🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 083
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 110
Чакам Петър да се влюби до болка в някоя и да види как ще се бори за нея Joy
Интересно, че казва: "За съжаление съм неженен". Рядко мъжете в днешно време преди и около 30 на всеослушание "съжаляват", че са неженени. А може и да е само поза.

# 1 111
  • София
Аз почвам да си мисля, че Петър вкарва и голяма доза сарказъм. Чак толкова самовлюбен да е... 😁

# 1 112
Тази вечер нещо няма коментари,къде сте бе дружки....къдеееее.....липсватееееее.....

# 1 113
Петър или е абсолютен нарцис, или не иска да бърка играта с любовни истории, или пък си има едно на ум за мацката, с която е бил видян в Пловдив.
Видно, е че на Дая ѝ е слаб ангела, малко и трябва. Дали пък родителите ѝ не са искали да и подскажат нещо с тази актьорска награда?!

# 1 114
Каква любов да гони Петър има 800 кинта кредит. Естествено, че най-правилно е да държи линията лоялен приятел да може да си разделят с Кало по едни 50 бона... Приятелски

# 1 115
Забелязахте ли колко еднаква беше наградата и на Данчо и на Даяна ..и колко еднакво се разстроиха от нея . юедно кармично ми стана , пък не съм от тези како сийке.
И още нещо , никак не сте прави за Надя . Тя си е наистина икона . Винаги като я видя и ми иде...да се прекръстя

# 1 116
  • Sunshine state
Оф, пак с тия двамата ще ни занимават. Даяна говори с недомлъвки почти винаги. Няма какво да се чуди защо не я разбират дори родителите й.

# 1 117
Тази вечер нещо няма коментари,къде сте бе дружки....къдеееее.....липсватееееее.....
Смятай колко е скучно Joy Изпозаспаха

# 1 118
Данчо хем искаше Камелия да е в съндъка хем се обяснява и държи сметка на Дая.....Данчо кажи най после,къде те сърби,че да дойда лично с калашника.....

# 1 119
  • София
Какъв реванш за Даяна. Данчо се надцени като мислеше, че той ще диктува правилата. Днес за първи път усетих, че и Петър не е непробиваем.

# 1 120
Все повече започвам да си мисля, че Петър е много чувствителен и цялата увереност е поза... един вид защитна реакция, за да не го нараняват.

# 1 121
  • София
Все повече започвам да си мисля, че Петър е много чувствителен и цялата увереност е поза... един вид защитна реакция, за да не го нараняват.

Същото си го мисля. Това си е защитна реакция. И ми се струва, че не си пада баш по жени, които му се дават толкова лесно.
Ама как се усетиха за Милена. Разбраха, че винаги има нещо зад историята на даден човек. Но пък честно казано, има нещо фалшиво в реакцията на самата Милена. Не знам...

Данчо очакваше снимка на Камелия, а след малко се обяснява в любов на Даяна. Странно.

# 1 122
Прегръдката на Калоян и Петър към Милена ме накара да се усмихна. Не ги харесвам като участници, но няма как да си кривя душата, мило беше. Харесват ми моментите в, които участниците осъзнават, че всички там са преди всичко хора и си имат тяхна история и чувства, ще ми се продукцията да набляга повече на такива моменти, но...

# 1 123

Същото си го мисля. Това си е защитна реакция. И ми се струва, че не си пада баш по жени, които му се дават толкова лесно.
Ама как се усетиха за Милена. Разбраха, че винаги има нещо зад историята на даден човек. Но пък честно казано, има нещо фалшиво в реакцията на самата Милена. Не знам...

Данчо очакваше снимка на Камелия, а след малко се обяснява в любов на Даяна. Странно.
-----------------------
Соченият за гостоприемен български народ има поговорка “в чуждо село и керемидите бият”

# 1 124
За първи път от началото на фермата Калоян ми стана мааалко,една идея по-симпатичен.
Заради отбора,застана до Милена и каза:"С теб съм,давай" ,а после размисли,че може би са били много несправедливи с нея .
Петър от своя страна ми доказа,че е толкова мързелив и ако Калоян не го подтиква,той само ще спи, бездейства и сънува аполонската си физика.
Наденцето,по психарски отбеляза,че за първи път Милена плаче

Общи условия

Активация на акаунт