🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 275
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 500
  • SF
Ти май няма какво друго да питаш.
Не, не е нужно, но се следват.
Нито един от тези, които следвам в Инстаграм, не е нужно да  следвам. Ама съвсем нито един!
Питай нещо, което повече те интересува.

# 1 501
Питам каквото се коментира. Иначе, като цяло, нищо не ме интересува. Мерси за включването. Ти кого следваш не е на дневен ред. Влез догодина в някое предаване и ще те обсъдим детайлно и изчерпателно.

# 1 502
  • SF
Да, бе, видях, че си питаш ей така.

# 1 503
А може и никакви кредити да няма, но да си правят предизборната агитация за финала.
Петър кара скъпа кола, като гледам снимките.Потребителските кредити са с
високи вноски , защото са за кратки периоди.
Много кофти, че
е останал без работа.Каза,че заради Ковид ситуацията.

Значи има вариант да продаде колата. За безработицата е неприятно.

# 1 504
Дая все повече хлътва по Петър, става като дете в неговата компания.
Подразни ме Ванчето. Тя се опитва да задължава Петър с нейните чувства към него.Идвало и в повече, че се гушкат в нейната спалня, това си е било нейното место, дори се опита да държи сметка на Петър за това. Все пак тя не е никаква на Петър, че да се съобразява с нея коя ще прегръща и коя ще харесва. Хич не ми е хепи тази Ванче и с този инфантилен характер не знам кой ще е хепи с нея.

# 1 505
  • София
Хах, удара на Мара с тоягата по Калоян бе един път. Така не съм се смял от много, много време. Хита на сезона е това. Много ама много проста жена е Мара, видя се още веднъж, ама народна една такава, първична. Не мисли изобщо, първо стреля и после се чуди ама защо се прекуцаха нещата Grinning Ама така естествено се получи, че нарочно да го бяха направили нямаше да се получи толкова добре. Някой да го направи като гифче и да върви с пускането на всяка нова тема, много моля. Simple Smile Сега очаквам бомбастично заглавие в жълтите медии: ''Пребиха с тояги участник във Фермата'' Grinning
До тук без изненади тази седмица, какво толкова учудени бяха жените от избора на Надя не мога да разбера честно. Или го играят по сценарий или не са у ред, честно. Но дано голямата изненада да ни я оставят за десерт за утре. Гледах промото преди малко и дано, дано се сбъдне така чакания и прогнозиран от мен дуел между Надя и Милена. Това ще е дуелът с най-голям заряд, защото тук имаме и лична непоносимост. Без аналог с други хора този сезон. Иван и Андрей трябва да са тотални дебили да изпуснат такъв златен шанс. Убеден съм, че ще и приемат хвърлянето на имунитета, защото тук не е като при Поли и Ваня, което си бе детска градина. Не са на нивото на Шопкси и Караиванов, но са доста близко. Тук си има една дълга вражда с много моменти и епизоди. Така че според мен всичко ще зависи от Милена. Има ли кураж или не? Хайде да я видим сега. Топката е в нея. А и нали се обвиняваше Надя тук, че не и е стискало. Те на, ето ви хвърляне на ръкавицата.
За Даяна нямам думи просто. Как може такава наглост и безочливост не знам. Да се натиска и целува пред очите и над главата на Ваня?! Дори и Ваня да не е изпитвала нищо към Петър и да е някакъв непознат човек, някак си не им ли е неудобно да се лигавят в присъствието на други хора?
Иван и Андрей, това Ферма ли е или Биг Брадър? Сериозно ви питам.
Дуелът бе смешен. Някакви тънки филийки дърво, две греди и елементарни думички за шестокласници. Просто нямам думи. Игра като за Даяна, най-лека и пъргава, минаваща без проблеми по гредите, а и с имената би трябвало да е по-напред с материала най-малкото следствие на въпросите при тестовете за ратайство. Мария се изложи много. Нищо изненадващо. На нея и дайте само да блъска и цепи. Малко баланс или мисловна дейност да види и е до там ''кипна ми кръвта.'' На тези елементарни имена толкова да се затруднят просто нямам думи. Даяна в случая бе по-малко зле, не че е проявила кой знае какви способности. А Ваня се изложи много, то бива, бива ама такава тъпотия не съм очаквал.
Това със змията бе много долно. Тук виня всички до един. А най-големите сеирджии бяха Петър, Ваня и Даяна.
А Калоян спечели няколко червени точки последните няколко епизода.

Искал дуел с емоция и заряд, т.е. Милена - Надя. Аман от посредствени дуели този сезон. Като изключим Ангел и Калоян. Време е за нещо по-така, по-лично. Ферма ли е това или ''Море от любов'' питам аз?
Айде почнете истинските игри най-накрая!

# 1 506
  • London
Току що прочетох,че опосумите са казали за промени....но от следващата година. Право да бъдеш фермер  -  веднъж, докато не се извъртят всички. Можело, евентуално да има промени и при ратайството. И бутонът при алманаха ще отпадне.
Това е заради масово заявен отказ на зрителите да гледат тази гавра.

Явно доста отлив има. Но и с това едва ли ще ме върнат като зрител.

# 1 507
  • Sofia
Не разбирам защо толкова й се хвърляте на Дайче. Млада, неангажирана със съпруг и деца, очевидно флиртаджийски тип. Кога ако не сега да си играе на актриса. Плюс това имунитетите сам сама си печели. Предпочитам нея да гледам отколкото злодеида мишева.
Защото флиртът няма нищо общо с откровеното самопредлагане и тотално незачитане на чуждите чувства. Флиртът не включва въргаляне по бельо в кревата на сгоден мъж, нито въргаляне в кревата на следващата жертва на"флирта" пред очите на предходната. Въобще тотално сбъркано е това момиче. Да му мисли този, дето ще я взима.
И всичко това на фона на изискването ѝ към мъжа до нея /след външността и това да може да танцва / да ѝ бъде верен.
И му рови в телефона!
Докато тя самата е в леглото, на врата, в ботушите и на покрива със "само приятелите си"!
А къде забрави да не яде чесън? Mr. Green

Ей сега по нощите чак изгледах епизода.Много ѝ се иска на Надя да излезе срещу Милена,мдаа...
Хем ми се ще да бие Милена в събота и да продължи да бърка в здравето на Надка,хем ми се ще да отпадне,та да видим към кого тогава ще си пренасочи цялата злоба.

# 1 508
...Ей сега по нощите чак изгледах епизода.Много ѝ се иска на Надя да излезе срещу Милена,мдаа...
Хем ми се ще да бие Милена в събота и да продължи да бърка в здравето на Надка,хем ми се ще да отпадне,та да видим към кого тогава ще си пренасочи цялата злоба.

Надя дали не се надява да излезе срещу Милена и да бие, за да бъде пак фермер и така - директно на полуфинал? Фермер последната седмица си е най-големия "бонус".

# 1 509
  • Sofia
Надя единствено се надява,според мен,от продукцията да не разрешат да ѝ падне имунитета.

# 1 510
  • Бургас
Не мога да не призная, че в разговорите с Даяна, Петър е като професор по философия и прозира повече морал и интелект от думите му. Поне структурира ясни и точни изречения. В нейното говорене мяукането, жестикулирането и въртенето на очи обезсмисля и малкото, което се опитва да каже.

# 1 511
Надя е падение! Тотално!
Забелязвам у Петър едни чупки, наистина, които ме карат да поставя под съмнение сексуалната му ориентация!
Ваня е изтрещяла!
Даяна иска от Йорд приятелството, а от Пепо х..! Ми, няма как!
Пепо я надуши, че не е постоянна, и лека по лека ще се отдръпне!
Мара е мъжкарана, като горила ми е, разпърпана, груба, мъжествена!
Йорд е осъзнал, че са го надхитрили, но късно е либе за китка!
Стоян и Кало са си като тех си, нерешителни и имащи нужда от вечна подкрепа!
Боби си е мъжкар!
Милена е готина! Удариха дъното със змията! Тя, трябваше да поиска наказание за причиняване на ... много неща, но... както и да е! Има Кой да съди!
Желая ви хубав ден!

# 1 512
За мен Надя си е типична Лъвица от всякъде, но не знам така си я представям.
Мне, лъвиците не са злобни и завистливи.

Може , просто така си я представям , но ако асцендента й е Скорпион това е взривоопасна комбинация.
Аха, я някой вещ да сподели защо 🤔

# 1 513
Ваня и Мария не са чували Васил Априлов?!
Леле, много кухи парчета Joy
А Даяна Васил Левски не можа да нареди Joy

# 1 514
От участниците от минали сезони е имало повече предизвикателства от излъчените, Данчо е спечелил поне още едно (освен скоропоговорките). На Дана и Вили не са успели да направят/подобрят време. Жалко, че не излъчиха повече, щеше да ми е по-интересно, отколкото зациклянето в измислени любовни коловози.

Общи условия

Активация на акаунт