не ме гушна? ", пфу, честно, кой може да я изтърпи не знам.  Две - три свалки, и то тръгва ресторант за сватба да избира.

# 724
Юхууу, чичо Митко интелектуалец? Добър е по история, но чак пък интелектуалец. Аз разбрах само, че е икона. Вече стават 2 икони в Бг, с Благо Джийзъса.
Айде ся !
Чича ви Митко докат не издращи "К**" на унуй дъртото кръглуту у Рим ни съ бруи за иконъ.

# 725
Аа, не е вЕрно - Мария снощи извика на Надя - АЗ СЪМ ТУК ЗА ПАРИТИ.

# 726
  • Варна/Лондон
Ох, коментирам на пресекулки, но нали гледам повторението, и какво се оказа, Петър държи на годеника си повече, отколкото Данчо на неговата, а са има- няма от няколко седмици сгодени. Има логика, пресно им е още, има тръпка. 😁

# 727
Чак пък голямо попадение на продукцията...Надя...не ми изглежда. Простовата, озлобена женица,която болезнено иска да изпъкне с нещо, но понеже няма с какво,    набляга на слугинаж и злоба.
Щеше да е попадение,ако беше истински хищник, а не надценяваща собствената си роля дребна душа. Немощен злобар е .
Щеше да е готино да има контрапункт, някой да е много готин , да има добро и зло, да е по-приказна фермата, а не селската седянка с двама,трима хитреещи левенти, една войнствена , една лудичка , една обща и една змия.
Обсъждам Надя, не защото е интересен персонаж, просто другите са по-скучни от скучната Надя.

# 728
Всеки, който успява по някакъв начин да скандализира публиката с поведението си, е попадение за продукцията.
 Надя и Милена успяват засега по-добре от другите.. Мария - също - ножът не се забравя току-така, ама тя си е интересен образ по принцип, пълна дърварка, но има чар, поне мен ме забавлява.
И Даяна дори е от интересните образи - тук имаше хора, готови да я линчуват...за едното нищо. Стотици мнения за нея се изписаха, това е показателно. Това е целта на продукцията - интерес. Пък кой как възприема отделните участници - това е много субективно и няма нужда някой да убеждава някого е правотата си. Simple Smile

# 729
  • София
И, добре де, какво щяхме да гледаме без "лошите" , скука. То и добри няма, ама поне има противопоставяне на характери и виждания, че иначе - нищо.
Права си, Ензимче, но и само с лоши не става. Мен вече ме мързи да плюя, не ми се занимава, нямам я тази енергия да оплюя всички от-до, а те пък всичките се паднаха маскари. Joy Вече и с нежелание сядам да гледам епизодите, все едни и същи скандали, врясъци, проповеди, икони. Ратаите и дуелистите и те все едни и същи, единственото различно е, че Даяна се прехвърли от Данчо на Петър, но и там скука, адска скука. Млади, симпатични хора, а такива дървени флиртове значи, направо ме е срам да ги гледам и слушам - никаква елегантност, никаква красота, никаква мисъл... Нищо чудно, че Петър предпочете пурите и коняка.
Единственото забавно за мен на този етап си остават диалектите на Мария и Милена.

# 730
Хващам се за мнение на voxxymoxxy за чичо Митко - Бог на виното. Тази година участниците са скромни народни хора и не си признават, че повечето са божества. Но зрителят вижда!
Надя - Богиня на мандрата и киселеца; Калоян - Бог на мъжката любов; Петър си е Аполон; Даяна - Богиня на приятелската любов; Мария - Богиня на хладните оръжия и покровителка на вербалните воини; Данчо - Бог на преданата, изстрадала любов. Имаше и други достойни божества и нимфи като Тонката - повелителка на кючека на маса, но си отидоха. Не ги пожалиха ей...

# 731
  • София
😂😂 Добре че в темата е забавно (през повечето време де)

# 732
С тези божества ме подсети за "Божествената седмица" на Божидара Бакалова в трети сезон. Темата я бяхме кръстили май "Духовната тема" Joy

# 733
  • София
Лелее да, Духовната тема 😂

# 734
Надя има най-голям прогрес от всички. Във визитката ѝ се казва, че държи на домашната храна - кваси мляко, прави сирене, компоти, лютеница - малко неща купували от магазина... Тук цяла мандра превзе... И от вчера Фермата.

Догодина може тя да е водеща, продуцентка и квото има да се прави - психолог, оператор, режисьор...

Пс. Страхувала се от възмездието и към всеки тръгвала с добро. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт