И както вече писах - в такива моменти възприятията са много, много по-силни. Прегръдката е повече от много по-истинска, присмиването - много по-втълпяващо се в съзнанието. Макар и на останалите съвсем да не им се струва така.
Не че ще напиша нещо различно, но вариантите след дуела според мен:
Ако Ваня победи, Милена най-вероятно ще посочи Даяна, а според мен шансовете ѝ са по-малки, защото някак си не ми се вярва, че основната група ще гласува за нея. Та - Хепито ще е фермер и Даяна автоматично ще е и ратай, и първи дуелист.
Ако Милена е победител обаче, когото и да посочи Ваня за кандидат-фермер, той със сигурност ще стане. Ратаите ще са в зависимост от това дали е мъж или жена. Ако е мъж, ратаят и първи дуелист ще е Стоян, а с жената мъжът-фермер би си подсигурил седмицата, та няма да се учудя, ако прати Надка. Но ако жена е фермер, мъжът ратай може и да не е Стоян, защото при толкова поредни ратайства ще има реална опасност от саботиране (ама пък имайки предвид мекушавостта му, може и да не го направи). Затова обаче е сигурно, че жената ратай и първи дуелист пак ще е Даяна.
Т.е. откъдето и да го погледне човек, най-благоприятният за Даяна развой на играта би бил, ако Милена я беше избрала за втори дуелист сега. Защото срещу Мария или Надя отпадането ѝ е в кърпа вързано. Ама то па колко ли време щеше да е необходимо, за да може Ванчето да вземе имунитета...

Имайки предвид обаче, че Милена веднъж вече отпадна, няма да е много честно да е първи финалист. Докато при Ваня положението е съвсем "друга бира" - тя има вече две победи на арената, евентуално довечера ще ѝ е трета. Та... от тази гледна точка Хепито много повече заслужава да е на финал. Ама само от тази.