!
!
. Какво според теб е постигнал бащата с този личен пример? Научил е децата си на какво? Повече дипломатичност ни е нужна (което не е отстъпление в никакъв случай).
. Какво според теб е постигнал бащата с този личен пример? Научил е децата си на какво? Повече дипломатичност ни е нужна (което не е отстъпление в никакъв случай).
.
Ще дам един пример от живота ми. Когато бях в първи клас имаше две по-големи момчета (братя), които започнаха да ме тормозят още от първите дни в училище. Ходих с огромен стрес (разбира се не споделих с нашите), имам един втори братовчед, който учеше в същото училище. Забеляза отношението на тези момчета, извика ги и двамата на страни и им обясни, че ако разбере, че са ми причинили каквото и да е ще се разправя лично с тях. До бой не се стигна, но и двете момчета ме заобикаляха на доста голямо разстояние. Братовчед ми беше по-голям от мен и след някоя друга година отиде да учи в друго училище, но аз повече не съм имала проблеми с абсолютно никого. Всички знаеха, че има кой да ме защити и най-важното и аз знаех, че има кой да ме защити! Познайте какъв стрес ми е спестила постъпката на този мой братовчед! Препоръчани теми