Напълни се с психопати в тази държава,пазете децата си...

• 16 146
  • 140
  •   1
Отговори
Преди малко си отворих фейсбука и имах съобщение от  снаха ми,че ето това се е случило  на наше познато семейство,които са много близки приятели на брат ми.Случката е истинска и се е случила в Пловдив,преди 2 дни,направо съм потресена,много уплашена и отвратена от това което се случва в обществото ни.Хората полудяха,боже как ще опазим децата си,наистина незнам Sad Sad
Хора пазете си децата,наистина досега не вярвах,че може да се случи това в България,но изглежда нещата тук започнаха да излизат извън контрол,обществото ни е болно,много болно вече Tired
#Cussing out
Копирам текста от писмото ми,ще сменя имената на познатите ми,защото нямам право да разкривам личните им данни.
Цитат
25 май в 01:07
Скъпи приятели,
искам да споделя с вас нещо, което се случи вчера на моето семейство:
На 23.05.2010 год. около 17,30 часа, Вики с децата са в парк „Лаута”, като се движат от Метро към картинг пистата и малко преди да стигнат до нея, млад мъж с бяла кожа, висок около 185 см. казва на Мила, че е „лошо дете” и я блъска от колелото. Вики не вижда това и се разминава с него, свидетели му казват какво е станало, при което той се обръща и подвиква на мъжа, който вече е на 80 метра от тях, да бъде по-внимателен с децата. В резултат на това, младия мъж се обръща и тичешком стига до Вики и Мила викайки, че ще ги убие, заколи и т.н. След като казва на Виктор, че ще му разфасова децата, започва сбиване между двамата, което приключва след няколко минути. На инцидента присъстват около 5-6 свидетеля, единият от които заедно със своето дете е хванал Мила за ръка, но Иван го няма....и никой не го е видял.... едни казват, че е тръгнал към гората, а други към картинг пистата.... Вики хваща колелото и Мила, и тръгва да тича към пистата.... когато пристига там пуска ръката на Мила и започва да вика Иван, оглежда се и никъде не го вижда... в това време чува зад гърба си: „Никога повече няма да видиш детето си” и вижда, че психопата след като се съвзел от ударите е тръгнал след тях и наближава Мила, Вики го пресреща и отново следва ръчен бой между тях... след това Виктор влиза в детски център „Теди” и казва на барманките да приберат Мила зад бара и да я пазят, започва да вика Иван, всички хора от заведението търсят малкото дете, но никъде не го откриват.. Виктор тръгва към детския кът, който е от другата страна на Ескалибур и открива там Иван. Връщат се заедно в детски център „Теди”, а там на входа стои младия мъж-психопат, който след като ги вижда тръгва да тича към гората. Вики оставя Иван при Мила и се обажда на полицията, полицаи от V РПУ пристигат в рамките на 5-6 мин. и започват да търсят психопата... имат късмет и след малко преследване го хващат. Следват разпити, писане на обяснения, викане на Бърза помощ- психопата реши, че е много пострадал..., днес- посещение в съдебна медицина, разговор на Мила с психолог и т.н.
Изводите за мен от всичко това са следните:
1. Никой не е застрахован да му се случи нещо такова и посегателствата върху деца са нещо реално, и много близко до всеки един от нас.
2. Психопата се оказа на 31 год. вишист- икономист: Опастността има много лица.
3. Иван е минал пред очите на поне 10 човека, но никой от тях не го е видял: без коментар.
4. Вики не е имал в себе си снимка на Иван, за да покаже как точно изглежда детето, което се търси: Винаги носете с вас снимка на детето си.
П.С. Благодарна съм на персонала на детски център „Теди”, на полицаите от V РПУ и на единствения свидетел, който се престраши да свидетелства срещу психопата.
Това е просто нямам думи.

# 1
В този парк винаги има откачалници. В далечната 1999г., когато дойдох да живея в Пловдив бяхме се запътили с майка ми към Метро и минавахме по ивицата прокрай парка, когато изскочи един ексхибиционист  и започна да ни следва. Години по- късно ходихме да тичаме там с приятелка и друг подобен тип ни пресрещна, но в дълбочината на самия парк и нямаше хора наоколо. Имам усещане, че е привлекателно място за такива хора, старая се така да си правя маршрути, че да не минавам оттам.

# 2
И аз просто нямам думи!  Sad
Какво да кажа? Вече не знам какво става не само в тази държава...
Добре, че бащата е реагирал адекватно и всичко с децата е наред! Надявам се да нямат голям стрес от случката!

# 3
Много неприятно:( Но, напоследък интернет пространството се напълни с подобни истории. И всеки, който ги разказва, винаги е познат на познат или нещо подобно. Ако историята е истинска, искрено съчуствам на хората, които са я преживели. Надвам се децата да не си спомнят за това след време.
Нищо лично към авторката на темата, но все пак имам едно на ум.

# 4
Както виждаш не съм се регистрирала специално да подхвърлям страшни историйки из нета,стар потребител съм и няма да си правя труда ако не е истина да го напиша,ако искайте вярвайте,но аз лично се уплаших,а не съм от плашливите,утре да не пропищи друг съм длъжна да предупредя все пак....Може на следвашите края да не така добър като на нашите приятели...

# 5
Добре е, че го правиш. Макар че не знам този откачалник дали ще се заведе в някакъв регистър, какво наказание ще има или ще си го пуснат отново до следващия път...

# 6
Нормално е човек да е мнителен, доста "поучителни" истории се появиха напоследък из фейсбук. Аз не го откривам в бюлетина на МВР-Пловдив като информация, например, нито за 23-ти, нито за 24-ти май.

http://plovdiv.mvr.bg/jspicker/table.php?d=2010-05-23
http://plovdiv.mvr.bg/jspicker/table.php?d=2010-05-24

# 7
Много съжалявам! Аз също съм имала две ужасяващи случки като ученичка. Никога повече не съм стъпвала в парк *Лаута*. Мразя целия район там- пълен с ексхибиционисти и наркомани..

# 8
Няма го наистина в регистъра,но може да не са го вписали още,аз имам доверие на снаха ми и на нашите приятели съм сигурна,че няма да ме излъжат Naughty

# 9
Да, сигурно са пропуснали заради почивните дни. Съвсем на подбив вече ги взимате полицаите, недейте така.
А към медия, дали са се обърнали родителите, за да алармират? Или поне да похвалят бързата реакция на полицаите...

# 10
# 11
На мен хич не ми звучи убедително тази история, като видях как започва, очаквах да се иска от мен да препратя на n брой души, за да не ми се случи и на мен...Е, ти сигурно имаш основания да вярваш.

# 12
Ами, нищо чудно да е истина. Паркът е отдалечен, в моите спомени доста мръсен и се продаваше дрога. Там ограбиха посред бял ден братовчедка ми, на мен веднъж ми изкочи змия в краката. А като ходех на частни уроци, минавах два пъти и оттам и съм виждала ексхибиционисти. И двата пъти различни мъже. Да не говорим, че след футболни мачове там се уговарят побоите на запалянковците...

П.П. Не намерих нищо в нета за този случай, но пък попаднах на това.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 18:50 от Лили - Лу

# 13
Ужасен парк е това, вярвам че може да се е случило. Но то там е страшно и за големи, не само за деца, аз поне съм била над 18г. , когато са ме стряскали ексхибиционистите.

# 14
Да дори парка да е мръсен,гаден,мисля,че е нормално навсякъде да се чувстваме спокойни,поне посред бял ден,все пак е обусловен като парк и общината е длъжна да го подържа като такъв все пак,то говорим за алеите,не някъде навътре из шубраците.
А за това,че вярвам е така,защото хората ги познавам лично и ми било много странно да лъжат за такова нещо и чак децата си да вкарат във неуместни лъжи.Това са хора над 30 години,не пубери все пак...
Но поуката е, в това,че не е нормално да си нон сто нащрек откъде ще ти изкочи някой изрод да ти дърпа детето и да говори гнусотии,аз бих се хвърлила също на гушата ми Close

Общи условия

Активация на акаунт