🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 488
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 170
Достатъчно известна е, а сериалът, в който участва, беше продукция на БТВ, също така.

За жена, която толкова иска да се прочуе като актриса и да бъде харесвана от хората (не по принципа “няма лоша реклама”) ми е малко невероятно да влезе, за да играе подобна роля. 😃
Но нищо не се знае.

# 1 171
Скандалът продава.

А тоя "Съдебен спор" как не ви писна.... Tired Face

Капчикова и Осипова - умения? Или Даяна? Joy

# 1 172
  • Sunshine state
Чудех се  Надя откъде ми е позната
От "Съдебен спор 2016 година" със Жоро Игнатов.

https://www.youtube.com/watch?v=m5JbIwr3sOk&t=216s&a … D0%BF%D0%BE%D1%80
Ти си 10тата, която го пуска това. През страница е. 🙄
Това клипче със Съдебен спор стана като със зодията на Пешака.😆

# 1 173
Чудех се  Надя откъде ми е позната
От "Съдебен спор 2016 година" със Жоро Игнатов.

https://www.youtube.com/watch?v=m5JbIwr3sOk&t=216s&ab_ch … D0%BF%D0%BE%D1%80
Ти си 10тата, която го пуска това. През страница е. 🙄
Това клипче със Съдебен спор стана като със зодията на Пешака.😆

Мисля, че минаха 2 седмици от както някой намери това клипче. Grinning Grinning

Честно казано се надявам Надя да НЕ чете, да си мисли, че се е справила добре във фермата и накрая при евентуален финал да гризе дървото с все кори, мухахаахаахах.
Наистина хора не мисля, че в предните сезони е имало по-отвратителен участник. Отвръщам се само като я гледам. Изключително нечистоплътна и злобна. Доведения й син - Калоян, същата работа. Не мога да ги дишам двамата от екран, а какво остава в една ферма с тях Grinning Ако аз бях щях да викна на дуел Калоян и каквото стане - или ще си тръгна с гордо вдигната глава и доволен, че няма да съм на едно място с тях, или ще се върна във фермата с кеф и тежко напиване в негово име, xaxa Grinning

П.С. Другото, което искам да коментирам е незнанието на Мария какви пари вкарва в държавната хазна и упрека на Данчо. Според мен тя е нещо като съсобственик и в тяхното заведение влияе по-скоро мъжа й. По-скоро той ще да знае какви пари се вкарват. Пък и в крайна сметка парите вкарани в държавната хазна са на един процент, не са прогресивни или регресивни данъците. Не виждам какво се кахъри тоя Данчо, тва че изкарал 40 бона миналата година ЛОЛ чудо голямо.

# 1 174
  • София
Жалко за Макето. Хареса ми Калоян и Петър как прегърнаха Милена. Дали е било лъскане на имидж и фалшиво не мога да кажа, но на мен ми хареса. Виж щеше да ми е фалшиво със сигурност ако Надя бе тръгнала да го прави, добре че не го. Коментара за 'Желязната лейди' явно е най-близкото до комплимент, което тя може да каже по адрес на Милена във формата. Поне засега.
При цепенето на гредите ми направи впечатление, че Петър бе най-бърз от всички участници.
Трябваше на всички да им дадат предметите, все пак Дая и Ваня малко им остана. Може би още 1 минута ако имаха, ама язък. Тъпо стана така. А за тях са ценни тези предмети.
Хах, награда са и дали на Дая, за кое по-точно? Ники Илиев ли е бил в журито? Че аз по-некадърна игра от нейната в ''Скъпи наследници'' не видях. А тя друго не знам да е снимала. Но и да е, пари да ми дават няма да го гледам.
Поне хубави истории разказаха всичките. За първи път и Милена се разкри малко повече, аз не знаех това за съпругът и. Голяма воля се иска да минеш през такива перипети.
Мария ми се видя много злобна и двулична. Завидя нещо на Надя. Ще прекуца работата отново, да не рИве после. Изключително проста жена е това, чак се плаша.
Като цяло щеше да е един по-приятен и ненатоварващ епизод, но разбира се въртиопашката развали всичко. Много ме издразни как прескача като пчеличка от цвят на цвят просейки малко прашец. Дъно ми е. Петър също не се държи добре. Много ми се иска Данчо да го предизвика на Арената и да го прати в Шумен. Мразя такива изпълнения.  И Даяна непрекъснато говори с недомлъвки и се чуди после защо не е разбрана. Явно и родителите и не могат да я разберат, какво остава за останалите. Изгубен човек, живеещ в облаците. Преди малко гледах и промото. Тия срам нямат. Крайно време е някой да и бие шута на Арената на Дайчето. Ама то не остана време вече за кога. Фермата ще свърши. Изкара си тя до края с тази гнусна тактика. Нищо, нека всичко това да послужи за урок за следващи фермири в други сезони да ги гърмят рано, рано такива пиявици като нея. Нищо, че бащиците Иван и Андрей ще реват, че сценария им няма да се изпълни.

# 1 175
Данчо хем искаше Камелия да е в съндъка хем се обяснява и държи сметка на Дая.....Данчо кажи най после,къде те сърби,че да дойда лично с калашника.....
Аз 1си заплюх калашника. Наш Даню умен мъж но бедна душа, за пореден  път удари  дъното.Ако се беше осъзнал трябваше  да се отдалечи от Даяна,гледам присмиват му се като го нямаше пред камината.Не може да имаш  претенции, да си неосъзнат ,де те боли и сърби.Не зная коя жена би търпяла такъв мъж наистина.Даяна дано да има поне 2гънки ,че  наистина не за смях започва да буди  съжаление.

# 1 176
Ами той Даню си е за съжаление.
Най ценното му е котка от стиропор. Жалка работа. Нито семейство, нито кой знай какъв фокусник. Щото котката е символ на Габрово.
Иначе "богатия"  богат във въображението си.
Дори не съм убедена, никак, че дъщеря му е на първо място. Само приказки са това.
И синдрома на малкия град - ето вижте и завиждайте колко съм богат и успешен, а вътре кухо.
Да не ми се обидят хората от по- малките градове.
Но това виждам и реала.
Една групичка от населението, които обикновено винаги са  в сихронна  крачка с управляващите и властта там, демонстрират на обикновените успешност, здрави връзки, любов и най, пО.
А в същността си са много нещастни. Крепи ги само и единствено хубава къща, новата и скъпа кола. И хората да цъкат след тях.
Един балон е животът им.
Но Даню ще се прибере след шоуто и пак ще е "богатия". С ментак котка.
На 40 се обръща назад и празно.
И за Дая всичко сте написали. Явно е е нащастно това момиче и трябва постоянно да се доказва. Ако не се откъсне от семейството си, няма скоро да ѝ звъннат от Холивуд.
Милена❤️.
Жена със сила, дух и ум!
Хубаво, че я върнаха. Да има какво/ кого да  гледам до финал.

# 1 177
Абе това Дайчето ли е Simple Smile .. от някаква рекламна кампания. И да е тя, сигурно е около 20-така.. Wink

Скрит текст:

# 1 178
В тази тема Милена от "Фермата" ли е писала? Някаква случка с бой...
https://www.bg-mamma.com/?topic=499504
Извинявам се ако е питано вече.

# 1 179
Хареса ми епизода.
И о чудо! - Петър и Калоян ме разчувстваха с прегръдката си с Милена. Даяна само как се навря и тя, ама не я отразиха. Останаха с кучето да душат наоколо.
Мария според мен много добре знае колко данъци плаща. Просто й беше неудобно да си признае, защото така като я гледам, едва ли е минало без поне малко шменти-капели.
Петър много точно се изрази и за властта, и за Даяна. Абе, направо чак го харесах в този епизод. Въъъъййй!  Пу-пу-пу, дан'му й уроки!

Йордан най-накрая изплю котето. Не вижда ли, че и двамата с Даяна са като маймунките. От клон на клон - празно да няма. В този смисъл тя наистина му е огледало, както обича да се изразява.

# 1 180

Аз да попитам това пък Дайчето ли е? 😂 Не е с добро качество, обаче страшно много прилича.

# 1 181
Дяволе, не мисля,че Мария завижда на Надка.То и за какво? Тя единствена не се трогна от разказаното от Милена. Коментара й беше за реакцията,а не за реално преживяното. Неприятна жена, изключително неприятна.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:37 от cardu

# 1 182
Тази вечер във "Фермата": Когато от любов боли
https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-kogato-ot-ljubov-boli.html

Нещо не ми се получва директния клип.

# 1 183
  • Sofia
Щом и Калоян си позволи да се гъбарка с Дая, ясно е колко Петър се вълнува от нея. Тези ако може заедно и едновременно ще я употребят . А тя се ласкае, че всички мъже се въртят около нея. Flushed

# 1 184
  • София
Петър е доста нарцистичен тип, хич не завиждам на тълпата с обожателки.

Общи условия

Активация на акаунт