🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 607
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Велико Търново
И съм оставала в ступор под въздействие на ужаса, и съм бягала по начина, по който Милена - с викове и крясъци, и със звуци, които на някого може и да се сторили като смях. Но не са. Та... не се е смяла. Това беше реакция на ужасе́н човек. Отстрани нещата може и да изглеждат по различен начин, но така и не разбирам категоричността в твърденията, че ситуацията била преиграване, след като никой от изказалите ги не са била на мястото на Милена.
И както вече писах - в такива моменти възприятията са много, много по-силни. Прегръдката е повече от много по-истинска, присмиването - много по-втълпяващо се в съзнанието. Макар и на останалите съвсем да не им се струва така.

Не че ще напиша нещо различно, но вариантите след дуела според мен:
Ако Ваня победи, Милена най-вероятно ще посочи Даяна, а според мен шансовете ѝ са по-малки, защото някак си не ми се вярва, че основната група ще гласува за нея. Та - Хепито ще е фермер и Даяна автоматично ще е и ратай, и първи дуелист.
Ако Милена е победител обаче, когото и да посочи Ваня за кандидат-фермер, той със сигурност ще стане. Ратаите ще са в зависимост от това дали е мъж или жена. Ако е мъж, ратаят и първи дуелист ще е Стоян, а с жената мъжът-фермер би си подсигурил седмицата, та няма да се учудя, ако прати Надка. Но ако жена е фермер, мъжът ратай може и да не е Стоян, защото при толкова поредни ратайства ще има реална опасност от саботиране (ама пък имайки предвид мекушавостта му, може и да не го направи). Затова обаче е сигурно, че жената ратай и първи дуелист пак ще е Даяна.
Т.е. откъдето и да го погледне човек, най-благоприятният за Даяна развой на играта би бил, ако Милена я беше избрала за втори дуелист сега. Защото срещу Мария или Надя отпадането ѝ е в кърпа вързано. Ама то па колко ли време щеше да е необходимо, за да може Ванчето да вземе имунитета... Joy

Някой ще подкрепя ли Милена?
Аз повече клоня към подкрепа за нея. Но това пак е по-скоро защото не съм ЗА Ваня. Както май върви през целия сезон - да заставаме зад този, който по-малко ни дразни към момента. Определено няма такива, зад които да заставаме с твърдо ЗА. Евентуално Боби, де, ама той пък само на един дуел ходи и то в началото.
Имайки предвид обаче, че Милена веднъж вече отпадна, няма да е много честно да е първи финалист. Докато при Ваня положението е съвсем "друга бира" - тя има вече две победи на арената, евентуално довечера ще ѝ е трета. Та... от тази гледна точка Хепито много повече заслужава да е на финал. Ама само от тази.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 13:23 от DamaPika

# 1 861
  • Другата България
Аз сии мисля обаче, че Петър и Кало има шанс да седнат от страната на Милена.
Никакъв.
Те вече седнаха от страната на Ваня.
Даяна и Стоян са зад Милена.

# 1 862
Данчо каза това в състояние на афект. По-скоро идеята му беше да си заявиш открито симпатиите и чувствата, ако ги има.
И за мен, има ли такива тънки сметки кой щял да е " наградата" и кой щял да се прецака, както е при Даяна и Петър, за никакви чувства и дума не може да става. То по това се разбира и че си хлътнал, когато не те е страх, че може и да те заболи. Затова поведението на Даяна за мен си е чисто използвачество и театро.

# 1 863
Надя имаше шанс да е на дуел с Милена,  но тогава би белтъците като миксер. И се изцвъка, че много искала да я избере ама едва ли не спечелила имунитет без да иска. Толкова ми е паднало мнението за нея, че не бих се изненадала тя да е изляла чаша с вода в печката, за да може да си спретне нова интрига.

# 1 864
  • при късмета
Аз си мисля, че Даяна има шанс да стане фермер, ако Милена отпадне. Нея ще посочи, а трябва да избират м/у Даяна и Кукото. Гласуването за фермер не е същото, като това на чия страна са били на дуела повечето. Кукото като фермер, 2 пъти посочи Петър за вице и и двата пъти не бяха успешен тандем. Да не говорим, че практически Ваня нямаше нито едно самостоятелно решение. Не мисля, че останалите искат пак Петър да решава ( Ваня пак него ще вземе, според мен, въпреки всичко) и на това основание ще предпочетат Даяна. И другата причина би била, че тя не е била фермер, с надеждата да е по-добре от Ваня

# 1 865
Данчо отдолу видя и се разхили. Патентът за ходене на покрива е негов. Той си води там гаджетата. А Петър само копира. Обсъди го с Ванчето. Ванчето каза, че ги е видяла. Първо се качила Даяна, после Петър я видял и се качил до нея.

Данчо избухна, че като се харесвали да отивала, да му казвала Петре, харесвам те, идвай в спалнята...

Точно така се прави! Като си харесаме някого, без умилкване, отиваме и му казваме: Слушай кво, харесвам те, идвай в спалнята да се награбваме!
Ей такива мисли споделя Данчо, който изглежда не е чувал за обноски, подход, маниери. Цял свят така прави: харесвам те, събличай се и лягай!
И ти от цялостното представяне на Данчо досега остана с впечатление, че той така действа -  от вратата за краката?

# 1 866
Ако Ваня е фермер другата седмица, не вярвам да избере Пак Пешо за вице. Просто не вярвам, че е чаааак толкова куха, но може и да греша, разбира се. Trollface

Аа, и ще помоля Най-учтиво - обяснителните петкилометрови чаршафи да ги слагате в скрит текст, защото не ми се чете кой кого и защо разбрал/не разбрал, просто е ужасно и не е съвсем по темата.

# 1 867
Да се изкажа и аз.

Данчо ми е много по-НЕправ от Дайчето. Тя не веднъж, докато беше с него му каза, че са само приятели и излизайки от Фермата нищо повече няма да се случи. Да, беше в повече гушлива и свободна в държанието си, но доколкото виждам, тя си е просто такава. И от това си тегли, и накрая стигна до правилния извод, че „грешката е в нейния телевизор“. А Данчо е нещастен – що? Щото е отхвърлен – дай да одумваме Даяна. Ама тя давала сигнали! Е, ама той така отворено прие сигналите, че не му устиска ангела и постави годеницата си в „пиййп18+“ ситуация. А колко е манипулативен и изключително обсебващ – това също се вижда, но не се обсъжда.
И Канчето – по същия начин. Страда, щото не й се е получило – това ясно. И – дай да очерним грешника, дето ни е поставил в ситуацията! Ами по кой закон ако единия харесва другия, или даже е влюбен в него, другия е ДЛЪЖЕН да го харесва и няма право да го отхвърли, да се дистанцира, да потърси нещо различно? Но НЕ, щом ТЕ  са отблъснати, значи са добрите, а другите са лоши! Добрата новина за Данчо и Ваня е, че са двама и могат да са си сродни души, да си ближат раните.

Друго – и в живота е така, някой коментира случка пречупвайки я през собствената призма и без пълната информация и това става истина. Имам предвид когато Даяна рева на леглото си, дойде Петър и започна да я успокоява. И Канчето не издържа и излезе, разяснявайки на всички как в собствената й спалня двамата се натискат и Даяна що за лоша птица е. Ами тя ли отиде при Петър или той - при нея? Това не беше казано и в очите на останалите случката заизглежда по съвсем различен начин. Така беше и снощи, когато Дая беше на покрива да си се вглъбява и отново Петър отиде при нея, и отново Канчето и Данчо постановиха колко лоша е Дая.

Не, поста ми НЕ Е да защитавам Даяна, просто предлагам и друга гледна точка.

# 1 868
  • Велико Търново
Аз така и не разбрах как така и защо се говори, че Даяна е стигнала до тази фаза на Фермата, благодарение на Данчо. Кога нейното пребиваване там е висяло на косъм? Защо Данчо да е причината тя все още да е вътре?
И аз не разбирам, но и все още чета само твърдения. Без адекватни аргументи.
Впрочем, и на мен хейтът срещу Даяна ми е в повече. Наистина граничи с линч, едва ли не.

За отказа на Надя от имунитета ѝ - съгласна съм с мненията и на Merri_An,, и на Смиляна, и на Niya- независимо че на пръв поглед са диаметрални. Надя и го направи театрално, и смята, че не се гледа с добро око на тези, които не са били на дуели, и предпочита Милена, защото не е най-силна от наличните жени. Просто е сбор от всичко това, не е еднозначно. Все пак Надя Е вътре заради стоте хиляди и от ден първи наблюдава останалите и чертае схеми в главата си. Включително и да изглежда смела Satisfied
Само дето не си е давала сметка, че гледани отстрани, игричките ѝ изобщо не са харесвани. Ако сега чете, вече е наясно, но е твърде късно.

Помниш погледите на всички жени, тогава бяха повече, когато Петър се поля с мляко. И музичката.... Като страница от календар. Simple Smile
С повече от мненията ти съм съгласна, но за това просто се бъркаш. Откакто мина поливането с мляко, дуелите са все мъжки. Демек - жените са си все същите

# 1 869
Даяна плачеше "съвсем случайно" горе на леглото на Петър, Ваня спеше долу, Петър влезе в стаята и се качи при Даяна да я утешава. После Ванчето се оплакваше на Данчо как нагло са се натискали под носа й, не е преиначавала нещата.

# 1 870
  • Другата България
Ако Ваня е фермер другата седмица, не вярвам да избере Пак Пешо за вице. Просто не вярвам, че е чаааак толкова куха, но може и да греша, разбира се. Trollface
И аз не искам да го вярвам. По-скоро мисля, че дори и да го поиска, той ще откаже.
Другият вариант е Надка, защото имат общ враг - Даяна.
Но и това не вярвам.
Да се изкажа и аз.

Данчо ми е много по-НЕправ от Дайчето. Тя не веднъж, докато беше с него му каза, че са само приятели и излизайки от Фермата нищо повече няма да се случи. Да, беше в повече гушлива и свободна в държанието си, но доколкото виждам, тя си е просто такава.
Скрит текст:
И от това си тегли, и накрая стигна до правилния извод, че „грешката е в нейния телевизор“. А Данчо е нещастен – що? Щото е отхвърлен – дай да одумваме Даяна. Ама тя давала сигнали! Е, ама той така отворено прие сигналите, че не му устиска ангела и постави годеницата си в „пиййп18+“ ситуация. А колко е манипулативен и изключително обсебващ – това също се вижда, но не се обсъжда.
И Канчето – по същия начин. Страда, щото не й се е получило – това ясно. И – дай да очерним грешника, дето ни е поставил в ситуацията! Ами по кой закон ако единия харесва другия, или даже е влюбен в него, другия е ДЛЪЖЕН да го харесва и няма право да го отхвърли, да се дистанцира, да потърси нещо различно? Но НЕ, щом ТЕ  са отблъснати, значи са добрите, а другите са лоши! Добрата новина за Данчо и Ваня е, че са двама и могат да са си сродни души, да си ближат раните.

Друго – и в живота е така, някой коментира случка пречупвайки я през собствената призма и без пълната информация и това става истина. Имам предвид когато Даяна рева на леглото си, дойде Петър и започна да я успокоява. И Канчето не издържа и излезе, разяснявайки на всички как в собствената й спалня двамата се натискат и Даяна що за лоша птица е. Ами тя ли отиде при Петър или той - при нея? Това не беше казано и в очите на останалите случката заизглежда по съвсем различен начин. Така беше и снощи, когато Дая беше на покрива да си се вглъбява и отново Петър отиде при нея, и отново Канчето и Данчо постановиха колко лоша е Дая.

Не, поста ми НЕ Е да защитавам Даяна, просто предлагам и друга гледна точка.
Някак съм съгласна с гледната ти точка.
Някак.
Но с болднатото определено не съм.
Аз съм от харесващите Даяна. Като характер и отношения с хората.
Да приемем, че наистина "си е такава". И че наистина е смятала, че с Данчо са "просто приятели".
Аз съм жена и имам много добър приятел мъж. Наистина добър, мога да разчитам за всичко на него, идвал е в нас, ММ го познава, излизаме двамата на ресторант /и с други приятели, без мъжа ми/, наистина прекрасен приятел. Но!
Никога с него не бих си позволила да спя на едно легло по гащи и сЮтЮен, да го гледам по начина, по който Даяна гледаше Данчо, да пускам коментари от рода на "това е мъжа ми, ела в брачното ложе, като ние не можем да сме заедно поне обувките ни да са заедно", да го прегръщам постоянно и да се гуша в него, да му целувам ръцете...още да изреждам ли? Още повече, ако този човек е обвързан, дори и да не иска вече тази, с която е обвързан, и въпреки нея.
Та тя влезе вътре, театър или не, всички видяха сълзите ѝ, след като тя си тръгна именно Данчо беше този, който се опита да се отдръпне /според мен наужким/, и именно Даяна беше тази, която отиде да му държи сметка защо го прави, тя не била ОК с това и бла-бла. и отново му даде сигнали, които накараха влюбения маг да се омотае в отношенията.
И едва когато се появи вариантът Петър, едва тогава Даяна се усети, че може и да не виси на Данчо на врата, и да се дърпа когато той го прави, и да стои на дистанция, и да се държи приятелски. Ама защо едва тогава? Защото вече имаше друг врат, друго легло, друг МЕН, с който се държи по същия начин, като с най-добрия си приятел Йордан. Но пък казва, че към него /новия, Петър/, изпитва друго.
Е, сега, последно - кой какъв е в обърканата ѝ глава и какво точно е определението за "приятел"?

Освен това не помня да е казвала на Данчо, че "навън нищо няма да се поучи между тях". По-скоро отговаряше уклончиво.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 14:11 от Merri_An

# 1 871
Съфорумки, що не ме вдигнахте?
Имахме уговорка да ме събудите. Не ме събудихте.
Ставам, нямам написано мнение, нямам нищо. Бясна съм!
По - добре да не сте около мен, щото ми е нервно!
Joy
Юхууу: ''Не можеш да слагаш етикети'' - и се започна:
''Тая па к'ва е подмазвачка."
"Това к'во фалшиво лайно е."
''Боже, к'ъв дзвер."
''Ти си смешен човек, ти си лош човек."
Rolling Eyes Flushed Frowning1
А аз съм Хепи, и съм добра, и съм толкова наивно глупава....и имам розови очила. Thinking
Скрит текст:

Данч: Дайчето и Пешко са ''Аматьори."
Хепи: ''Бих станала на Пешо гадже, за малко."

# 1 872
  • при късмета
Абе тя още преди 2 седмици уж каза "край, повече няма да му се ядосвам" ли беше, "да му се връзвам" ли беше, ама си кара старата песен на нов глас. Даже тогава я похвалих и казах, че е единствената ѝ адекватна на ситуация и много се надявах това да е последната ѝ дума, ама не би. Не само, че не го направи, а си прехвърли на Дая негативите против Петър. За това си мисля, че ще си пее тази песен до края и акъла няма да ѝ дойде. Веднъж вече реших, че ѝ е дошъл, но това не се оказа така

# 1 873
  • Варна/Амстердам
Благодарение на Смиляна 😍
Мара, тоягата и още нещо...🤣🤣🤣
Отново и отново! Трябва да си припомняме този златен момент регулярно! 😁

# 1 874
  • Другата България
Есме, прекраснице, нова жертва ли си намери, на която да размахваш с пръст и да даваш нареждания? Joy
Жертва?
Моля ти се, не подценявай аудиторията.Joy
Абе тя още преди 2 седмици уж каза "край, повече няма да му се ядосвам" ли беше, "да му се връзвам" ли беше, ама си кара старата песен на нов глас. Даже тогава я похвалих и казах, че е единствената ѝ адекватна на ситуация и много се надявах това да е последната ѝ дума, ама не би. Не само, че не го направи, а си прехвърли на Дая негативите против Петър. За това си мисля, че ще си пее тази песен до края и акъла няма да ѝ дойде. Веднъж вече реших, че ѝ е дошъл, но това не се оказа така
Същото си помислих и аз.
Ама явно съм сгрешила.
И какво по ягодите означава да станеш гадже на някого "за малко"???
Нещо от рода на "аз съм ти гадже, ама ти не знаеш за това?"
Много объркана жена, с личностните си проблеми имам предвид.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 14:09 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт