🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 321
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 905
Хипотетично, ако Милена отпадне, може да предложи Калоян за фермер.

Ми да, време му е на момчето, той досега във властта не е бил, във фермéрската къща не е спал, горкичкият.
Съгласна! И най-после да изпратят Стоян за ратай! Аман от гости!

# 1 906
  • София
Аз съм единствената,която не е видяла спойлера ,а ми се искаше Simple Smile
Ох, и Ванче ,и Дая му се слагаха на Пепик.
Разликата е в подхода им.Ванче още след шкафчето избираше имена на трите им деца и го превъзпитаваше.
По устав правя пауза -Петър е телец!
Дая е друго нещо,тя е красива,тя търси,има критерии,които Пепик покрива!,тя се оглежда в него-ами как да не я последваш на покрива значи.
Та аз си я харесвам Дая,и Пепик,и Милена,и Боби-на фона на всички останали.
Хубаво щеше да е в онзи крайъгълен спойлер да бяха те,но едва ли.Вчера и Марето ми хареса някак,не й разбрах всичко,но ми хареса Simple Smile

# 1 907
  • София
Интересно как се променят нещата за отрицателно време Simple Smile
Ваня изведнъж стана персона нон грата, а бе масов фаворит тук по неволя. Аз пък бях твърдо против нея, заради характера и поведението и. Сега обаче аз ще съм зад нея, а и станаха гъсти с Надето, та и по тази линия тоже.
Хайде, Хепи, пращай пишман адвокатите вкъщи! Stuck Out Tongue

Значи за мен всяка една битка е от значение. Последното нещо за което трябва да се обвинява един участник е, че печели имунитети. Победителите не ги съдят, победителите са харесвани и всеки вътре иска да побеждава ако ще и на сантасе да играе. За това и Дая си е заслужила мястото до тук, просто не мога да я понасям заради лекото си и лицемерно поведение, но си спечели имунитети и със стратегията дори успя, колкото и е да бе грозна за мен. Мария и Милена обаче са на другия полюс, нищо не са показали. Всъщност изключвам Милена, защото все пак тя се пребори после с Жана, Дана и Тони. Мария до тук има един имунитет и нищо друго. Само едно голо ежене.
Никой не иска да се изправя срещу Надя, защото сме ги чували как си говорят помежду си. Само Мария не е казвала, че има респект и че не би я избрала. Но на нея самочувствието и е без покритие и надявам се съвсем скоро това да лъсне.
Има си факт. И той е, че Надя си свали имунитета, но Милена не прие хвърлената ръкавица. Дали Надя наистина е искала дуел или не, няма как да знаем, всичко това са наши интерпретации, но истината, фактологията е следната: Надя и отправи предизвикателство и то не бе прието. В обратната ситуация не сме били. Та така. Simple Smile

# 1 908
  • при късмета
Дяволо, забравяш, че Ванчето в една анкета за НЕхаресвани жени водеше класацията, преди да стане любимка и си прав, че е по неволя.
Ще ми кажеш ли с какво смяташ Даяна за лицемерна? На кого се е подмазвала, а после зад гърба му е говорила против него, защото това значи лицемерна, а аз такъв участник не помня. Даяна е от малкото, които вътре  са си казвали право куме в очи на всички и за всичко

# 1 909
Хипотетично, ако Милена отпадне, може да предложи Калоян за фермер.

Ми да, време му е на момчето, той досега във властта не е бил, във фермéрската къща не е спал, горкичкият.
Наистина си мисля, че Мария или Калоян ще бъдат избора на Милена, ако отпадне.🙂 Пропуснах да допълня Мария в предишното си мнение.

# 1 910
  • София
Ма Ко,
ми аз я нарочих в онзи момент, когато Милена бе първи дуелист и хвърли в пространството как НЕ искала точно Даяна да спечели имунитет в битката за неприкосновеност за избор за втори дуелист.
Дадоха шокирания поглед на Даяна, а малко по-късно за първи път видяхме някакво лично отношение от Даяна към друг участник във формата извън Данчо. Тя ходи при нея, прегръщаше я, ама защо така са те нарочили, аз съм зад теб и бла бла. Къде бе преди това? Как къде, под рамото на Даню, по-тиха и от водата. Когато Милена се завърна във формата след битките с Тони и ко, Даяна по никакъв начин не я отрази. Когато се върна Милена, като влезе от портите на Фермата дори не я прегърна или поздрави с ръка. Малко по-късно, когато отново Милена бе на пангара, нашата принципна героиня пак бе при нея в ратайската колиба.
Тя, 2 месеца се кри зад гърба на Данчо. Не отричам победите и за имунитети (ратайство и дуели), евала, но тя не винаги е била защитена, но не бе избирана, за да не им разбият идилията на влюбените.
Сега на крачка от финала когато вече няма за кога и от кой да се пази изведнъж стана много нагла и започна да и се чува думата и дори да почва да го играе соло.
Че чак тръгна да търси сметка от Надя, защо не била поискала прошка?! Алоооуу, ти там нравствената полиция ли си нещо? Всички искащи прошка там бяха лицемери, а за мен Надя направи един от най-хубавите и запомнящи се маньоври този сезон, като отказа да ходи по свирката на Иван и Андрей с нарочно така поставеното предизвикателство. Кога в някой формат сте виждали такова нещо? Аз поне не си спомням. Всеки би тръгнал да лъска имидж. Но Надя бе себе си. Дори и зла да е.
Не е говорила зад гърба на хората, Даяна, а после в очите да им говори друго, но не само това е критерий за лицемерие за мен.
Най-големия и фалш и лицемерие за мен бе провокацията и към Данчо. Ако искаше да са само приятели нямаше да се гушка в него, да му целува ръцете, да ляга почти гола до него и да го ревнува от случайни участнички (от свитата на Шопски).

Simple Smile

# 1 911
На мястото на Милена след загуба от Ваня бих предложила Петър за фермер, но под условие с Даяна за вице. Вече се е случвало в сезона, Дана посочи така Надя с Митко. Срещу Петър Ваня няма да събере никога гласове. После ще откачи, че младите са в “нейната” фермерска къща. Стоян отива ратай и на дуел.
Ако падне Ваня, би било интересно да посочи Данчо, щото Милена няма шанс за фермер. Тогава Стоян пак ще е на дуел, но ще отърве ратайството, а Петър ще е ратай.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 17:25 от Mama xxl

# 1 912
  • София
Сега ще ви разнищя стратегията на Пепелянка.
В четвъртък на здрителските въпроси (говоря в наши дни) Иван казва, че няма как някой да стигне до финал без дуел. Т.е. играчите вътре това им е ясно.
Надя е направила вече женския дуел, но тя никога не е била дуелист. Сваля си имунитета с надеждата Милена(която е най-слаб физически играч от всички вътре) да я избери за ВТОРИ дуелист, да си нареди игрите и да спечели и да е претендент пак за фермет срещу... Стоян. А после за финал има един сигурен дуел между Мария и Дая, т.е. тя е почти 100% финалист и си мисли че излиза готина в очите на зрителите.
Да де - ама тогава не е знаела че се е изложила толкова много и зрителите го виждаме...
А за Дая спрете да пишете че не виждате нещо лошо. Тя се въргаляше и облизваше сгоден мъж и го знаеше много добре. Който я оправдава да си помисли какво ще мисли за нея ако тръгне да се натиска гола на нейния мъж....

# 1 913
Diavolo, на същото мнение като теб съм.

А пък рандевуто на Дайчето с Петър на покрива мисля, че беше тенденциозно. Да ги види Данчо и да разбере най-накрая.

# 1 914

А за Дая спрете да пишете че не виждате нещо лошо. Тя се въргаляше и облизваше сгоден мъж и го знаеше много добре. Който я оправдава да си помисли какво ще мисли за нея ако тръгне да се натиска гола на нейния мъж....

Моля???  Ти каква се явяваш, че ще казваш на другите какво да пишат/не пиша?!
И пак да кажа - ако те е страх, че мъжът ти се въргаля с някоя Даяна или Маяна, търси Вината у него, той Е виновният, Даяната не я вълнуват твоите чувства и не носи никаква отговорност към тебе. Не говоря за тебе, а принципно.

# 1 915
Ама как щяло Дайчето да я вълнуват чужди чувства и да носи отговорност, то милото още невинно детенце...и само приятелче с мъжете...

# 1 916
Ако Дая, Мая, Рая се натиска гола на моя мъж, а той го приема с охота и хич даже не му пука какво ще почувстват близките му единственият виновен ще е той. Да, ще ме стане яд и на въпросната необвързана жена, може и да я опюа, но единственият виновен ще е той. Не оправдавам Дая в никакъв случай, поведението и е под всякаква критика, но не е само нейна вината.
Имам позната подобие на Нада. За нея жената е длъжна да обгрижва мъжът си на 100%.За нея жената е виновна винаги за всичко - ако мъжът изневерява съответно е виновна любовницата и жена му щото не си е на мястото. Ако мъжът бие или тормози жена си пак тя е виновна щото не си е на мястото
Все жената виновна

# 1 917
  • София

Моля???  Ти каква се явяваш, че ще казваш на другите какво да пишат/не пиша?!
И пак да кажа - ако те е страх, че мъжът ти се въргаля с някоя Даяна или Маяна, търси Вината у него, той Е виновният, Даяната не я вълнуват твоите чувства и не носи никаква отговорност към тебе. Не говоря за тебе, а принципно.
Нормален мъж няма да го направи, защото леките не са интересни. А Дая е ясна - размята се нагоре-надолу, защото го счита за нормално независимо дали отсрещната страна е обвързана или не. Затова и рови в телефона на хората до нея, защото си мисли, че и другите са такива като нея. Ами не, нормалните хора имат поставени граници, които не се прекрачват. И облизването на обвързани мъже влиза вътре...

# 1 918
Пак да питам, а обвързаният мъж защо го допуска и даже поощрява и търси това облизва е. А?

# 1 919
А, то това можем да си го нищим до утре, няма смисъл. Виновен е този, който изневерява, а не този С когото Той изневяра. Но, щом на някого му харесва да се самозалъгва, че не е така, негов проблем.

Общи условия

Активация на акаунт