🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 229
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 560
Вчера докато гледах как редят имената умрях от срам. Толкова прости участници в никой сезон не е е имало. Ванчето милото толкова тъпичко горкото. Вече не знам кой искам да победи, никой нe заслужава. Да дават наградата на Кало заради сините очи и да се свършва тая простотия. 😁😁😁

# 1 561
Оо, когато Милена беше общият враг, който ги обедини, сто пъти питах тук Какво толкова им направи, та да я тъпчат. Е, смислен отговор не получих, а само изсмукани от пръстите доводи, че Сама си била виновна...
И бях на нейна страна, разбира се. Защото Всички бяха срещу нея.
Сега ме забавлява да гледам "войната" Надя/Милена, че иначе ще стане хептен скука.
И продължавам да се надявам на дуел между двете врагѝни. Няма да казвам за коя ще викам. Smiling Imp Trollface

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 13:05 от Смиляна

# 1 562
Не ви ли се е случвало просто да имате органическа непоносимост към някого? Ей така - просто да ви е неприятен? Милена с изкуствения смях и изкелеферчен говор на мен лично не ми е от най-приятните, честно казано, въпреки че не я познавам.
Та може да са се съчетали тази непоносимост и други фактори при Надя.
На мене някой ако ми каже, че знае по-добре от мен Кое е по-добро за мен - ще ми стане неприятен на секундата. Това за изкарването на Надя от кухнята. Simple Smile
Да, Милена има дразнещи черти. Но кой ги няма? Надка определено има пълен комплект от тях. Не според мен, не само.

# 1 563
А пък на мен ми е много чудно, как Милена веднъж не спечели имунитет на историческите въпроси.
Това са въпроси, които от обща култура би трябвало да ги знае човек, а един юрист, който е влязъл право с изпит по история да не ги знае.

# 1 564
Не ви ли се е случвало просто да имате органическа непоносимост към някого? Ей така - просто да ви е неприятен?
В университета имах преподавател по Основи на управлението, който на първата лекция си позволи отклонение от същинската тема на лекцията, а именно, че такъв вид неприязъм към непознат или някой, когото виждаме за първи път, означавало, че имаме "общо минало" от предишен живот. В повечето случай, свързано с предателство, убийство. 🙄 В този ред на мисли, Надка органически не могат да я понасят половината потребители в темата...сигурно е била екзекутор през средновековието.😆😆😆

# 1 565
Само че, дрогарки и дрогаре, без лошите никога не е интересен филмът. Не може без злодеите, не може. Trollface

Без Тъмнината няма да видим Светлината. Wink Което пак ме подсеща за оня мем, много подходящ за любимата ми Надя: Joy

# 1 566
На мене някой ако ми каже, че знае по-добре от мен Кое е по-добро за мен - ще ми стане неприятен на секундата. Това за изкарването на Надя от кухнята. Simple Smile

Особено ако е прав Wink
Всъщност, Милена си мислеше, че дава на Надя точно каквото иска - тя беше започнала да мрънка и мърмори, как била само в кухнята. Понеже все още не се познаваха и хоратя съдят за другите по себе си в такива ситуации,  тя прие Надкиното мрънкане за чиста монета, а всъщност това беше начина на Надя да покаже на всички, колко прави за тях и да търси признание. Милена, според мен, просто  е открит, праволинеен и принципен човек, но настъпа Надя по опашката Wink

Не ви ли се е случвало просто да имате органическа непоносимост към някого? Ей така - просто да ви е неприятен?
В университета имах преподавател по Основи на управлението, който на първата лекция си позволи отклонение от същинската тема на лекцията, а именно, че такъв вид неприязъм към непознат или някой, когото виждаме за първи път, означавало, че имаме "общо минало" от предишен живот. В повечето случай, свързано с предателство, убийство. Rolling Eyes В този ред на мисли, Надка органически не могат да я понасят половината потребители в темата...сигурно е била екзекутор през средновековието.LaughingLaughingLaughing

Има по-вероятно обяснение. Просто не е читава.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 19:48 от NessunDorma

# 1 567
  • при късмета
Аз си спомням защо се настроиха с/у Милена и с какво си беше виновна сама. Първо, наистина претендираше, че ще обединява жените, заради това, което им каза Габи. Тя прие, че всички са съгласни и се самоназначи за организатор на изпълнението. Надка се разграничи още когато Габи ги беше събрала. Първатаседмица, дори в изпълнение го приведе със скандала с Кустев, обвини го в какво ли не и взе да иска сметка, обяснения, отчети и действия от страна на Кустев, които изобщо нямаше право да иска. Жените първо ѝ се вързаха и я подкрепиха, после обаче дойде злополучното фермерство на Милена. През което се оказа, че някои жени, са по-жени от други и получават задача да обслужват мъжете, а останалите по хапка суха  паста. Ванчето и Дана поискаха обяснение, ето личното отношение към Милена. Останалите, въпреки липсата на лична реакция, също не го приеха добре, с изключение на двете с общия мозък и Даяна. Тук е личното отношение на останалите жени. После дойде бисера, че на Боби му дали по-ниски цени, защото е циганин и ето ти още хора, настроени с/у нея или не лично засегнати, но лично изградили си мнение. После идва фермерството на Петър, където Милена реши да ги дразни с кражби на бира. Имаше си съвсем резонни причини тогава да не я харесват. После влезе съвсем различна и с влизането сама си каза, че ще е различна.
А конкретно Надка се настрои с/у Милена,когато видя, че преди злополучната фермерска седмица на Милена, нещата с обединяването на жените почти ѝ се получи, а на Надка обединени жени не ѝ трябваха отначало, затова се въртеше покрай мъжете. Затова и само Мария твърдеше, че бута към финал, защото ѝ е пряка конкуренция, поне откъм физика и доколкото това е от значение за дуел

# 1 568
Несун Дорма, прав? Прав - за кого, за себе си? Няма как нечия истина да е истина за всички. Wink Дразнещо е подобно отношение.
А не беше и така, както казваш - Милена каза на Данчо, че вади Надя от кухнята, за да не ѝ върти интриги там Надето, не ѝ е приела мрънкането за чиста монета. Simple Smile
 Е, разбира се, нищо не оправдава отвратителното отношение, което Милена получи от групата.

Аз само давам предположения защо Надя не понася Милена, пък как е и защо - ми е все тая. Simple Smile

Между другото - като те "видя" , се сещам да си пусна  "Несун Дорма" : Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 14:03 от Смиляна

# 1 569
Хванах Митко в Преди обед като нещо обясняваше, че Стоян си говорел само с Милена и понякога с Даяна. Ей, голяма хиена е тоя. Как не каза говориха Му Милена и Даяна. При положение, че се вижда как Стоян по всякакъв начин се опитва да се впише сред тях го изкара все едно той не им е говорил.
Второ интервю засичам с него. И двата пъти поведението му е " Нали разбрахте кой съм , от къде съм и с какво се занимавам. Какво ме влачите по разни студиа"
И за Надка-200 кошера имала. Хич не и е до парите. Хайде бе, за какво е влязла тогава. Да покаже колко е работна, колко е силна...и прашките си.
Представям си я на финала- минава като фурия през арената, цепи, реже, кове за отрицателно време и на финалния спринт до бутона вместо да си спре времето тя сяда и чака един час, ей така за да е сигурна, че опонентът не е по-бавен, и тогава натиска бутона. Показала е, че е силна, ама и парите не иска и си тръгва с достойнство.

# 1 570
Цитат
Аз си спомням защо се настроиха с/у Милена и с какво си беше виновна сама

И не само това. Другите фермери се подразниха и от началническото й държание, когато беше фермер. Ходеше наперено, облечена с красиви дрешки, мързелуваше, спеше. Беше високомерна, важна, неприятна.
Вярно, след завръщането си във Фермата беше облякла вече овчата кожа, защото явно е разбрала, че не я харесват, но е късно.
Още по време на фермерската си седмица започна не да "обединява" другите жени, а да ги агитира отново да изберат нея за фермер.
Аз поне така я видях, такава я виждам и до сега. Не ми е симпатична, нито визуално, нито никак.

# 1 571
  • London
Днес с кафето ме посрещна във фейсбук Надя по прашки снимка. Явно са го излъчвали снощи. Не им ли мина времето на тия гащи? Сигурно има хемороиди..... погнусих се.

# 1 572
Нидей, нидей. Някои даже ги считат за супер секси. А който не носи прашки се счита за задръстен.

# 1 573
La Catrala, това, което си написала е... абе говори лошо за теб.

# 1 574
  • London
Ама това беше преди емнайсе години..... бяха модерни като бях ученичка. Заради това ми е странно, дори като пазаруваш бельо примерно от модните брандове има адски малко модели на прашка. Това говори достатъчно колко са модни и носени. И ако мога да го приема на 20 годишно девойче, то на 40 годишна жена ми е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт