🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 102
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 680
На Калата пак му лъскат имиджа с тия прошки, за финалист го готвят, това е ясно.

# 1 681
Кало и Дая прошката им викали и Мара айде де!

# 1 682
Ох, Надка няма да спи, най-верните й хора  искат прошка от Милена...

# 1 683
  • при късмета
Надка и Милена, един дол дренки. Барабар с Кукото

# 1 684
Надя злобее към всеки. Чуди се с кой да се заяде.

# 1 685
  • Разпиляна във въображението
В Милена виждам жена, която преиграва. Всичко й е поза, и усмивчиците и обидите, с които засипва останалите. Не е по-различна от Надя, Ваня и т.н. И тя търси конфликт и слаба точка, която да настъпи и да започне с назиданията и заключенията. Пълна позьорка ми е.

На страната на Ванчето съм. Много приказва, но пък не я виждам като манипулатор, каквато се опитва да се изявява Милена. Отделно последната изобщо не я виждам силна, на косъм влезе отново във фермата.

# 1 686
  • Варна/Амстердам
Не пада по гръб Надка! Веднага захапа Даяна за изказване, изречено през миналия век! 😂

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 22:00 от voxxymoxxy

# 1 687
На крива ракета и космоса и крив, на Ванчето пък Милена и била изкарвала лошотията. Ако човек не е лош по природа, няма кой да изкара лошотия от него. И за първи път осъзнавам каква логорея я тресе. Нищо чудно, че Пешката си би камшика и избяга.
На дуела ще съм за Милена, със сигурност. Направо ме кефи как ги дразни и им ходи по нервите. Горката Надка, тъкмо си помисли, че ще иде на дуел, срещу слаб съперник, и ще кацне на финал и Милена и обърка плановете. Тя, Надка, хубаво си мислеше да ползва стратегията на Митака Караиванов, ама ядец. Пукнахме се от смях у дома как големият стратег остана с пръст в уста. И накрая Милена съвсем я довърши с това редене на битки. Ще измислим нова клетва май "Дано Надя да ти реди битките!" Smile

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 22:11 от Дидичка

# 1 688
  • София
Мързелуваха цяла седмица, Пешо по-специално, и сега хората отговорни за задачите им ще ги нахранят. Нормално. Всички бавно започнаха да я усещат Надя колко е зла и гнила.

# 1 689
  • На морето!
Надя е много ниска топка

# 1 690
  • Другата България
Сори.
Ванчето ми изпадна от класацията.
Не става.
Главата ме заболя, това е мега дразнещо същество.
Няма такова дразнещо нещо.
За жалост мисля, че остава.
Наистина за жалост.
Отново благодарение на Петър.

# 1 691
Ама много бързо застанахте на страната на Милена , заради 2 ревливи разказа.Всеки има тежко моменти е живота , ама не го играят такъв театър.
Забравихте как манипулира Стоян и направи така , че цялата ферма да не го иска.Както и с Асен.
Такава манипулаторка е и е толкова нагла , че няма на къде.
А Даяна се показа също като много двулична.

Съгласна.
Добър играч е, но зад хубавите думи не стои истината. Нека не забравяме, че си изпльоска в профила колко не съжалява и за болните от рак и също какво работи, а именно  да говори това, което трябва.

# 1 692
Въздушното Дайче  усетила Надка. Ужасна е тая жена.

# 1 693
Ваня не се търпи с тази логорея...много са ми неприятни хора, които нон-стоп мелят. И преди съм казвала, че не беше хич окей Джепешо да й дава надежди, но дори човекът да се беше решил заради продукцията да завърти някое лав стори в тая суша, Кукуто не се трае.
Иначе продължавам да смятам, че Даяна е долна и постъпи долно и с Дръндьо и с Кукуто.

Много я дават Милена, а знаем, че това не е добър сигнал преди дуел. Исками се да я бие тая хухувела, но пък тя е доста жилава.

# 1 694
Чудех се коя ли жена ще награди Надка за най-работна...

Общи условия

Активация на акаунт