Напълни се с психопати в тази държава,пазете децата си...

• 16 147
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
Абсолютно вярвам, че тази история е истинска. Паркът е просто отвратителен. Пълно с психопати и откачени. Само анаморф, ако може в началото да обясниш, кой кой е в историята, че малко трудно разбрах роднинските връзки!

# 16
Ще проверя и ще докладвам дали е имало нещо подобно. Аз живея наблизо и често сме с децата в този район, досега не сме срещали никого, но и не сме навлизали много навътре. Би ми било много неприятно, ако е вярно.

# 17
Това е страшно , не мога да си представя какъв стрес е било за родителите.
Такива хора има навсякъде по света , не само в България. Като се замисли човек , как да избягва и предотвратява подобни набези на идиоти и психопати , има ли изобщо начин  Sad

# 18
Анаморф, разбира се, че е така.. Кой иска разни психопати да заплашват децата му.. Споменах го, защото според мен няма по-подходящо място за престъплния в града и историяте не ми звучи измислена.

Инфантилна
, може би по едно и също време сме минавали оттам. Аз съм ги срещала тези преди около 11 години. Добре, че не бях дете и горе долу знаех кога да забързам крачката и запазя хладнокръвие..

# 19
# 20
Да Вергилия това са те,аз просто смених имената им,защото ми беше неудобно да издавам личните им данни.
Ето,че са го отбелязали най накрая Tired
И най лошото са го освободили този,докато не полудее пак и не се нахвърли на друго дете,направо нямам думи #Cussing out

# 21

Инфантилна[/b], може би по едно и също време сме минавали оттам. Аз съм ги срещала тези преди около 11 години. Добре, че не бях дете и горе долу знаех кога да забързам крачката и запазя хладнокръвие..
Може, първия път при мен беше 1999г, помня защото тогава се преместих тук и отивахме с родителското тяло към МЕТРО да накупим неща от първа необходимост. И веднъж, когато правех някаква сравнителна характеристика между родния ми град и Пловдив, в полза на Пловдив майка ми изтърси- е, не помниш ли как ни посрещна Пловдив? С онаниста, който ни следваше. И тя го е запомнила.

Всъщност специално за ексхибиционистите аз и до ден днешен не съм наясно- безобидни ли са? Имах един период, когато често попадах на такива и наистина не знам как да реагирам.

# 22
Безобидни са, да.

# 23

Благодаря. Все пак, някой ще ми обясни ли, защо някои случаи не влизат в регистъра на МВР, защото реално няма арест ли?
Жалко за стреса на децата и родители.

Цитат
Според шефа на V-то районно управление комисар Пламен Узунов, двамата мъже, участвали в свадата, са разпитани и освободени.
Дано не се окаже поредната свада, започнала с подхвърляне на реплики и накърнено мъжко 'достойнство". Подобни случаи са ежедневие. Странно, защо няма арест, дори и за 24 часа, при положение че си отправял заплахи към някого.

Съдете го, не оставяйте нещата така.

# 24

Благодаря. Все пак, някой ще ми обясни ли, защо някои случаи не влизат в регистъра на МВР, защото реално няма арест ли?
Жалко за стреса на децата и родители.

Цитат
Според шефа на V-то районно управление комисар Пламен Узунов, двамата мъже, участвали в свадата, са разпитани и освободени.
Дано не се окаже поредната свада, започнала с подхвърляне на реплики и накърнено мъжко 'достойнство". Подобни случаи са ежедневие. Странно, защо няма арест, дори и за 24 часа, при положение че си отправял заплахи към някого.

Съдете го, не оставяйте нещата така.

Това тук не е регистър, а прес бюлетин.
В бюлетина не фигурират всички престъпления, извършени за деня.
За регистъра трябва да се пита в полицията.

# 25
Ох, добре, прес-бюлетин. Защо не фигурират всички престъпления?

# 26
Може би беше добре да преразкажеш случката, защото това Вики, Мила ....Иван е малко объркващо да се разбере кой  кой е.  А и може да не искат да им се разпространяват имената туко така из Интернет.
Иначе историята за българските условия си е правдоподобна.
п.с. Сега прочетох ,че си сменила имената, което е добре, но историята е трудно разгадаема.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 20:24 от Zara73

# 27
След като тя сама вече  е обявила случката пред медиите,няма какво да не искат имената им да се чуват из интернет,и освен това аз ги промених имената и съм го написала,дали е Вики или Ники името, какъв те брига тебе.
Абе защо ли се опитвам да Ви споделя и да Ви помоля да си пазите децата,като е нормално да се случва това из държавата,си бийте после главите кухи Sick.
"Ние сме малък,но много прост народ",е това е истината,всеки път се оправдава от хората в България и във форума,няма другаде по света толкова злоба и малоумнищина.
Модераторите ако обичате ми заключете темата.Благодаря Ви.

# 28
Никой не те обвинява в нищо. Защо такава груба реакция?  Shocked
В репортажа на дарик наистина става ясно ,че се говори за малки деца и баща им . Просто е по ясно.
Дали е Вики , Ники или Петко е все едно . Просто по това не се разбира баща ли е, дете ли е...

# 29
анаморф, не разбирам, защо си изпускаш нервите така. Темата е сериозна, а ти почваш да раздаваш виртуални юмруци.

Общи условия

Активация на акаунт