🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 155
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 190
Победи Щастливото Ванче, но ''Не всяко „Браво!“ е достойно.''
Голяма работа, че побеждава на арената, като през другото време се излага.
Така е.
И това е разликата в момента между Надя,Мария,Дая и Юхуу.
Юхуу победи три пъти и се излага през останалото време.
Останалите три дами само се излагат.

# 2 191
  • SF
Даяна беше толкова заета с Данчо, че нямаше време за лични конфликти с жените. Пък и всички се радваха на влюбените...докато не се усложни ситуацията с годеница, Пешо, Ванче.

Да, но това е нещо различно от "Даяна е стигнала дотук, благодарение на Данчо." Звучи като да е била аха-аха да си тръгне и Данчо е сътворил нещо, така че тя да остане.
Освен това има много хора, които злобеят на разни такива хубави жени, в които са влюбени уважавани от тях мъже и гледат да ги разкарат. Така че "играта" на влюбени между двама влюбени може да им донесе и друго развитие.

Но, дори и ситуацията на Даяна и Данчо да е била измислена, програмирана с цел задържане по-дълго, значи Даяна си е тук заради самата себе си.
И заради другите, които са проспали възможността да я разкарат и да й спукат гърнето с плановете.

Всеки е до финала заради себе си и заради действията на останалите.

# 2 192
Скрит текст:
Верно че Даяна сама си печелеше имунитетите, но Данч Форестър има голяма заслуга за това че тя е почти на финал. Тъй като всички много уважаваха и се кефиха на Данч и затова никой не се занимаваше с Даяна.
Незабравяйте, че допреди тая девойка да почне да се занимава с Петър всички казваха, че не я познават въобще дори и едва са си говорели с нея. С две думи тихо кротко Даяна си го избута до тук.
Сега без Данч вижте как почна да трупа негативи и вярвайте ми мн скоро ще е аут.

И айде спрете да оправдавате поведението на Даяна. Леко ѝ е поведението и това е. Не може да се гушкаш в мъж полугола, да му облизваш пръстите и още подобни неща и после да пееш песента “Ама то ние сме само приятели”. Прав беше Данч да има надежди.
А Ванчето няма право са се цупи на Петър поне той беше пич да ѝ каже всичко преди да почне с Даяна. Но от друга страна Ванчето има право да се цупи на Даяна, защото не веднъж и е споделяла, че има влечение към Петър и най - малкото което Даяна можеше да направи е да се беше постарала малко повече да ѝ уважи чувствата. Все пал фопреди две седмици Даяна обясняваше как Ваня ѝ е “най - добрата приятелката във Фермата.”
...
И айде спрете да оправдавате поведението на Даяна. Леко ѝ е поведението и това е.
... Ванчето има право да се цупи на Даяна, защото не веднъж и е споделяла, че има влечение към Петър...
Потресена съм как думата МОРАЛ и ПРИНЦИПИ не значат нищо за младото поколение. (аз не съм никак голяма, но за моя радост добре възпитана)

Еййй, ама тази Даяна.... Повече омраза събра и от Надя, и от Милена, и от Ваня - взети заедно.
И сега ще покажа, че не съм много възпитана. Innocent
Била облизвала пръстите  - тя тези пръсти върза ли ги преди това, `щото Данчо много се е дърпал? Невъзпитано и с очевидно не висок морал ще предположа, че за такива ситуации трябват двама и обикновено по-голямата отговорност носи този, който е обвързан.
Ванчето има причина да се цупи на Даяна. Ама тя Даяна преди да се заинтересува от Петър трябва да направи допитване: Има ли някой влечение към него и какво е неговото отношение към това. Защо не обсъждаме Петър - при положение, че Данчо има влечение към Даяна той къде се вре.

# 2 193
  • Anywhere
Ами и тук в случая се проповядва мнението, че те мъжете "са си такива", т.е. не пропускат евентуална бройка! А жените сме тези, които трябва да устояваме, да мислим кой, как се чувства и да възпираме поривите и чувствата си.
За съжаление винаги е имало и има двойни стандарти!
Аз пък я харесвам Даяна, никога не влезе в конфликт с никого, има си нейните грешки, но никога не се ската или оплака от работата!

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 12:30 от Pretti shy

# 2 194
За мен Ванчето не е никакъв победител на дуелите - все на косъм, благодарение я на късмет, я на бързина (алманаха - въпросите бяха фасулски и въпреки това ги налучкваше), 10 те секунди на играта за 4 т - ако не беше втора и а стази агитка, която всъщност не я харесва , а просто са срещу Милена... щеше да си е заминала..

# 2 195
  • SF
С късмет, с бързина, с талант, с нерви... победа си е и играта не се интересува от това как, стига да няма шикалкавене.
Даже ми се струва, че нейната невъзможност да се концентрира, можеше да донесе победата на опонентите й.
Вчера в реденето на дъските на пода имаше голям хаос. Явно с теслата е била по-бърза.
Милена не знае как се вадят пирони с тесла - главичката на пирона трябва да попадне в тясната част на теслата. Отгоре не й показаха как. Теслата се люлее в другата посока. Отплесвам се да обяснявам глупости, сякаш сте ми споделили, че днес ще вадите пирони и се надявате да ви науча. Simple Smile
Мисълта ми е, че ако Милена беше вадила пироните правилно, тези 10 секунди нямаше да са за Ванчето.

За доминото също бях сигурна, че нервакът Ваня няма да успее. То пък взе, че успя. Победи.

# 2 196
ако не беше Фермата мъжете свършиха Simple Smile .
Цирк Simple Smile
Някой спомена, че Надя имала 200 кошера , ако някой не знае колко труд е това - да пита.Един от най - големите беди на милата ни държавица е много проста - малко се работи , т.е. малко работим.Виж философи , артисти , - исти , -исти , певци , умници .......................с лопата да ринеш
Това,че има 200 кошера с какво я прави по -добра.Продължава да бъде студена ,манипулативна и злобна жена.Не бих искала да срещам хора като нея .При Наде не виждам никаква емпатия.Виждам някаква студенина и отмъстителност в погледа и.Ужасна жена!

# 2 197
  • Варна/Амстердам
Факт е, че Даяна има фриволно поведение, но това на Надя и Мара е не по-малко озадачаващо на моменти, особено като имаме предвид факта, че са са омъжени, имат деца и се пишат царици на морала:
1)Надежда по прашки скача в леглото до Калоян.
2) Същата дава храна на мъжете в устата с пръсти, лъжици и дори отвертки.. 😂😂😂
3) Мара пък беше масажирана от трима мъже и правеше масажи на Калоян, докато го е възседнала с голи крака

Еми не е ОК и това. 😂

Има и други моменти, които не правят добро впечатление, но не съм се мъчила да ги запомня. Не слагам ореол на главата на Даяна, в никакъв случай, но искам да кажа, че и другите дами не се представиха перфектно. За физическа подготовка да не говорим. Нищо не сме видяли от тях-кратките битки за имунитет не могат да гарантират нищо на 100%. Само едно Шкафче сме гледали на арената, другите три засега са една химера...

Само на Мара пиша една червена точка в повече, заради тоягата, която удари на Калоян. Много ме забавлява този момент и й благодаря за емоцията! 😂

# 2 198
И тази Надежда - не стига, че е толкова злобна, ами и така нечистоплътна ми изглежда....още имам кошмари след кадъра с прашките...

# 2 199
  • при късмета
99% от зрителите /преброих ги лично/ са й разбрали тактиката да се присламчи към силен играч, а вътре фермерите освен всичко това, споделят, че не са имали никакви контакти с нея и не я познават като човек.

Всъщност, това, че не познават Даяна са казвали само Надка и Мара. И Митко, ама чак като излезе, вътре не го е казвал. А това е съвсем логично, защото двете се държат една за друга от самото начало и никога, ама абсолютно никога не са били на различно мнение. Мара си промени отношението през последната седмица, но пак не говори предимно на интервютата, но за мнение за ситуация или участник, все още е на това на Надка. Надка ръководи мнението на Мара от ден 1 първи, поради умствения капацитет на Мара. А Надка от около 2 седмици е вдигнала мерника на Даяна, защото вече няма коя. Започна с лъжата пред Калоян, за това какво била казала за мъжете, което повториха и в петък.
Излиза, че Надка, колкото и недолюбвана да е от публиката, успява и на нея да вмени собствените си размисли и да убеди същата тази публика, да мисли като нея. А фактите какви са, няма значение

# 2 200
  • SF
Мара кого ли не гушна, не призна за свой приятел, и кой ли не й разкопча сутиена, за да я масажира.
Ако Даяна имаше и 1 секунда излъчено видео с такова нещо - трима върху гърба й и две мъжки ръце разкопчават, други две закопчават... Леле! Леле... Само с Леле мога да го изкажа, защото други думи не намирам. Да я бяха хванали за косите и да пометат с нея цялата ферма.
А за Кустев как се поду от рев....
Значи, може ли да се каже, че Мария стигна до там заради Кустев, с когото бяха приятели и никой не искаше и не смееше да я номинира, защото прекалено много уважава Кустев?
Мария и Кустев да не са едно цяло? Кустев я наричаше мило "Моята любима Мария"... Все тая. Това не е упрек. Просто за едни може и е приятно, а други, които правят абсолютно същото, без чак толкова рев и емоция, са кофти хора.

И може ли да се каже, че Мария е на финал заради Надежда? Защото Данчо никога не е казал на Даяна да се държи за него и той ще я добута до финал, а имаше 2-3 поредни епизода, в които Надя внушаваше точно тези идеи - че тя ще добута Мария до финал.
Е, честито на Мария, на финал е заради приятелството си с Надя.
Което, подобно на приятелството на Даяна и Данчо, напоследък доста се е пропукало. Може би защото Мария е неблагодарна? Може би защото Мария предпочита да си пуши цигарата с Калоян и Петър? Може би защото Калоян и Петър са по-секси и по-сладки от Надя?
99 процента от зрителите виждат очевидното!

# 2 201
  • София
Всеки си има някаква тактика, няма начин. А и не виждам нещо лошо в това.
Аз досега не съм се изказвала много за Дая, тъй като мнението ми се припокрива с това на някои участнички тук, така че не виждам къде, кой и как е преброил моя глас примерно. Може да не харесвам някои от действията на Дая, но пък за сметка на това други да ми харесват - как директно каза на Надя, че фермерството и предишния път не се е получило. То и всички други го знаят, но си мълчат или само в изповедалнята го споменават.
Не смятам, че Дая е стигнала до тук благодарение на Данчо , в никакъв случай.

# 2 202
  • SF
Започна с лъжата пред Калоян, за това какво била казала за мъжете, което повториха и в петък.
Излиза, че Надка, колкото и недолюбвана да е от публиката, успява и на нея да вмени собствените си размисли и да убеди същата тази публика, да мисли като нея. А фактите какви са, няма значение

Тя пък това откъде го изкопа?? То се е случило някъде на 3-4 седмица. Освен това Даяна изобщо не го е казала в този злобен контекст, в който Надя го представя.

# 2 203
  • при късмета
Скрит текст:
Ma Ko аз ако бях вътре не бих я дръпнала просто защото нямаше да е фактор за мен. Както казах тя беше като невидима за останалите и то благодарение на Данч. Разбира се бих дръпнала някой който ме дразни първо.
В тая Ферма не са се събрали големи стратези да си призная.
Не е била невидима. Преекспонира се участието ѝ заради Данчо и мненията не са безпристрастни, иначе невидима изобщо не е била.
Милена беше фермер втората седмица и стана разправията за сухите пасти. Всички жени се наостриха, Даяна тогава им каза, че се занимават с глупости. От самото начало си има мнение и го изразява. Втората седмица отношенията им с Данчо изобщо не бяха на този етап. Защо никой не влезе в личностен конфликт с нея, още тогава, при условие, че всички жени са на едно мнение, само  тя на обратното? Ето, можеше това да е основание на някоя да влезе в конфликт с Даяна, а тогава пак припомням с Данчо не бяха такива отношенията, но не се случи. Не се случи нито тогава, нито после, защото повечето жени считаха Даяна за труден съперник и предпочетоха и личностен конфликт да нямат с нея
Това е твоето мнение и аз го приемам, но не можа да ме убеди че Даяна е силен противник или че не била невидима за другите.
Това не е моето мнение, това е фактологията и хронологията на събитията. И аз не искам да те убеждавам в противонто на твоето мнение, а само посочвам фактите. И да, струват ми се пристрастни и, че не взимаш предвид въпросните факти, а само личната си преценка, но изобщо нямам намерение да ти променям мнението или да ти казвам какво да мислиш (да не го изкара някой така). Обсъждаме си просто
Започна с лъжата пред Калоян, за това какво била казала за мъжете, което повториха и в петък.

Тя пък това откъде го изкопа?? То се е случило някъде на 3-4 седмица. Освен това Даяна изобщо не го е казала в този злобен контекст, в който Надя го представя.
По-късно се случи, на първия дуел на Стоян мисля. Не го изкопа, като го каза на Калоян, а тази реплика на Даяна понеже беше пред всички жени, Надка реши да използва, за да накара Калоян да прати Даяна дуелист, вместо Стоян, защото тогава той беше фермер. Определено излъга и то съвсем целенасочено, коменитрахме го още тогава

# 2 204
Мара никога не е била в сладка любовна двойка с Кустев, нито с друг, и да е грехота да ги разделиш, молим! Ако Дая си беше самостоятелен играч, щеше да я сполети съдбата на Дана, Жанета, Тони, Поли, Милена...И самата Дая си го каза, че ако не се е открила в някой мъж, щеше да е аутсайдер, а знаем какво се случва с аутсайдерите - бай, бай! Да не говорим, че Надка щеше да й е вдигнала мерника от първата седмица, тя особено много обича такива безгрижни мамини и таткови глезани, дето се чудят в кой мъж да се открият.

Общи условия

Активация на акаунт