Напълни се с психопати в тази държава,пазете децата си...

• 16 150
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
"Да се води на учет има предимства и недостатъци за самия болен."

Моля, дайте повече информация.

# 136
Като се води на учет, при обаждане на 112 набързо пристигат бърза помощ и полиция.
Затварят му се вратите за юридически факултети, професионален шофьор, разрешително за носене на оръжие и още куп други.
Отделно дори и да си намери работа, каквато и да е, щом работодателят му научи, набързо намира начин да го уволни или принуди да напусне.
За правната страна на въпроса питай Апис, ако успееш да се ориентираш и споделиш, ще ти бъдем благодарни.

# 137
Благодаря, вълк!..при нас ще се окаже нещо такова... Толкова негативни емоции изпитахме. Цял ден си задавам въпроса, какъв е начина хем тези хора да не са опасни за обществото , хем те да имат социална среда?
Благодаря ви, че ме изслушахте, в началото бях много уплашена и може би доста емоционална, но все пак става въпрос за децата ми. Мога да кажа, че Иво наистина е много малък и сигурно не е разбрал какво е станало. Мими в първите дни беше много уплашена, плачеше, не оставаше сама в стая, но от ден на ден става предишното енергично дете, готово да открива света.
Защо това се случи на нас ли? Трябвало е да научим нещо..

# 138
Нека да дадем шанс на полицията и прокуратурата да си свършат работата, за което ще ви информирам. Ама още няма и дума, явно дълго е разследването по този заплетен случай.

# 139
  • Ямбол
 smile3544 Четиригодишна тема!

# 140
Авторът /авторката/ на темата е с отдавна замразен акаунт, та сега ни информира от втория.

Общи условия

Активация на акаунт