🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 290
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 175
Теорията ми за промото. Satisfied

Скрит текст:
Според промото ми се струва, че Даяна търси сметка на Данчо, защото сигурно не е гласувал за нея за фермер. Най-вероятно Милена е предложила Даяна, като Петър, Калоян и Стоян са гласували за нея, а Надя, Мария и Боби за Ваня, като остава само Данчо, който е решил да гласува за Ваня, щото се сближиха в общата си мъка и е ядосан на Даяна. При което Даяна е смъртно обидена, цял сезон си гласят фермерска седмица с Данчо, а той накрая даже не гласува за нея, щото вече сигурно не се вижда вице. Ще има пак 5 реда сълзи и сополи, пак ще се обясняват и т.н.

Ако баба ми затваря кокошките докато гледа Завинаги и пропусне, че е свършил епизода, с тия драми във Фермата даже няма да се усети, че гледа нещо различно. SmileSmileSmile

# 2 176
  • при късмета
Верно че Даяна сама си печелише имунитетите, но Данч Форестър има голяма заслуга за това че тя е почти на финал. Тъй като всички много уважаваха и се кефиха на Данч и затова никой не се занимаваше с Даяна.
Незабравяйте, че допреди тая девойка да почне да се занимава с Петър всички казваха, че не я познават въобще дори и едва са си говорели с нея. С две думи тихо кротко Даяна си го избута до тук.
Сега без Данч вижте как почна да трупа негативи и вярвайте ми мн скоро ще е аут.
Не смятам, че на жените (а само те могат да дърпат Даяна на дуел) водещото в избора им е било уважението към Данчо. Ама никак не го вярвам. Всяка, като първи дуелист се води от лични мотиви и основания и уважението към Данчо е последното с което се съобразяват или са се съобразявали. Всяка гледа първо, с коя може да се справи, после личната нагласа и отношение към опонента. Не само жените, всички участници се съобразяват само с тези 2 фактора.
Ти, ако си вътре и смяташ, че Даяна ти е преодолим противник, пък много, ама много уважаваш Данчо, с кое би се съобразила? С това, че можеш да отстраниш Даяна и да останеш или с това, че много уважаваш Данчо и само заради това не би избрала преодолим според теб противник? Много се съмнявам да се съобразиш с второто, за сметка на първото

# 2 177
  • София

....

Потресена съм как думата МОРАЛ и ПРИНЦИПИ не значат нищо за младото поколение. (аз не съм никак голяма, но за моя радост добре възпитана)
Вече морала и принципите се разбират като анадолско поведение. И аз се радвам, че съм заградена с анадолци...

# 2 178
И аз имам усещането,че Дая някак си И заради Данчо стигна до този етап на играта.Вземаше си категорично имунитетите,особено когато бяха неисторически.Но някак си,моето усещане като зрител е,че беше някак си като в капсула.

# 2 179
Ma Ko аз ако бях вътре не бих я дръпнала просто защото нямаше да е фактор за мен. Както казах тя беше като невидима за останалите и то благодарение на Данч. Разбира се бих дръпнала някой който ме дразни първо.
В тая Ферма не са се събрали големи стратези да си призная.

# 2 180
  • при късмета
Ma Ko аз ако бях вътре не бих я дръпнала просто защото нямаше да е фактор за мен. Както казах тя беше като невидима за останалите и то благодарение на Данч. Разбира се бих дръпнала някой който ме дразни първо.
Не е била невидима. Преекспонира се участието ѝ заради Данчо и мненията не са безпристрастни, иначе невидима изобщо не е била.
Милена беше фермер втората седмица и стана разправията за сухите пасти. Всички жени се наостриха, Даяна тогава им каза, че се занимават с глупости. От самото начало си има мнение и го изразява. Втората седмица отношенията им с Данчо изобщо не бяха на този етап. Защо никой не влезе в личностен конфликт с нея, още тогава, при условие, че всички жени са на едно мнение, само  тя на обратното? Ето, можеше това да е основание на някоя да влезе в конфликт с Даяна, а тогава пак припомням с Данчо не бяха такива отношенията, но не се случи. Не се случи нито тогава, нито после, защото повечето жени считаха Даяна за труден съперник и предпочетоха и личностен конфликт да нямат с нея

# 2 181
Не е била невидима. Преекспонира се участието ѝ заради Данчо и мненията не са безпристрастни, иначе невидима изобщо не е била.
Милена беше фермер втората седмица и стана разправията за сухите пасти. Всички жени се наостриха, Даяна тогава им каза, че се занимават с глупости. От самото начало си има мнение и го изразява. Втората седмица отношенията им с Данчо изобщо не бяха на този етап. Защо никой не влезе в личностен конфликт с нея, още тогава, при условие, че всички жени са на едно мнение, само  тя на обратното? Ето, можеше това да е основание на някоя да влезе в конфликт с Даяна, а тогава пак припомням с Данчо не бяха такива отношенията, но не се случи. Не се случи нито тогава, нито после, защото повечето жени считаха Даяна за труден съперник и предпочетоха и личностен конфликт да нямат с нея

Това е твоето мнение и аз го приемам, но не можа да ме убеди че Даяна е силен противник или че не била невидима за другите.

# 2 182
То вече освен 99% от зрителите, ами и участниците се усетиха как Дая додрапа до финала и там се чудят коя беше тази, тук някои още не вярват, че е била под крилото на Данчо. Ами сори, няма как да бъдете убедени, няма и смисъл все да ви се обяснява очеизвадното.

# 2 183
  • SF

Не смятам, че на жените (а само те могат да дърпат Даяна на дуел) водещото в избора им е било уважението към Данчо. Ама никак не го вярвам. Всяка, като първи дуелист се води от лични мотиви и основания и уважението към Данчо е последното с което се съобразяват или са се съобразявали. Всяка гледа първо, с коя може да се справи, после личната нагласа и отношение към опонента. Не само жените, всички участници се съобразяват само с тези 2 фактора.
Ти, ако си вътре и смяташ, че Даяна ти е преодолим противник, пък много, ама много уважаваш Данчо, с кое би се съобразила? С това, че можеш да отстраниш Даяна и да останеш или с това, че много уважаваш Данчо и само заради това не би избрала преодолим според теб противник? Много се съмнявам да се съобразиш с второто, за сметка на първото

Виждам, че говорите по една от темите, които и на мене ми е интересна.
Значи по-глупавите и по-умните фермери уважават Данчо и не викат Даяна на дуел? - Ами... не.
Някакво особено внимание и уважение от страна на жените към Данчо не съм усетила. Напротив - всички казваха, че след вечеря те двамата се отделят и никой не ги познава и не е общувал достатъчно с тях.
Не казвам, че не са го уважавали, но някаква особена форма на респект и внимание към него и приятелката му... Аз не съм видяла, не съм усетила и затова позицията, че Даяна е стигнала до тук заради Данчо, ми е чужда, странна и невярна.

# 2 184
То вече освен 99% от зрителите, ами и участниците се усетиха как Дая додрапа до финала и там се чудят коя беше тази, тук някои още не вярват, че е била под крилото на Данчо. Ами сори, няма как да бъдете убедени, няма и смисъл все да ви се обяснява очеизвадното.

Именно а и то не може всички да са против нея все трябва да има някой който да напише нещо позитивно за Даяна

# 2 185
Аз пък мисля че и Данчо има принос да не избират Даяна за дуелист или ратай в случаите в които нямаше имунитет, защото ако някоя жена избере Даяна за дуелист и я победи, Даяна 100% ще предложи Данчо за фермер, а както сами казахте Данчо беше харесван от всички и щяха да го изберат за фермер. Та ако той стане фермер жената отстранила Даяна автоматично ще е следващата на дуел, докато ако някоя жена дръпне Поли например, която си беше самостоятелна единица, Поли отпада и играта си продължава. По същия начин и мъжете не биха направили Дайчето ратай или дуелист, за да се избегне очевиден конфликт с Данчо. Мое мнение.

# 2 186
Победи Щастливото Ванче, но ''Не всяко „Браво!“ е достойно.''
Голяма работа, че побеждава на арената, като през другото време се излага.
Злоба и егоизъм се крие, спред мен, зад табелата - Хепи.

За клетите Д2 два въпроса ме човъркат.
Защо Дайчето ревнуваше сгоден мъж?
Защо сгоден мъж ревнува свободна жена?

И относно парите, имам предложение към продуцентите.
Участник, който каже, че не е за парите, автоматично да губи 50% при евентуална победа.
Пример - Надя казва, че участва за да покаже умения. Ако спечели, да получи 50 000лв; останалите да бъдат дарени( за кувьоз пр.).

# 2 187
  • SF
Аз не знам как сте преброили 99 процента от зрителите, които не знаят коя е Даяна и знаят как е стигнала до финала. Някои приказки се пишат на килограм. Ей така шляп и едни 99 процента!
Аз пък знам, че 99 процента от мъжката публика са влюбени в Даяна и я наблюдават още от първи епизод. И са готови да изневерят. И е очевидно. И не знам как не се вижда от всички, това, което се вижда от всички.

Шегувам се. Не разполагам с такава статистика. Simple Smile

А може ли да се каже, че Данчо е стигнал до финал заради Даяна и заради това, че има физика някаква, която плаши някакви мъже с друга физика, които можеха да го изберат за дуел, но не са го избрали и Данчо е стигнал дотук заради другите мъже?

Даяна си има мускулчетата, акълчето, надъхаността, увереността в качествата си. Да, едни 10 секунди в игра за 4 точки може и да я пратят вкъщи, но и Ангел с Калоян бяха на кантар, Стоян с Кустев... Всеки силен и уверен може да отпадне от друг силен и уверен.

Ако отпадналите жени - Антония, Жанета, Поли, (не ги помня другите) са искали да викат Даяна на дуел, но не са го направили заради Данчо, значи Даяна е стигнала до тук заради тях.
В нито едно от имената горе не виждам някакъв култ, страх и супер тупер уважение към Данчо.

# 2 188
99% от зрителите /преброих ги лично/ са й разбрали тактиката да се присламчи към силен играч, а вътре фермерите освен всичко това, споделят, че не са имали никакви контакти с нея и не я познават като човек.

# 2 189
  • Sofia
Даяна беше толкова заета с Данчо, че нямаше време за лични конфликти с жените. Пък и всички се радваха на влюбените...докато не се усложни ситуацията с годеница, Пешо, Ванче.

Общи условия

Активация на акаунт