Напълни се с психопати в тази държава,пазете децата си...

• 16 159
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
Аз не съдя, коментирам, че страхливото поведение на една жена би било по-безопасно за децата. Иначе и моят съпруг би реагирал така. Даже, ще се увери, че подлецът е добре набит, преди да го остави на мира. За съжаление преди години се сби пред мен с двама. Резултатът беше, че му разбиха челюстта с бокс, аз умряла от страх и опръскана с кръв..... Ами ако бяха решили да ме ступат мен - 49кг? Това се случи в кино, сред 10 мъже наоколо, които аз ревяща молех да ги разтърват. Хората обаче обичат сеира и никой не ми помогна. Ей това си е простотия. Никой на никого не доказа колко е мъж. Моят не помисли и за моята безопасност. Онези двама яки боксьора - той с мен.

# 91
Вие сте сигурни, че ако някой заплаши детето ви така, ще останете абсолютно спокойни?  Rolling Eyes Чак да не повярваш.... И аз знам, че ТРЯБВА да се запази спокойствие, но от знаенето до изпадането в такава ситуация разлика огромна и съм сигурна, че няма да остана спокойна, а ще стана агресивна - касае се за децата ми, не за новата ми чанта  Confused

# 92
Хората обаче обичат сеира и никой не ми помогна. Ей това си е простотия. 
И това е истина!

# 93
 ... наскоро ми споделиха следната случка: Две коли се разминават при някакво задръстване. В едната кола са баща със шест годишния си син, а в другата добре напомпани господа - бицепси, трицепси, вратове, всичко както си му е редът. Та, втората, описана кола обира първата, но пострадва огледалото на споменатите вече господа. Спират, слиза един и пата кюта, с добре заучени удари в корема млати таткото. Детето е в колата и гледа. Таткото не е агресивен и не е проявил капчица агресия. След побоя ония си тръгват, той влиза в колата и си тръгват...  

# 94
Спират, слиза един и пата кюта, с добре заучени удари в корема млати таткото. Детето е в колата и гледа. Таткото не е агресивен и не е проявил капчица агресия. След побоя ония си тръгват, той влиза в колата и си тръгват...  

Някой обади ли се на Полиция???

# 95
Та, втората, описана кола обира първата, но пострадва огледалото на споменатите вече господа. Спират, слиза един и пата кюта, с добре заучени удари в корема млати таткото. Детето е в колата и гледа. Таткото не е агресивен и не е проявил капчица агресия. След побоя ония си тръгват, той влиза в колата и си тръгват...  

И аз този въпрос зададох. Отговорът беше: Не.
Споделих за случая заради изказванията от сорта на "да не отвръщаме с агресия". Мислите ли, че ако проявената спрямо вас или децата ви агресия остане без последствия, това е добро за децата ви!? Да гледат, как безнаказано се вихри...

# 96
... наскоро ми споделиха следната случка: Две коли се разминават при някакво задръстване. В едната кола са баща със шест годишния си син, а в другата добре напомпани господа - бицепси, трицепси, вратове, всичко както си му е редът. Та, втората, описана кола обира първата, но пострадва огледалото на споменатите вече господа. Спират, слиза един и пата кюта, с добре заучени удари в корема млати таткото. Детето е в колата и гледа. Таткото не е агресивен и не е проявил капчица агресия. След побоя ония си тръгват, той влиза в колата и си тръгват...  

да, и аз писах за подобна случка, с тази разлика, че в на агресорите колите също имаше деца
а и вторите не бяха много хрисими
и жените им бяха там и стояха и гледаха, всъщност жени имаше само в едната кола
мислех си ако не бях бременна с голям корем дали щях да отида и да им кажа поне да се съобразяват, че има деца
иначе сотаджиите пратих

случвало ми се е да правя забележка на родители, бащи, да си съобразяват езика пред деца, цащото доста звучни са изпускали. Винаги досега хората са се извинявали и дори засрамвали. Но обикновено съм говорила със емоционално стабилни хора

# 97
И аз този въпрос зададох. Отговорът беше: Не.
Ето, това е проблемът. И в двете истории.

Защо свидетелите не реагират адекватно? Когато мъжете са се сбили, трябваше някой да се обади в полицията. Не е нормално мъже да се бият в парка. Не е нужно някой да застане помежду им- има си органи, на които им плащат заплати за това. Но някой трябва да ги осведоми!

# 98
...Мислите ли, че ако проявената спрямо вас или децата ви агресия остане без последствия, това е добро за децата ви!? Да гледат, как безнаказано се вихри...
                          Не, но все още смятам, че да се отвърне на агресията с агресия не е единствения начин. Не че някой може да остане спокоен, но поне да се реагира адекватно на ситуацията. Боят, ако изобщо ще го има в 21-ви век трябва да е най-най-най-най-най-крайният вариант. А съм сигурна, че много от пишещите тук биха станали агресивни и за чанта. И последно: да се биеш и да бягаш да два от крайните варианти. Има доста други.

# 99
...Мислите ли, че ако проявената спрямо вас или децата ви агресия остане без последствия, това е добро за децата ви!? Да гледат, как безнаказано се вихри...
                          Не, но все още смятам, че да се отвърне на агресията с агресия не е единствения начин. Не че някой може да остане спокоен, но поне да се реагира адекватно на ситуацията. Боят, ако изобщо ще го има в 21-ви век трябва да е най-най-най-най-най-крайният вариант. А съм сигурна, че много от пишещите тук биха станали агресивни и за чанта. И последно: да се биеш и да бягаш да два от крайните варианти. Има доста други.
Ако те нападат, какъв е средният вариант, приемлив!?

Лили Лу, да, съгласна съм, че полицията трябва да се вика, но според мен, тези ситуации се развиват толкова светкавично, че жертвата в случая не може да реагира адекватно... Къде са останалите!?

# 100
Лили Лу, да, съгласна съм, че полицията трябва да се вика, но според мен, тези ситуации се развиват толкова светкавично, че жертвата в случая не може да реагира адекватно... Къде са останалите!?

Не жертвата- свидетелите трябва да се обадят според мен. Те са тези, които трябва не само да цъкат с език и разнасят историята тук и там, а да се обадят на съответните органи. Ето, в случая от 5-6 свидетеля, само един дава показания. Какво става с тази България.. Едно голямо нищо. Само мрънкане и възмущение, но отговорност не поема никой.

# 101
Мили майки, радвам се, че не сте безразлични към това, което се случва с нас. Включих се в обсъждането на темата не с идея да представя съпруга си като супер герой или нещо подобно. Споделям ви, историята такава каквато ние я изживяхме. Да, има две страни и за това аз се опитвам да не съдя преди да разбера и другата гледна точка, само в началното си писмо до приятелите ми от фейсбук, нарекох мъжа психопат, незная какъв е и какви проблеми има. Относно бутането на Мими ще повторя, че съпруга ми не го е видял, в този момент се е занимавал с Иво, когато поглежда Мими вижда, че тя е паднала, не е плакала, наоколо е имало хора и те му казват какво се е случило като също му казват, че това нормален човек не би го направил. Мими казва, че е нарекъл "лошо дете". Ако можеше да върнем времето, Ники никога нямаше да си позволи да му направи забележка, не би позволил да се случи цялата драматична сцена.. може би наистина по-добрия вариант е да грабнеш децата си и да бягаш .. може би ние следващия път точно това ще направим, което е тъпо защото тогава цялото ни общетство ще играе по правилата на по-агресивните и заплашващи хора.. Ако установите грешки в нашето поведението, намерете начин вие да не ги допускате. Аз не искам да водя битка по форумите колко добре е постъпил мъжа ми и добре, че е размахал юмруци.. НЕ... идеята е друга- споделяйки преживяното всеки да си зададе въпроса: Аз как ще постъпя в този случай? Отговаряйки си, вие самите ще бъдете по-подготвени за нещо такова, поне аз така разсъждавам. Друг въпрос: Колко от вас сложиха снимки на децата си в личните документи на татковците? Не ми отговаряйте, просто го направете!- това е разбира се само съвет. Това са мотивите ми да дам гласност на случилото се. Тук прочетох много становища кой е прав, защо детето не се е разплакало и т.н., но никой не коментира въпроса какво се случва в съзнанието на Мими и как да реагирам аз? Да, то е мое дете и от мен се очаква да знам как да постъпя с него, направих и консултация с психолог, но искам да чуя и други мнения. Очаквам вашите съвети като майки, а не като съдии. Против съм това наслагвайки нещо от себе си медиите да правят от една реална стресираща история фантастичен филм на ужасите... не е имало опит за отвличане, времето до намирането на Ивайло е 10-15 мин.

# 102
Миленче, аз ви вярвам и разбирам реакцията на таткото  Hug Не съм много сигурна дали в подобна ситуация самата аз бих могла да удържа агресията която би се надигнала в мен.

Дано дечицата са добре, било е голям стрес за тях. И дано всичко се размине благополучно за вас ! Дано има правосъдие този път в тази държава  Heart Eyes

# 103
"Лаута" наистина е опасен район. Върна ме назад в детството ми, когато бях около 5 годишна. Имаше мач, бяхме с баба ми и баща ми и те влязоха в едно барче да купят нещо за хапване, а аз пожелах да ги изчакам отвън. Доближих се до едно дръвче и там един младеж около 18/20 годишен (може и по-голям да е бил) се доближи до мен и си свали панталона...  ooooh!  Познайте как още на 5 години видях какво имат мъжете в панталоните си. Била съм прекалено малка, за да знам, че това не е редно, но въпреки това сякаш усетих че този човек върши нещо лошо. Започнах да бягам към баща ми. Наоколо беше пълно с хора и никой не видя какво стана. Никога няма да забравя как онзи педофил си свали гащите и не ми се мисли ако наоколо нямаше хора или ако не бях побягнала какво още можеше да се случи...  Confused

Така и не казах на баща ми и на никой друг какво стана.

# 104
В този парк винаги има откачалници. В далечната 1999г., когато дойдох да живея в Пловдив бяхме се запътили с майка ми към Метро и минавахме по ивицата прокрай парка, когато изскочи един ексхибиционист  и започна да ни следва. Години по- късно ходихме да тичаме там с приятелка и друг подобен тип ни пресрещна, но в дълбочината на самия парк и нямаше хора наоколо. Имам усещане, че е привлекателно място за такива хора, старая се така да си правя маршрути, че да не минавам оттам.

По пътя между МЕТРО и ВСИ-то , от страната на ВСИ един психопат се опитал да издърпа  братовчедка ми в храсталаците. Ама тя нали е бомба под прикритие - се развикала и го заласкала с чантата по главата и онзи избягал.  После винаги минаваше от страната на барчетата.

Общи условия

Активация на акаунт