🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 561
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 875
Хепи: ''Бих станала на Пешо гадже, за малко."

Да... докато не ѝ изяде и изпие спестеното. След тва нема шугар, нема мами. Joy

# 1 876
  • Mediterraneo
Ваня е тотално луда. Няколко варианта има- освидетелствана е, но не си пие хапчетата; не е освидетелствана, но пие някакви хапчета; не е с жълта книжка и нищо не пие. И трите варианта са еднакво валидни за изцъкления й поглед, несвързаните й думи, непоследователното й поведение. Изобщо, луда е тази женица и има нужда от помощ. очевидно е.

# 1 877
  • Другата България
Ваня е тотално луда. Няколко варианта има- освидетелствана е, но не си пие хапчетата; не е освидетелствана, но пие някакви хапчета; не е с жълта книжка и нищо не пие. И трите варианта са еднакво валидни за изцъкления й поглед, несвързаните й думи, непоследователното й поведение. Изобщо, луда е тази женица и има нужда от помощ. очевидно е.
Да ти кажа, че това състояние ще ѝ помогне довечера.
Каквото и да е то.

# 1 878
  • при късмета
Ох, гифчето е един път, умирам от смях Joy

За пореден път се случва нещо много интересно. Ваня я съжаляват и я разбират защо се сърди на Даяна и, че Петър ѝ бил отмъкнат. Забравя се слагането на Ваня на Петър, а не беше прието от Петър, това обаче не се отчита, когато Ваня се съжалява. Обаче на Даяна слагането и на Петър и на Данчо (а тук беше обратното и е хубаво да не се забравя) продължава да се коментира другояче. Пак за едно и също нещо, Даяна е оплувана, а Ваня съжалявана и била в правото си. Това ми е интересното и водещото за да ми е интересно, е че продължават да коментират предимно жени. Тези, които твърдяха, че Даяна е нападана само заради външността си и предимно от завист излиза, че са прави. Не, че ще се признае от някого

# 1 879
  • Буркина Фасо
аз съм ЗА Милена довечера, но вътрешен глас ми говори, че оная ще я победи.
Милена е малко по-флегматична.

# 1 880
Каквото и да е то.
Мери, довечера може и да и помогне. Може и да и помогне и за финала, да вземе тези пари.
Но до там. После ще и вреди. Трудно ще намери гадже. Е за малко може. Открито заяви, а и показа че търси мъж. Ще се намери някой дето ще я омае с 2,3 комплимент и това улавото ще се върже. Ако е спечелила парите, а и тя каза че има спестени гаджето ще е докато и похарчи парите. Въпреки че ако я изтърпи ще си ги е заслужил.

# 1 881
  • Велико Търново
Скрит текст:
Да се изкажа и аз.

Данчо ми е много по-НЕправ от Дайчето. Тя не веднъж, докато беше с него му каза, че са само приятели и излизайки от Фермата нищо повече няма да се случи. Да, беше в повече гушлива и свободна в държанието си, но доколкото виждам, тя си е просто такава. И от това си тегли, и накрая стигна до правилния извод, че „грешката е в нейния телевизор“. А Данчо е нещастен – що? Щото е отхвърлен – дай да одумваме Даяна. Ама тя давала сигнали! Е, ама той така отворено прие сигналите, че не му устиска ангела и постави годеницата си в „пиййп18+“ ситуация. А колко е манипулативен и изключително обсебващ – това също се вижда, но не се обсъжда.
И Канчето – по същия начин. Страда, щото не й се е получило – това ясно. И – дай да очерним грешника, дето ни е поставил в ситуацията! Ами по кой закон ако единия харесва другия, или даже е влюбен в него, другия е ДЛЪЖЕН да го харесва и няма право да го отхвърли, да се дистанцира, да потърси нещо различно? Но НЕ, щом ТЕ  са отблъснати, значи са добрите, а другите са лоши! Добрата новина за Данчо и Ваня е, че са двама и могат да са си сродни души, да си ближат раните.

Друго – и в живота е така, някой коментира случка пречупвайки я през собствената призма и без пълната информация и това става истина. Имам предвид когато Даяна рева на леглото си, дойде Петър и започна да я успокоява. И Канчето не издържа и излезе, разяснявайки на всички как в собствената й спалня двамата се натискат и Даяна що за лоша птица е. Ами тя ли отиде при Петър или той - при нея? Това не беше казано и в очите на останалите случката заизглежда по съвсем различен начин. Така беше и снощи, когато Дая беше на покрива да си се вглъбява и отново Петър отиде при нея, и отново Канчето и Данчо постановиха колко лоша е Дая.
Не, поста ми НЕ Е да защитавам Даяна, просто предлагам и друга гледна точка.
Даяна плачеше "съвсем случайно" горе на леглото на Петър, Ваня спеше долу, Петър влезе в стаята и се качи при Даяна да я утешава. После Ванчето се оплакваше на Данчо как нагло са се натискали под носа й, не е преиначавала нещата.
През моите очи не изглеждаше точно така.
Затова и цитирах Popocatépetl - защото преценките са чисто субективни в зависимост от гледната точка. Поради което наистина отвреме навреме човек трябва да може да я променя. И не би бил толкова категоричен. Особено за събития, показани му на тв екрана. Особено монтирани и вече минали през няколко други гледни точки.

Отново моля авторката му да го скрие, въпреки, че вече мина доста време и е прочетен от потребителите.
Толкова. Който разбрал - разбрал. Всъщност сигурна съм, че почти всеки е разбрал, както и съм сигурна, че авторката на поста не го е направиа нарочно, просто се е изпуснала.
Все си мисля, че като не ѝ пишеш ника, даже и не е разбрала, че се отнася за нея.
Ако чете всичко, разбира се. Защото ако четеше, все щеше да е разбрала досега, че би трябвало да се използва скрит текст. И то ако знае защо трябва да го използва. И (пак) ако знае как се използва. Въобще... много "ако"-та станаха, май...

На Данчо му избиха яко нервите.
Е как нЕма да му избият!? Та то това там на покрива си е "тяхното" (на него и Даяна) място! Как така Петър ще му го "краде". И понеже Ваня му каза как в действителност са се случили нещата, тоя яд трябваше да избие нанякъде.
Тя и Ваня нарича леглото "нейно", де... Satisfied

Освен това не помня да е казвала на Данчо, че "навън нищо няма да се поучи между тях".
Каза му го вечерта преди да влезе Камелия. Той затова сякаш изведнъж се промени спрямо написаното в писмото до себе си.

Dorina_10, нЕмаш будилник!?!?
Ох... много се смях с "етикетите"! Благодаря ти!
И въобще - много добре попадения имаш, много!

# 1 882
  • Другата България

Коментира "спойлери"!
"Ванче, Ванчеееее........"
Не им е лесно на хората, определено.

Даяна плачеше "съвсем случайно" горе на леглото на Петър, Ваня спеше долу, Петър влезе в стаята и се качи при Даяна да я утешава. После Ванчето се оплакваше на Данчо как нагло са се натискали под носа й, не е преиначавала нещата.
Именно.
Личностно разстройство.
Случва се едно, ти го виждаш вече през своята призма като съвсем друго, излизаш и го представяш пред аудиторията като трето, и после човекът започва да се чуди как да доказва, че няма сестра!
Точно като горното, със спойлерите, не мислиш ли? Joy
В случая Ваня си преиначи от гледна точка на това, че това е "нейната спалня" и да идат да се натискат на друго място, но насочи агресията си към Даяна, а в случая Петър дойде при нея, поне в този случай Даяна не го е търсила.
Да не говорим, че това не е "нейната спалня", а обща.
Петър също може да каже, че е негова.
Абе грозна работа.

# 1 883
  • SF
За пореден път се случва нещо много интересно. Ваня я съжаляват и я разбират защо се сърди на Даяна и, че Петър ѝ бил отмъкнат. Забравя се слагането на Ваня на Петър, а не беше прието от Петър, това обаче не се отчита, когато Ваня се съжалява. Обаче на Даяна слагането и на Петър и на Данчо (а тук беше обратното и е хубаво да не се забравя) продължава да се коментира другояче. Пак за едно и също нещо, Даяна е оплувана, а Ваня съжалявана и била в правото си. Това ми е интересното и водещото за да ми е интересно, е че продължават да коментират предимно жени. Тези, които твърдяха, че Даяна е нападана само заради външността си и предимно от завист излиза, че са прави. Не, че ще се признае от някого

Петър никога не е бил нейн, за да й бъде отмъкнат. Ваня си е за съжаление, но тя някак си харесва тази роля.
Заговори ли се за Петър, веднага скача с "а аз как се чувствам в това положение!!"
Даяна истински харесва Петър. Нейната недомислица беше, че преекспонира едни отношения с един непознат мъж и на втората седмица вече бяха определени като "голямото приятелство".
Ето, колко й е приятел големият й приятел. Не иска тя да е удовлетворена, щастлива. Обсъжда я  зад гърба й. Изкарва всяко едно нейно действие като изклюително недостойно. Недостойно спрямо Ванчето!!! Изведнъж на него му запука много силно за Ванчето. И съответно, съжаляваме Ванчето.
Да, външността на Даяна също много дразни. (Ванчето) Simple Smile

# 1 884
  • Sofia
Даяна е нагледен пример как една жена може да изглежда лека и без да си е легнала с някого.
Кукувичката на пружинка е спряла развитието си на 12. Всички харесват готините, но като изберат друг,  редно е да се оттеглиш, а не да се тръшкаш.
Тя злобее все едно Даяна и е взела гаджето, а дори  и без нея шанса и с Пешо е зеро.

# 1 885
  • Mediterraneo
Точно така, Даяна е изключително лека и без да прави секс с редица мъже.

# 1 886
  • Другата България
Отново моля авторката му да го скрие, въпреки, че вече мина доста време и е прочетен от потребителите.
Толкова. Който разбрал - разбрал. Всъщност сигурна съм, че почти всеки е разбрал, както и съм сигурна, че авторката на поста не го е направиа нарочно, просто се е изпуснала.
Все си мисля, че като не ѝ пишеш ника, даже и не е разбрала, че се отнася за нея.
Ако чете всичко, разбира се. Защото ако четеше, все щеше да е разбрала досега, че би трябвало да се използва скрит текст. И то ако знае защо трябва да го използва. И (пак) ако знае как се използва. Въобще... много "ако"-та станаха, май...
Много се радвам, че наистина някой /със сигурност не само ти/ е разбрал какво наистина писах и казах. И защо го направих. Аз вече забравих ника, мога да се върна и да го потърся.
Каквото и да е то.
Мери, довечера може и да и помогне. Може и да и помогне и за финала, да вземе тези пари.
Но до там. После ще и вреди. Трудно ще намери гадже. Е за малко може. Открито заяви, а и показа че търси мъж. Ще се намери някой дето ще я омае с 2,3 комплимент и това улавото ще се върже. Ако е спечелила парите, а и тя каза че има спестени гаджето ще е докато и похарчи парите. Въпреки че ако я изтърпи ще си ги е заслужил.
Напълно съм съгласна с теб.
Дори май съм писала подобно нещо.
Ваня е в предаването освен за пари, и за мъж.
Но вече, като гледам, ако намери такъв, ще е именно заради посоченото от теб.
Което е жалко.

# 1 887
Ваня все още си вярва, че ще я харесат такава каквато е - в нейните очи - страхотна! Тъй, че от нея да мине ще стане гадже с Петър за малко...така, нали, ако Петър е в комоцио.
Ако евентуално спечели и бъде избрана за Фермер, според мен би избрала за вице Данчо, освен да ближат любовни рани и заради някакви строителни и организационни умения. Втора опция Надя.
Ако Милена спечели двубоя, не биха я избрали за фермер и ще е някое от вицетата на Ваня.
При загуба Милена ще предложи Даяна, Стоян вярвам го прецени вече. За Дая биха гласували - Петър, Стоян и защо не Данчо, останалите гласове ще са за Хепи.

# 1 888
Аз лично не  бих определила поведението на Ваня спрямо Петър като слагане. Беше по-скоро като влюбена неопитна и непохватна ученичка. Виж, Дая е друго ниво - прегърни ме, целуни ме, нае.. ме - хваща дикиш. С Данчо беше другояче, към него никога не е имала мераци, само го използва за начесване на егото и подкрепа до финала, ама понеже се откри в друг мъж, се прехвърли да паразитира върху него. И това със завистта се изтърка вече.

# 1 889
Хепи Ванче ако си промени държанието и не се държи като 15 годишна, може и да си намери мъж.

Общи условия

Активация на акаунт