🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 393
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Другата България
Откога ви говореше МеритУ, че Мара е само въздух под налягане!
Тя е като Йордан - много шум за нищо.
Винаги е така - тихите води са най-дълбоки.
Сега ще стане едно нещо - и Надка, и Мара ще осъзнаят, че истинската опасност за тях е не Милена, а именно Даяна.

# 1 396
  • Вестерос
Аз съм потресена, че не знаят Васил Априлов! Просто много ниска обща култура този сезон.

# 1 397
  • София
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Мара с тоягата е върхът

# 1 398
Рогоносци - постановка в Драматичен театър Фермата.

# 1 399
  • Велико Търново
Стрелец трябва да е Андрей фермера
Аз мислех, че е везни .
Точно така. Информацията беше, че снимките са приключили на 26-ти октомври, което е само 3-4 дена след началото на Скорпиона. Което със сигурност означава, че е Везни Андрей.

Оххх, Милена ще викне Ваня на дуел.
Предчувствам го.
Е, тя си го каза...

Ох... много се смях, докато се мъчеха да наредят "Априлов". На това, че разкатаха Иван от тичане. Иначе беше жалка картинка. Потресена съм!

# 1 400
  • София
Не я дишам Ваня, ама права е в тоя случай. И да, Даяна е точно такава, сори. Да не се прсви на умряла лисица.

Абсолютно! И останалите виждат това, което и ние. Сама "Дайчето" се мисли за много доблестна и морална.

# 1 401
И аз, също съм изумена че не знаят кой е Васил Априлов😶😶😶не се сетиха а става за секунди, разбира се ако си чел в 6клас

# 1 402
Не я дишам Ваня, ама права е в тоя случай. И да, Даяна е точно такава, сори. Да не се прсви на умряла лисица.
Такава си е Даяна. И не е до това, че е фатална красавица и флиртаджийка - нека е една Йовкова Албена, ако някой я вижда такава. Но тя не ми изглежда като човек, който бих искала да имам в обкръжението си, сама бе споделила, че няма приятелки. Има приятели, разбирайте мъже, които използва да й помпат самочувствието. Не ми допада такова поведение.
Колкото до Ваня, аз й се чудя защо ги гони от своята спалня и дудне на Петър, вместо просто да се премести. И не за друго, а просто за да не се обяснява колко я нараняват. Какво смята, че ще постигне - от съжаление към нея да не се отдават на лудия си страстен 😆 флирт ли?!

# 1 403
Тва с Пешо и Дая баш над Ванчето е гадно.
Гадно е и показва още нещо- човек трябва да има правилна преценка за другите/себе си, да не се предоверява и да не бърза да подарява чувства и време на неправилните хора .

# 1 404
Честно казано мисля, че в моменти на адреналин и под стрес, човек може да не види абсолютно очеизвадни неща.
Не я защитавам Куку, разбира се.

Но, ето, тя каза същото, което и аз по-рано днес по адрес на Даяна. Супер безочлива е и нахална, та не се трае.

# 1 405
  • Велико Търново
Колкото до Ваня, аз й се чудя защо ги гони от своята спалня и дудне на Петър, вместо просто да се премести. И не за друго, а просто за да не се обяснява колко я нараняват. Какво смята, че ще постигне - от съжаление към нея да не се отдават на лудия си страстен 😆 флирт ли?!
Щото това си било "нейното" място Grinning

# 1 406
  • Бургас
На мен още ми е пред очите кадъра, в който бабичките нападнаха по голи д.пета Калоян от двете му страни. Пример за деца и внуци.

# 1 407
  • Sunshine state
Хич не й дреме за чувствата на околните на ДаЙчетУ, само за нея си й дреме.

# 1 408
Ваня дудне на Петър, но и някак си не обвинява него, а само Дайчето. А и колкото гадно постъпва единият, толкова и другият. И двамата се гаврвт с чувствата и.
На мен още ми е пред очите кадъра, в който бабичките нападнаха по голи д.пета Калоян от двете му страни. Пример за деца и внуци.
Е айде сега де. Какви бабички са по на 40 г.

# 1 409
Е как да има приятелки Даяна тя мъж не погален няма да остави бива галене натискане бива но ...

Общи условия

Активация на акаунт