Хора пазете си децата,наистина досега не вярвах,че може да се случи това в България,но изглежда нещата тук започнаха да излизат извън контрол,обществото ни е болно,много болно вече

Копирам текста от писмото ми,ще сменя имената на познатите ми,защото нямам право да разкривам личните им данни.
Скъпи приятели,
искам да споделя с вас нещо, което се случи вчера на моето семейство:
На 23.05.2010 год. около 17,30 часа, Вики с децата са в парк „Лаута”, като се движат от Метро към картинг пистата и малко преди да стигнат до нея, млад мъж с бяла кожа, висок около 185 см. казва на Мила, че е „лошо дете” и я блъска от колелото. Вики не вижда това и се разминава с него, свидетели му казват какво е станало, при което той се обръща и подвиква на мъжа, който вече е на 80 метра от тях, да бъде по-внимателен с децата. В резултат на това, младия мъж се обръща и тичешком стига до Вики и Мила викайки, че ще ги убие, заколи и т.н. След като казва на Виктор, че ще му разфасова децата, започва сбиване между двамата, което приключва след няколко минути. На инцидента присъстват около 5-6 свидетеля, единият от които заедно със своето дете е хванал Мила за ръка, но Иван го няма....и никой не го е видял.... едни казват, че е тръгнал към гората, а други към картинг пистата.... Вики хваща колелото и Мила, и тръгва да тича към пистата.... когато пристига там пуска ръката на Мила и започва да вика Иван, оглежда се и никъде не го вижда... в това време чува зад гърба си: „Никога повече няма да видиш детето си” и вижда, че психопата след като се съвзел от ударите е тръгнал след тях и наближава Мила, Вики го пресреща и отново следва ръчен бой между тях... след това Виктор влиза в детски център „Теди” и казва на барманките да приберат Мила зад бара и да я пазят, започва да вика Иван, всички хора от заведението търсят малкото дете, но никъде не го откриват.. Виктор тръгва към детския кът, който е от другата страна на Ескалибур и открива там Иван. Връщат се заедно в детски център „Теди”, а там на входа стои младия мъж-психопат, който след като ги вижда тръгва да тича към гората. Вики оставя Иван при Мила и се обажда на полицията, полицаи от V РПУ пристигат в рамките на 5-6 мин. и започват да търсят психопата... имат късмет и след малко преследване го хващат. Следват разпити, писане на обяснения, викане на Бърза помощ- психопата реши, че е много пострадал..., днес- посещение в съдебна медицина, разговор на Мила с психолог и т.н.
Изводите за мен от всичко това са следните:
1. Никой не е застрахован да му се случи нещо такова и посегателствата върху деца са нещо реално, и много близко до всеки един от нас.
2. Психопата се оказа на 31 год. вишист- икономист: Опастността има много лица.
3. Иван е минал пред очите на поне 10 човека, но никой от тях не го е видял: без коментар.
4. Вики не е имал в себе си снимка на Иван, за да покаже как точно изглежда детето, което се търси: Винаги носете с вас снимка на детето си.
П.С. Благодарна съм на персонала на детски център „Теди”, на полицаите от V РПУ и на единствения свидетел, който се престраши да свидетелства срещу психопата.