🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 123
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Sofia
Това в доста досадно същество. Не спря да дрънка. Тя па щото е много хубава.

Който не иска спойлер разсъждения да не чете
Скрит текст:
Тъпо е, че ако спойлера за финала е верен, значи кухото канче ще победи в събота
Много е зле Ваня.

# 1 666
Юх   нема спиране......

# 1 667
Дайте спойлер за дуела . Ванчето ме дразни повече, дано отпадне . Има нещо лудо в нея, плашеща е .

# 1 668
Надя е добър персонаж за филм на Стивън Кинг.

# 1 669
Ванчето е прекалено многословна. Действително е отегчителна. Повтаря едни и същи неща през изречение. Абсолютен енергиен вампир просто. Мен би ме избило на агресия, ако тя ми ръкомаха, плюе ми в лицето и ми се обяснява като бясна мексиканка. Накрая на разговора каза, че остава безмълвна и пак продължи...😂
КАЖИ ЧЕСТНО?!
Това ми напомня на: "Само една жена може да завърши едночасова плеяда с думите: "Просто нямам думи" Grinning

# 1 670
Юху би станала гадже на Петър. Мечтай си, няма лошо!
Ох, гладна кокошка просо сънува.

# 1 671
Айде тая пак почна.

# 1 672
  • Варна/Амстердам
Милена има само двама души зад гърба си във фермата, но почти цяла България навън...😁

Няма ли някой, който да залепи едно тиксо на устата на Ваня? То не млъква туй, бе! 😂

# 1 673
малии  даровития  оратор се обади..

# 1 674
Цял епизод Ваня ми е супер долна, няма да забравя и Надежда... Иска на дуел срещу Милена само и единствено за да я победи и да не е срещу Мария, от която я е страх!

# 1 675
Стоян е ужасен нагаждач, все се мазни на тия, дето го презряха.
Ваня е ужасно досадна, не мога да я слушам. Постоянно повтаря, че е "шматка, наивна, добра", но това за мен е нейна поза, опитва се да създаде такъв образ за себе си, но е далеч от същността й. Коментирайки Даяна, само се излага. Хората сме видели поведението на Даяна и сме оценили. Не си прави услуга с тези злостни тиради.
Надя пак играе театри, влизайки в образа на майката-кърмилница на групата. Опасна лисица.

# 1 676
Ванчето защо е толкова обидена на Даяна? Нали преди вечерята с Петър Дая отиде лично да я пита дали има нещо против и Ванчето каза, че е ОК.

Ванчето се кефи на подкрепата на Мария, Калоян и Петър, явно бързо забравя как й се подиграваха и тя ги чу. Neutral Face

# 1 677
Мара с гьостерицата беше нужна сега. Да залепи Ваня през устата белким млъкне.

# 1 678
Оф, и Ванюша била строителка!
 Кано иска прошка от Милена, ама ще подкрепя Куку Шматка Хепи Ванче.

# 1 679
Ама много бързо застанахте на страната на Милена , заради 2 ревливи разказа.Всеки има тежко моменти е живота , ама не го играят такъв театър.
Забравихте как манипулира Стоян и направи така , че цялата ферма да не го иска.Както и с Асен.
Такава манипулаторка е и е толкова нагла , че няма на къде.
А Даяна се показа също като много двулична.

Общи условия

Активация на акаунт