🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 770
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 705
Мда.
Каква е вероятността Надя да изпрати Стоян на дуел в чест на "иконата"
1/ 0%
2/ 1%
3/ 5%
4/ Каква "икона" ?
5/ Говорим за Надя все пак, Милена заминава.

Joy
4)
Иии...
5)

# 706
Баба ми, родом от плевенско, много готвеше с киселец, от нея съм го чувала. Добруджанската ми баба използва лапад. Малки манджарски офтопик. 😁

Иначе и аз се надявам Миленчето да саботира тартора на стопанството и да успее да изкара най-лошите й черти наяве, за да видим дали останалите ще се усетят.
Даяна вече прозря истината за Надежда, а Данчо уж не я харесваше, пък снощи вдигна ръка в нейна подкрепа. 😆
Скрит текст:
И мойта баба е от Пелово-Плевенско и ни готвеше на времето бъркани яйца с киселяк,а тук в Гърция объркани яйца/чеерупки/ с киселяк дават на кокошките да снасят повече яйца Simple Smile

# 707
Добре де. В тая ферма нали цяла градина имат - само киселец ли расте там? Представих си огромни поля с киселец, докъдето ти видят очите Joy

А Пешко може да има къдрокоса девойка в Пловдив, въпросът е каква има в София Stuck Out Tongue Winking Eye

# 708
  • София
Синеока, висока, работи по цял ден на крак...

# 709
Надка си каза, че не е за парите.
Да покаже умения, затова участва.
Другата й цел е да избута Мара на финал.
А най - важното е да докара Стоенич до лудост и да разгроми съперницата си Милена.
А, бе, лош човек с добри намерения.
Joy
Дайчето: ''Представи си за 24 часа да изключат камерите. Какво ще направиш?''
ПешоThinking
Превеждам за Пешо: Дали да ти дам, че как да ти дам,
га ма камерата гльода оттам?
Relaxed
Оставям ви, че трябва да готвя ориз с киселец.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 710

Нали запомни - първо една глава лук се запържва. Иначе ще ти се яви Надя в съня и дали ще се събудиш... не е сигурно.

# 711
Абе Стоян не го ли шибна една талпа по главата в началото на сезона.. подозирам, че не му е за пръв път. Ще се окаже, че крушката си има опашка. Човекът просто е магнит за неприятности.. Wink

P.S. И още нещо.. Фермата ми нанесе непоправима психологическа травма - за миг си представих Ванчето как вика "Юхуууу" по време на секс.. и светът вече не беше същия

# 712
Искрено се радвам, че има хора като Миленка, които вдъхват значимост и увереност на загубили се в превода хора! Аз, също бих допуснала съвет да ми се даде от такъв интелигентен и стабилен човек, стъпил здраво на земята!
Има много положителни качества, напр. изслушва , отговоря много адекватно когато някой и потърси мнението, прим. Даяна, Стоян, Данчо, концентрирана е, и е красива, поддържана жена! Такъв тип жени, никога не биха позволили да станат жертва на домашно насилие  и защо, защото си знаят истинската цена!
Змия Нада, колкото и да не е красиво да се напада, е комплексирана, не намерила себе си особа! Бяга от самата себе си, изпитва неудовлетвореност от живота си и компенсира дефицитите си, каквито и да са с нападение! Но, освен едно нещастно същество, нищо друго в нея не проличава!

# 713
Абе Стоян не го ли шибна една талпа по главата в началото на сезона.. подозирам, че не му е за пръв път. Ще се окаже, че крушката си има опашка. Човекът просто е магнит за неприятности.. Wink
Smile Smiley
Охохо, колко много разкрития изплуват забравени...Сезона е комедия и трилър в ино! Както каза Марето: Hello и Въййй!

Ей като се замислим Стоян е бил скрития злодей от самото начало. Ще си каже той, ще си каже, защо избра Стожерът! Но първо да прилапа едни 100 000 дето никой ги неискА.

# 714
Юхууу, чичо Митко интелектуалец? Добър е по история, но чак пък интелектуалец. Аз разбрах само, че е икона. Вече стават 2 икони в Бг, с Благо Джийзъса.
Не мога да си избера фаворит сред толкова звезди вътре. Накрая май ще стискам палци на най- работливия, силния и не интригант, а според мен това е Боби.

# 715
  • Варна/Лондон
Надка пред камерите говори като многострадалната Геновева, заучен, отработени равен тон, въздишки на подходящите не та, абе направо ако ще идва края на света, само тя ще е човека, който ще обяви новината. Дано никога живота не ме среща с подобни хора. Не харесвам Милена, но заради куража са се противопоставя на тая, си заслужава да е на финал.
Признавам, това е единственият сезон който гледам редовно, и то от третата седмица, но ако Надка спечели, или пък Кано Китката, няма да си го причиня повече.

# 716

Нали запомни - първо една глава лук се запържва. Иначе ще ти се яви Надя в съня и дали ще се събудиш... не е сигурно.
Aууу, това ли е новата клетва?
Да ти се присъни Надка, дано!

# 717
...Както каза Марето: Hello и Въййй!

Като каза Марето... Снощи сте(сме) забравили да коментирате/ме Марето, че знае HELLO и после е езика на тялото. Демек в чужбината, в която е работила, е изкарвала паричките с езика и тялото?

# 718
Никой вътре не е за парите. Надка пък изобщо.
За това говорят толкова за финала и започнаха коалиции да правят, които впрочем не са ли в разрез с правилата?
Единствено Дая може да не е за парите. Тя сега и е важно да се качи на Петър на самолета. Дори скромния Стоян си прави плановете за финала.

# 719
За Надка имам опасения, че прекалява с киселеца. Това нейното е направо свръхестествено..

Общи условия

Активация на акаунт