🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 361
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 990
  • София
И аз не харесвам Андрей и това, което показват с кученцата. Ако ще развъжда, да го прави законно, да си направи лицензиран развъдник, който спазва правилата и се грижи за животните пълноценно. И за овцете така се грижи, видяхме какво се случваше с Хармония. Като знам на село баба как се грижи за нейните и се вика ветеринар при нужда, ми става още по-противен този Андрей.

# 991
Скрит текст:
Милена на дуел ..вика Мара и Мара пада....Милена пак ратай....
Това истина ли е?
не е ...мой желанияно дано се сбъдне...

# 992
Загриженост и топлота..... , ох...Аз съм много далече от всякакви селски работи, щото съм расла на паветата, но въпреки това идеално разбирам точно това отношение към живота на животните на село. Ако много се впрéгат за всяка умряла животинка, всички по селата, които си гледат  разни животинки,  ще се побъркат.
Много ясно, че ако тръгне Андрей да лекува всяко болно кутре, ще се разори.
Тъй, тъй... Но топлота и към хората, които го приемат тежко, имах предвид. А не със най-студеният тон да отрежеш момичето, че такъв бил животът и да свиквала.
Просто не ми звучи Надя като майката, а като мащехата на фермата.

# 993
  • София
Не следя темата активно, не знам дали вече не сте видяли това видео. Сега ми попадна случайно в youtube.
Надя е участвала в съдебен спор по Нова.

Скрит текст:

# 994
По принцип рядко гледам Съдебен спор, времето не ми е удобно, но помня този епизод. Мога да кажа, че едно нещо ми се наби в ума и тотално заех страната на пияницата. Надя каза нещо от сорта "Той ми обеща да умре...". Човек, способен на такива думи ме кара да изтръпвам. Тази пиявица не заслужава нито съчувствие, нито разбиране. Вчера пак всяка дума, която изрече беше в тотален разрез с моите разбирания. Гнусна ми е, нечистоплътна. Да, работлива жена е, ама не бих се докоснала до нещо от нея.

# 995
  • Бургас
относно либовта на Пешо към Дайчето:
Жена попада след корабокрушение на самотен остров. На брега вижда мъж да пече месо.
- Кой си ти?
- Пешо, тук съм от 10 години, гладна ли ли си?
- Да, много.
- Какво би ми дала за едно парче от моята храна?
- Това, което не си виждал от 10 години.
- Верно ли си донесла ракия???

# 996
Да бе, толкоз ли не се помири с него посмъртно вече, ами продължава да чопли? Та тя за настоящия си съпруг не говори толкова колкото за бившия. И според мен съвсем тенденциозно. Мисли си, че като се изкарва жертва на тормоз, ще спечели симпатиите на зрителите. Иначе какво друго интересно може да каже за себе си, освен, че живее на село и си гледа зеленчуци в градината, прави си био-мляко, медец и...какво още?
А аз, виждайки я как се държи, някак не вярвам, че толкова лесно се е оставяла да я тъпчат. Но вместо новото семейство да я е направило, щастлива и уверена, тя пак се закопава във злобата си.

# 997
  • при късмета
По принцип рядко гледам Съдебен спор, времето не ми е удобно, но помня този епизод. Мога да кажа, че едно нещо ми се наби в ума и тотално заех страната на пияницата. Надя каза нещо от сорта "Той ми обеща да умре...". Човек, способен на такива думи ме кара да изтръпвам. Тази пиявица не заслужава нито съчувствие, нито разбиране. Вчера пак всяка дума, която изрече беше в тотален разрез с моите разбирания. Гнусна ми е, нечистоплътна. Да, работлива жена е, ама не бих се докоснала до нещо от нея.
Най-лошото е, че детето каза, че се отчуждило от баща си, защото не си изпълнявал обещанията. Казал, че ще умре, а това не се случило. Детето, не Надка. Никой не може даме убеди, че 10 годишно дете, разбирайки, че баща му може да умре, ще го приеме като обещание и ще държи на изпълнението му. Абсолютно никой. Това му е втълпено от Надка.
В началото, когато пишеха в книжките за децата си, казах, че Надка не ми харесва като родител и съжалих децата. Скочиха ми тогава, че не можело да се съди по това какъв родител е. Ей на, права съм била да си го помисля о то в началото още

# 998
Май детето им каза нещо подобно , което е страшното в случая!

# 999
Най-лошото е, че детето каза, че се отчуждило от баща си, защото не си изпълнявал обещанията. Казал, че ще умре, а това не се случило. Детето, не Надка. Никой не може даме убеди, че 10 годишно дете, разбирайки, че баща му може да умре, ще го приеме като обещание и ще държи на изпълнението му. Абсолютно никой. Това му е втълпено от Надка.
В началото, когато пишеха в книжките за децата си, казах, че Надка не ми харесва като родител и съжалих децата. Скочиха ми тогава, че не можело да се съди по това какъв родител е. Ей на, права съм била да си го помисля о то в началото още
Благодаря, Мако,че ми припомни точно как беше. Спомням си, че бях шокирана и разбира се абсолютно съм съгласна, че това си е внушение на майка му. Забравила съм точно как е казано, но така ми се е забило в ума. Лош човек е Надя и искрено се надявам, че няма да спечели формата. Не заради парите, а да не бъде лицето на българския трудолюбив човек, чиито ценности може би проповядва формата.

# 1 000
Престанете да чоплите в личния жовот на жената. Преживяла е домашно насилие и тормоз и аз не бих си дала децата да се виждат с баща насилник. Вече като демонизирате някой стигате до крайности. Този епизод от съдебен спор вече се въртя в темата. Надя се държа много спокойно и адекватно в случая, което и прави чест.

# 1 001
Лекар дошъл и бил 1 инжекция на кучето - това не е грижа.
Не е сложено на системи, не му е даден антибиотик, ако е нужен, не са му пуснати изследвания и т.н. В клиника много неша може да се направят и да се лекува. Даже много клиники биха го приели безплатно - щяха да рекламират, че това е кученцето от Фермата и т.н. И ако Андрей развъжда такива кучета, трябва постоянно да се грижи за тях и да посещава постоянно лекари. А не да разчита на добрия развой.

Някой по-нагоре беше писал, че заекът му умрял след растеж на зъбите и невъзможност да се храни. В клиниките им режат зъбите, а ако корените са впити във венците, се изпиляват. Казвам го, защото имам декоративен заек и знам. Ветеринарната медицина напредва много и може да се помогне на животните, ама много хора разчитат животинчето да се оправи само.

Липсва ми, че тази година нямаше крави, нямаше козички, някак си пуста беше фермата.

# 1 002
Кучетата явно са оставени на естествен подбор.
Но два дена вали стадото легнало под дъжда и в калта.
Толкова ли временно няма къде да прибере животните?

# 1 003
На мене пък не ми се гледат крави в боксове, целите омазани в собствените си екскременти, мерси.
Но, да, приятно е да гледаш как фермéрите ринат на кравите, не е като да метеш дарадонки на овце. Trollface
Още по-приятно гледка е да дават как доят кравата, а тя е същия момент  пѝка или ака, налЕ. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 004
  • Буркина Фасо
Престанете да чоплите в личния жовот на жената. Преживяла е домашно насилие и тормоз и аз не бих си дала децата да се виждат с баща насилник. Вече като демонизирате някой стигате до крайности. Този епизод от съдебен спор вече се въртя в темата. Надя се държа много спокойно и адекватно в случая, което и прави чест.
бащата може да е съвсем друг по държане с децата си.
а пък и доказани престъпници/затворници имат право да ги виждат.

Общи условия

Активация на акаунт