Това казвам.
За Ваня.
Аз писах, че се чудя как си е помислила сериозно за нещо между нея и Петър.
Но за мен външността е на последно място. Защото не намирам Ваня за грозна, дори ми е по-симпатична от Косъма.
Основното е разликата в годините и цялостното излъчване, в което слагам и характер, и манталитет.
Изгледах отново видеото от търга.Когато Данчо си купи ваучера за кражба и Боби започна да му говори ,че е добър човек,.....Даяна,облегната на фермерската къща каза"Айде,почнахме с циганските номера!"Това казва видеото,не аз.Аз коментирам видяното.Репликат аза храната на циганчето е на Данчо,да.
И естествено,че беше в кръга на шегата,и Боби шегувайки се му правеше комплименти на Даню,и т.н.Но неведнъж ни беше показано,че Боби им казва,че дори и шегата има граници.И да,най-вероятно Боби не я чу,но продукцията ни го показа на нас.
Ако Надка наистина се грижи за 200 кошера,дори не сама,а със семейството,евала.Това е толкова труд и знание.Имам приятелка,която наследи кошери от дядо си,ходила съм да помагам, товае наука, и много труд.Което не я превръща автоматично в добър човек.
Оф,сто пъти се редактирам.Милена също така каза,че нарочно си е нулирала отговорите на историческите дуели за ратай,за да може да иде в райското,където оставала сама и на спокойствие.Те си мислели,че й правят гадно.