🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 440
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 005
  • при късмета
Информацията е публична и можем да си я чоплим колкото искаме. Със заповеди да престанем няма да се случи. Каквото и домашно насилие да е преживяла някоя жена, не ѝ дава право да набива на детето в главата, че баща му не си е изпълнил обещанието да умре. Изродско е, без никакво извинение. Аз лично се съмнявам, че Надка би допуснала да е жертва на домашно насилие. От това,което показва от себе си, съм по-склонна да се съмнявам кой точно е насилника.
Кучетата явно са оставени на естествен подбор.
Но два дена вали стадото легнало под дъжда и в калта.
Толкова ли временно няма къде да прибере животните?
На село едно време имаше държавни кошари. С обикновенни овце, не такива, но предполагам, че кой знае каква разлика няма. Имаха огромно открито и заградено пространство, както и поне 50 метра дълга сграда, закрита, построена с тухли, съвсем стабилна. Есенно време, когато вече не излизат на паша, независимо дали вали, дали е сухо, все навън бяха до една. чак вечерно време ги прибираха и то хората, сами не знам дали се прибират. Могат и вътре да си стоят, защото вратите на кошарата бяха отворени, но те си стоях навън по цял ден.
Не бих правила оценки на Андрей, защото не разбирам от гледане на овце. Това да си го видял, не значи, че разбираш дали и защо се прави

# 1 006
Едно е нещо да не ти е слабост и да не го знаеш в подробности. Друго е елементарни неща да са ти убегнали.
Е, убегнали са ми, и..? С годините все повече забравям, но не дмятам, че съм глупав или нискоинтелигентен човек.
Какви са тези взаимовръзки, които правите, не знам?!

На вчерашните въпроси аз лично имах един верен, но не смятам че това е мерило или ме прави глупава.
Завършила съм преди 14 години и почти нищо не помня от училище, но това не ми пречи да съм завършила висшето си образование в чужбина и да работя висококвалифицирана работа. Така че моля ви без класификации критерии за интелигентност е не е колко знаеш по история.

# 1 007
  • София
Кучетата явно са оставени на естествен подбор.
Но два дена вали стадото легнало под дъжда и в калта.
Толкова ли временно няма къде да прибере животните?
То се видя и с Хармония какво му е отношенето към тях. Не разбрахме какво точно се случи, но липсата на адекватно лечение толкова дълго време доведе дотам, че лекарят като дойде каза, че вече е за ампутация.
Като си спомня Бети и Ники как ги строяваха преди за животните и ги караха и да ги къпят като са кални, защото все пак това мляко се пие после.

# 1 008
Нищо чудно накрая да се окаже че Надка въобще не е била никаква жертва на насилие...

# 1 009
  • Sofia
Ох..не зная как да го обясня но Данчо ....има нещо циганско при него спред мен. Вие какво мислите?

# 1 010
Врем се в личния живот на Надежда, колкото самата тя го позволява.
Всъщност, телевизионните й изяви са по всякакъв начин натоварени с информация за личния й живот от самата нея.
Колкото до засегнатите от моя постинг - никъде не съм окачествявала какъв е човек, на който са му убегнали ключови моменти от българската история. Просто направих уточнение, че има разлика между това нещо да не ти е дотам интересно, че да не искаш да го знаеш в детайли, и да не знаеш и това, което всеки първокласник знае от учебниците. Някои въпроси са по-лесни, други по-трудни при различните тестове. Паметта на всеки е различно услужлива, но от време на време се случват дни с поне по няколко особено елементарни въпроса.

# 1 011
На мене пък не ми се гледат крави в боксове, целите омазани в собствените си екскременти, мерси.
Но, да, приятно е да гледаш как фермéрите ринат на кравите, не е като да метеш дарадонки на овце. Trollface
Още по-приятно гледка е да дават как доят кравата, а тя е същия момент  пѝка или ака, налЕ. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ми Фермата е това, по-добре да гледам акаща и преживяща крава, а не жени и мъже, които само се разтриват романтично.

# 1 012
То на чужд гръб и сто тояги са малко. Много знаете какво ѝ е било на Надя, какви решения е трябвало да взима и какво ѝ е коствало това, та да съдите толкова жестоко. Ама, щом ви доставя удоволствие това ровене, ровéте си, това не пречи да споделя колко е грозно, погледнато отстрани.

Аа, на мене масажите по ми 'аресват от кравите, много даже. Trollface

# 1 013
  • На морето!
Е, как няма да я чоплим, то и тя ако беше на наше място щеше да се "разкости" от нехаресване. Ако дуелът е женски, както аз смятам, ще е поредната хитрост на Надя- ще прати Милена на дуел и така ще остави някоя от другите жени да ѝ разчиства сметките.
Дано спойлерът за дуела се окаже верен, това ще компенсира всичките скучни епизоди, които изтърпяхме.

# 1 014
Тц, не е верен спойлерът, на потребителката така ѝ се искало. Joy

# 1 015
Е, тя е избягала уж от тоягите Надежда. Но вместо да се фиксира в настоящето и бъдещето, се обяснява все за пияницата, и за някакви минали трагедии. Съответно ние и това коментираме. Ако обясняваше колко е щастлива с новото си семейство и убеждаваше хората да живеят на село и да ядат истинско кисело мляко, щяхме да коменитираме това. Явно нещо я прави нещастна И сега, за да продължава да се връща и себе си, и нас към миналото си. Или както вече писах - мисли си, че това й печелившата карта на мъченица и страдлка, която ще я отведе до финал.
Отделно, не е като да нямам хора в обкръжението си, преживели и още по-страшни неща от нея. Далеч по-смирени и над нещата изглеждат.

# 1 016
Имаш ли верен спойлер.

# 1 017
Толкова да ми прилича на Веселка...същите драми с бившите, селото, парите...офффф

# 1 018
А какво беше онова, когато Иван я пита за случая с Поли и домашното насилие.. Всички чакаха тя да разкаже нещо травмиращо и накрая мадам обясни как Тя държала нож и го хвърлила зад дивана за да не го ползва.

Ако това е жертва на домашно насилие аз съм трамвай. Обикновено жертвите са толкова стресирани че даже не се сещат да хванат нож. Но наша Надка е едновременно жертва и насилник.Като змията дето си захапала упашката и се самоизяла.

# 1 019
Скрит текст:
Имаш ли верен спойлер.
Не. Ако някой има, да го дава, моля. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт