🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 125
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 055
  • SF
Чок банана, чок, чок банана...
По-добре да пее Радка Пиратка.

# 2 056
Три победи в дуел за Юхуу
Нула за Надя, Мария и Дая.

Кой най-много заслужава да е на финал ? Риторичен въпрос.
Ама пък Надка и Мара виж как ги разбират игрите от балкона...Ако бяха те, ехеее...

# 2 057
  • Варна
Тикат кухото недорасло, Милена беше много по-бърза. Ама тя им трябва за сеира.

# 2 058
  • Sunshine state
Ама наистина каква е тая проста песен с тоя банан?? Мале.. 😵🤦🏼♀

# 2 059
Добре, де, някой може ли да ми каже каква е тая песен Чок Банана?!? Звучи като изпълнение на Телетъбитата Flushed Не, че Хепи Куку е далече от тях, същата направо

Пешко няма да е вице тоя път. Може би Боби? Дая няма кой да я избере изобщо

# 2 060
  • Варна
Ама наистина каква е тая проста оесен с тоя банан?? Мале.. 😵🤦🏼♀

Някой правилно каза, че е спряла развитието някъде около 12 години.

# 2 061
  • Sunshine state
То и 12 годишно няма да запее тая тъпотия, та Шкафът явно е спрял развитие някъде вътреутробно.. 😅

# 2 062
Ама наистина каква е тая проста песен с тоя банан?? Мале.. 😵🤦🏼♀

Не знам, аз го свързвам с една мазна чалга от 90-те - "Ох, банана, ах, банана, кеф ми става, щом го хвана" - с други думи - "гладна кокошка - просо сънува" - за банани пее . Trollface

# 2 063
  • Варна
То и 12 годишно няма да запее тая тъпотия, та Шкафът явно е спрял развитие някъде вътреутробно.. 😅

Грешка на природата. Извинете ме 😂😂

# 2 064
Чок банана, чок, чок банана...
По-добре да пее Радка Пиратка.
Хепи е тотален криндж генератор с тези тъпотии . Държи се като аниматор на Албена, какви яхти, какви 5 лева .

# 2 065
  • Sunshine state
Аха, ясно. Значи се визира чок банана на Пешака. Ужас.. 🤣

# 2 066
Чок банана и Нада по прашки, те това е Фермата 6.

# 2 067
  • София
Бен Гън, цитираните от теб не са виновни, че не ги викат на дуел.
А иначе аз вече я махам Ванчето от минуса, стана мой човек тези няколко дена в които незаслужено бе погната от обърканата Милена, която пак обърка тактиката и за 2 път е аут, защото сама се наигра.
И ако се класира на финал, което вече за мен е на 99.9% сигурно, то и желая успех на Хепито. Simple Smile

Надя не прави само сирене, ето научи след Кустев и Маря да го прави и я похвалиха даже. Тази седмица това и бе мисия, да научи Мария и последната се справи.
За това са там, за да се учат един друг и който знае повече да предава знанията на другия. Simple Smile

# 2 068
Оф, ще взема да пропусна и епизода в понеделник, че то ще е едно злорадство, едно чудо.. 😵 Тягостно ще е за гледане.
Бен, за мен Ваня НЕ заслужава да е на финал, съжалявам. Нищо достойно не виждам в нея.
Персонално мисля, че няма нито една от дамите този сезон, която да е достойна за финал.
Не харесвам нито една от тях.

Но от тези тук така останали уважавам победите на Юхуу на арената. За мен тя си спечели мястото във финала именно на арената честно и достойно.

# 2 069
  • Sunshine state
Прав си, няма ни една зА светА.
Предлагам да направят тази "песен" химн на Фермата 6. Удивителна лирика и ритъм. 😅

Общи условия

Активация на акаунт