🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 081
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Другата България
Не мисля, че държанието на Петър е поза. Самочувствието му си личи от километри, и то е резултат И от поведението на жените към него. Но със сигурностт е чувствителен, и това прикрива с арогантност на моменти.
Аз и преди съм писала - Петър е класи над Калоян, характер, манталитет, възпитание....така поне ми се струва.
А и много е преживял за годините си.

Естествен е, беше, и ми хареса много всичко, което каза на Даяна.
Каза си ѝ истината в очите, а тя не я хареса.
Изобщо не я хареса, така брутално му се предлага, с това мрънкане, с тези недомлъвки, някак прехапва думите, не ги доизказва, вкарва някакви чуждици на инглиш...защо се чуди, че и близките ѝ не я разбират? Явно така мрънкаща никой няма да я разбере.
Много ми беше ....и тъжен, и забавен епизода.
Забавен накрая, след съпоставката на предлагащата се и точеща лиги по Петър Даяна от една страна, и ДанЮ богатия от друга, сам в леглото, галещ с ръка празното място до него и ронещ сълзи по същата Даяна.
Това, което ѝ каза и той беше самата истина, най-сетне, а тя седи и се прави на неразбрала.
Много грозна работа, много грозна.
Прави бяха онези двамата накрая - от толкова приятели няма да ѝ останат мъже за любов.....

# 1 126
Калоян горкия...оффф, горкия....с тия клишета, с тия речи, с тия наизустени слова като партиен секретар на събрание на компартията....позиви за повръщане ми докара.
Толкова "бедно" и бедно момче.

JoyJoy

# 1 127
Гледахте ли промото??

# 1 128
  • Асеновград
Този Дон кихот Петър,  освен да се изтъква и хвали , друго не видях. Представих си от сандъка на Даньо да изскочат два буркана миш маш.

# 1 129
През тежки неща е минала Милена. Радвам се, че са се справили.
А Пешко и Калата се разчувстваха от разказа ѝ, стана им неудобно, че са се държали като говеда и дай да я гушнем. Това ако не е опит на продукцията да им "поизмие" лицата - па нá. Толкова е смешно и жалко. Да се държиш гадно с някого, без да ти е причинил нищо лошо, после разбираш, че този някой Също е човек - със своите преживявания и чувства - И - хоп - ставаш много добър. Сигурно гласят поне един от тях за финалист, затова правят това "измиване на лица" .

Пък Надя си е принципна, бе - коментарът ѝ беше, че "Желязната лейди" за първи път пуснала сълза - демек - Милена за пръв път показва човешки черти. Надя. Joy

# 1 130
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 70 (25.11.2020)

# 1 131
Хареса ми днес епизодът, предпочитам да разказват за живота си или повече разговори на житейски теми(не политика) пред злобата, цигарите и интригите. Гледахте ли промото? Сериалът продължава с пълна сила. Неудобно ми е вече да гледам 😆 ама гледам де 😆 Уф

# 1 132
Да се държиш гадно с някого, без да ти е причинил нищо лошо, после разбираш, че този някой Също е човек - със своите преживявания и чувства - И - хоп - ставаш много добър. Сигурно гласят поне един от тях за финалист, затова правят това "измиване на лица" .
Абсолютно. За мен най-впечатляващ е позитивизмът ма Милена въпреки всичко и се надявам да е наистина такава. Аз много лесно падам духом и се възхищавам на хора, които остават силни в трудни моменти. Интересно ми е, че преди да се разбере за нещастията в семейството й, намирах нейното за най-щастливо и сплотено. Явно усмивката й е не само защитна реакция, а подход към живота.

Надежда продължава да копае..
Калоян си противоречи  - ту защитава държавата, ту иска да емигрира.
Данчо да не му предстоят избори, че такива лъжи маже. И пак.. милее за Камелия, а търси вниманието на Дая.

Абе днес всички си противоречат.

# 1 133
Ще дадете ли линк към промото?

# 1 134
Хареса ми днес епизодът, предпочитам да разказват за живота си или повече разговори на житейски теми(не политика) пред злобата, цигарите и интригите. Гледахте ли промото? Сериалът продължава с пълна сила. Неудобно ми е вече да гледам 😆 ама гледам де 😆 Уф
не и чакам да го качат...

# 1 135
# 1 136
  • Варна
Ама как се усетиха за Милена. Разбраха, че винаги има нещо зад историята на даден човек. Но пък честно казано, има нещо фалшиво в реакцията на самата Милена. Не знам...
Направо ми се стори, че докато криеше лицето си измисляше историята..    Flushed

# 1 137
  • I want it all and I want it now.
Ужасен е Данчо.

# 1 138
Сякаш тая Даяна е мн хубава

# 1 139
Благодаря!

Пфф, утре пак ще са драми и сълзи, ако съдим по промото.

Общи условия

Активация на акаунт