🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 685
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 845
Аз продължавам да твърдя, че Ваня е в дълбока депресия от началото на този век и има нужда от сериозно медикаментозно лечение и терапия. Само като чуя АЗ СЪМ ХЕПИ ВАНЧЕ и диагнозата е ясна.

Надя, пък, като иска толкова много на дуел с Милена, да беше казала, че е ОК Милена да точкува игрите - така тя можеше и да се навие да я дръпне. То, много лесно, да си сложиш който искаш за противник ратай и после да му кажеш АМА ИЗБЕРИ МЕНЕ, БЕ.

# 1 846
  • SF

Аз ще изтрия цитата, но вече половин ден стои написано, ако не го бях видяла, прочела, цитирала и коментирала, така щеше да си остане.
Кажи го на тези, които го правят, то това не е и за първи път.

Да, моля те, изтрий го. Моля се на всички, и на тези, които пишат, и на тези, които ги повтарят и цитират.
Понякога изтеклата информация се слага в спойлер, а друг я вади и почва да я коментира и обезсмисля спойлера.
Знам, че повечето искат да се изфукат, че знаят нещо повече от другите.
Довечера ще стискам палци за Милена.

# 1 847
  • Другата България
Наистина ли някой смята, че Надя наистина иска дуел с Милена?
Иска трънки.
Тя ако искаше, нямаше в 99-тата минута да го обяви, театрално, драматично, типично в неин стил, за да има повод после отново да храчи, плюе и съска по Милена заради решението ѝ.
Такъв театър беше това, поредния, но за моя радост вече и вътре хората не ѝ вярват и не ѝ се връзват.
Освен Мара, Даяна и Петър, вече и Калоян се усеща.
Ще си намери нов съюзник в лицето на Данчо, но неговото ще е от яд и злоба срещу останалите - Петър и Даяна, а не защото харесва Надя.
Ваня също ако се върне ще е вече най-добрата приятелка на Надя, но и там ще е не защото двете се харесват - помним подигравките на Надя за Ваня в случая с дъгата, и не само, а защото имат общ враг - Даяна.
Всичко е интерес, всичко.
Наистина в момента там най-искрена е Мара.

Аз ще изтрия цитата, но вече половин ден стои написано, ако не го бях видяла, прочела, цитирала и коментирала, така щеше да си остане.
Кажи го на тези, които го правят, то това не е и за първи път.
Да, моля те, изтрий го. Моля се на всички, и на тези, които пишат, и на тези, които ги повтарят и цитират.
Понякога изтеклата информация се слага в спойлер, а друг я вади и почва да я коментира и обезсмисля спойлера.
Знам, че повечето искат да се изфукат, че знаят нещо повече от другите.
Довечера ще стискам палци за Милена.
Ти явно не разбираш какво казвам.
Какъв е смисъла да трия цитат, като оригиналния пост стои???
В който пише какво е изтекло и кой е на финал?
Всеки може да го прочете, ако ТОЙ не се изтрие.
Моят цитат го изтрих веднага, но проблемът не е там.

# 1 848
Аз пък съм твърдо убедена, че Надя искаше да ходи на дуел с Милена. Защото е наясно, че публиката много не харесва финалисти, които не са минали през арената. А Надя, както знаем, се вижда като сигурен финалист, без да знае, разбира се, че повечето зрители не я харесват.
Миналата седмица също се надяваше ратай да я пратят, та да може да викне Тя Милена.
Защо някой си мисли, че Надя я е страх от Милена?! Милена не е силен противник.

# 1 849
  • София
И аз мисля, ще Надя искаше да бъде избрана, има го и страхът, разколебана е, обаче, ако, трябва да се изправя срещу някого предпочита Милена и то не само заради това, че не я понася, а и защото не я намира за силна. Разбира се, знае го, че винаги има шанс да отпадне, но тя си вярва, че се представя страхотно в играта и само един дуел ѝ липсва. Ваня и Мария ѝ се водят близки, остават Даяна и Милена. Предаването обаче свърши и няколко човека няма да са ходили на голямата арена. Да видим каква ще е и финалната фаза.

# 1 850
Мога ли да помоля някой накратко да ми каже, какво е станало вчера на този покрив. Спря ни тока и последно видях Даяна седнала там. А днес съм на работа, на 12 часа дежурство и ще се прибера направо да гледам новия епизод. Стана ми тук интересно, че коментирате толкова за този покрив....
Благодаря предварително!

# 1 851
  • София
Надя не е искала дуел с която и да е.Направи го с идеята да блесне ,да покаже превъзходство.
За мен тя не очакваше продукцията да се съгласи и веднага си смени физиономията,след като все пак това се случи.
За мен това си беше театро.

# 1 852
  • Вестерос
Според мен Надя не искаше да ходи на дуел с Милена. Но се направи, че иска. Това виждам аз.

Ваня вече ми е тотално .... не знам какъв епитет да използвам.

Никой не заслужава да спечели, никой!

# 1 853
Изгледах един след друг епизодите от онзи ден и вчера. Ами...колкото и да симпатизирам на Милена и на мен историята със змията ми се стори супер преиграна, за да има извинение да избере Ванчето за дуела. Ама и тя пък как удобно се оказа точно там да и гледа сеира...като по поръчка на продукцията. Мисля, че Милена щеше да спечили повече уважение, ако беше избрала самопредложилата се Надя. А не да разправя после на Даяна колко тъпа и слаб противник била Надя.
Последната в частта с прошката ми хареса. Тези неща трябва да идват от вътре, да. А друг е въпросът, че когато никога не ти идва отвътре да простиш, трудно прощаваш и на себе си. И ставаш ей такъв - нещастен и злобен. Не може да трупаш с години обида и неприязън и това да не ти се отрази по никакъв начин.
Данчо на мен пък ми хареса като каза на пеперудката на фермата да си обира крушите. Ха така Данчо! Ти мъШ ли си или кво? Даяна за мен не е влюбена в никого. Просто на принципа на паразитизма си е намерила нов приемник. Само дето не е много сигурна колко е читав и затуй ха навътре-ха навън. Как няма да ги сърбят и Данчо, и Петър задниците.
Мара в момента се държи най-нормално. Брау Маре! Тряа съ поддържъми жнити в предменопауза. Въй!

# 1 854
  • при късмета
Надка и 5 дуела да беше спечелила, пак нямаше да я искам на финал. Мара няма дуел и я предпочитам пред Надка. За мен дуелите нямат значение за фаворитите ми. Тази година нито един нямам, по принцип.
За мен, Кукото, ако е на финал, няма да заслужава, колкото всички останали жени този сезон. Как пък една като света не взеха тази година, бе?
То не, че мъжете са.
Прави ли ви впечатление, как от няколко дни на Петър най-повтаряната реплика му е, че е пилот? Под път и над път, има или няма връзка с разговора. Жалък е. Няма и той с какво друго да блесне, не лети в момента, най-мързеливия от мъжете вътре и най-много клинчи от работа, ама пилот навън, това е важното. Комплексар
Надка от ден 1 на конфликта с Милена ми е ясно, че не иска дуел с нея. И с Мара не иска, защото би се оказала пречка. И двете съм ги писала към момента на развиване на действието

# 1 855
  • Другата България
Надя не е искала дуел с която и да е.Направи го с идеята да блесне ,да покаже превъзходство.
За мен тя не очакваше продукцията да се съгласи и веднага си смени физиономията,след като все пак това се случи.
За мен това си беше театро.
Естествено, че беше театро, то си личеше от километри.
Прочетох, че "никой не смее да излезе срещу Надя на арената".

Наистина четох в движение, не помня автора, но залагам на Дяволчето.
Значи за да се твърди това, трябва Надя да е била опция и умишлено да не е избрана.
Не помня всички женски дуели, но два от тях ги прави тя. Няма как да е избрана.
На два - не съм сигурна, имаше имунитет. Пак няма как.
И то какво остана? Накрая дъното ще иде на финал без нито една битка на арената, само защото с интриги и лицемерие успя да направи така, че това да се случи. А не с качества. Дори и да ги има, тя не ги показа. Показа съвсем, съвсем различни неща.
Иначе всеки може да каже сам за себе си каквото си поиска, това не го прави вярно автоматично.

# 1 856
Ако Ваня победи довечера ще кажа, че заслужава да е на финал. Ще има 3 дуела и три победи. Толкова. Но не искам да вземе наградата. Не знам защо си мисля, че ако спечели 100 бона ще се завъртят мъже/а защо не и бленуваният от нея Пешо /и ще и осмукат парите. Т то нали е юхууу и умрело за мъж като нищо ще остане с пръст в устата.
За мен тя е психически доста нестабилна. Логореята е показателна. Прекалената логорея.
Ваня не се поддържа и като жена. Как бе тая коса веднъж не я дадоха сресана. Все една рошава, размъкната.

# 1 857
  • SF
Добре, Merri_An, не трий нищо, остави го така. И да ти се моля, и да ти заповядвам, и да ти се сърдя, все тая. Продължавай да цитираш и да коментираш, каквото ти се иска да коментираш.

Към останалите, които се надявам да разберат: Не публикувайте изтичаща информация за победителите, за изходите от дуела.

Даяна се беше качила на покрива. Петър я видя и се качи при нея. Седна и започна да се шегува, че там търси себе си. Малко се закачаше с нея. Каза й, че ако й пречи, тя може да си тръгне. Но шеговито се водеше разговорът. Тя малко по-малко се шегува, но такава им е природата на двамата.

Данчо отдолу видя и се разхили. Патентът за ходене на покрива е негов. Той си води там гаджетата. А Петър само копира. Обсъди го с Ванчето. Ванчето каза, че ги е видяла. Първо се качила Даяна, после Петър я видял и се качил до нея.

Данчо избухна, че като се харесвали да отивала, да му казвала Петре, харесвам те, идвай в спалнята...

Точно така се прави! Като си харесаме някого, без умилкване, отиваме и му казваме: Слушай кво, харесвам те, идвай в спалнята да се награбваме!
Ей такива мисли споделя Данчо, който изглежда не е чувал за обноски, подход, маниери. Цял свят така прави: харесвам те, събличай се и лягай!

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 13:24 от Esmee

# 1 858
  • Другата България
Ако Ваня победи довечера ще кажа, че заслужава да е на финал. Ще има 3 дуела и три победи. Толкова. Но не искам да вземе наградата. Не знам защо си мисля, че ако спечели 100 бона ще се завъртят мъже/а защо не и бленуваният от нея Пешо /и ще и осмукат парите. Т то нали е юхууу и умрело за мъж като нищо ще остане с пръст в устата.
За мен тя е психически доста нестабилна. Логореята е показателна. Прекалената логорея.
Ваня не се поддържа и като жена. Как бе тая коса веднъж не я дадоха сресана. Все една рошава, размъкната.
Тя и да не победи довечера, пак ще е заслужила, защото няма друга жена с два спечелени дуела.
Обаче има без нито един - и трите останали са такива.

Да кажа как виждам нещата аз, да направя прогноза какво ще се случи ако Ваня остане.
Милена, ако не действа емоционално /дано не го направи/, ще предложи за фермер някой различен от Даяна или Стоян.
Което значи, че Ваня няма да е фермер.
Най-подходящ за целта е Боби. Ако това стане, не мога да прогнозирам развитие следващата седмица.
Но!
Ако Даяна или Стоян са предложенията на Милена, то другата седмица - последна, Ваня ще е фермер.
И ето как ще отпадне Даяна. Ратай и дуелист. Ванчето няма да прости.

А ми се иска Даяна фермер и Пешо - КО.
За награда, че ги изтърпяхме толкова време да изядем и един кекс.....

Добре, Merri_An, не трий нищо, остави го така. И да ти се моля, и да ти заповядвам, и да ти се сърдя, все тая. Продължавай да цитираш и да коментираш, каквото ти се иска да коментираш.
Ти явно наистина не разбираш изобщо какво пиша и казвам.
Безсмислено е да продължавам да обяснявам.

# 1 859
Аз сии мисля обаче, че Петър и Кало има шанс да седнат от страната на Милена.

Общи условия

Активация на акаунт