🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 152
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 040
Пълна загуба на време беше този дуел.
9:1 Simple Smile
Кой ще предложи Милена за фермер ? Данчо може би ?
Иначе мисля, че Юхуу ще е следващия фермер, за да е пълен цирка.

# 2 041
  • SF
Данчо???? Точно пък Данчо? Данчо, който харесва философията за живота на Ванчето?

# 2 042
  • София
Големи претенции без никакво покритие - ето това е Милена и това е олицетворение на целия и сезон.

# 2 043
Ясно е, че Ванчето печели, защото няма тв време за пета битка.

# 2 044
  • Sunshine state
Изобщо не го гледам дуела, само ви чета, ама то явно не изпускам нищо. Жалко, че явно ще й гледаме налудничевата физиономия на Шкафа още.. 🙄

# 2 045
  • София
Милена игра подобна игра в 1-та битка за сезона и би трябвало да има предимство, даже тя там извади повече патета от Миро.

# 2 046
Големи претенции без никакво покритие - ето това е Милена и това е олицетворение на целия и сезон.
Добре казано.

# 2 047
  • SF
Милена игра подобна игра в 1-та битка за сезона и би трябвало да има предимство, даже тя там извади повече патета от Миро.

Нали се сещаш, че тази игра можеш да я играеш и 50 пъти и всеки път да е различен. Едно трепване, 2 секунди, едно бутване...

# 2 048
Ми, победи Куку Ванче...
Да ѝ е честито на смотлата.
Май опосумите ги е яд за отпадането на Милена. Те я върнаха да прави шоу, яд ще ги е. Ама - то не останá. Simple Smile

# 2 049
Три победи в дуел за Юхуу
Нула за Надя, Мария и Дая.

Кой най-много заслужава да е на финал ? Риторичен въпрос.

# 2 050
  • Sunshine state
Оф, ще взема да пропусна и епизода в понеделник, че то ще е едно злорадство, едно чудо.. 😵 Тягостно ще е за гледане.
Бен, за мен Ваня НЕ заслужава да е на финал, съжалявам. Нищо достойно не виждам в нея.

# 2 051
  • Варна/Амстердам
Предполагам, че Милена ще предложи Даяна за фермер и така Шкафчето ще стане чорбаджия за втори път. Интересен е въпросът кого ще посочи за вице? Ако не вземе имунитет Дая, тя ще бъде ратай и първи дуелист.

# 2 052
  • SF
И финалната песничка....

Ми да заминава вътре да гледа как Петър и Даяна се целуват!
Но пък може и да спрат да се целуват, защото Петър показа на Даяна, че Ванчето му трябва вътре.

# 2 053
  • Варна
Претенции без покритие има Надя, моля извадете си главите от пясъка.

# 2 054
Много тъпа ферма.Само женски дуели, от мъжете не видяхме здрави битки.Кога ще има битки ма арената за Пешо,Данчо ,Надка.Те отиват до финал без арена
Нада само сирене ли ще прави?На арената ще я видим ли

Общи условия

Активация на акаунт