🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 567
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 160
Така де, ама репликата за храната на циганчето си беше на Данчо.
Това казвам.

За Ваня.
Аз писах, че се чудя как си е помислила сериозно за нещо между нея и Петър.
Но за мен външността е на последно място. Защото не намирам Ваня за грозна, дори ми е по-симпатична от Косъма.
Основното е разликата в годините и цялостното излъчване, в което слагам и характер, и манталитет.

Изгледах  отново видеото от търга.Когато Данчо си купи ваучера за кражба и Боби започна да му говори ,че е добър човек,.....Даяна,облегната на фермерската къща каза"Айде,почнахме с циганските номера!"Това казва видеото,не аз.Аз коментирам видяното.Репликат аза храната на циганчето е на Данчо,да.
    И естествено,че беше в кръга на шегата,и Боби шегувайки се му правеше комплименти на Даню,и т.н.Но неведнъж ни беше показано,че Боби им казва,че дори и шегата има граници.И да,най-вероятно Боби не я чу,но продукцията ни го показа на нас.

Ако Надка наистина се грижи за 200 кошера,дори не сама,а със семейството,евала.Това е толкова труд и знание.Имам приятелка,която наследи кошери от дядо си,ходила съм да помагам, товае наука, и много труд.Което не я превръща автоматично в добър човек.
   Оф,сто пъти се редактирам.Милена също така каза,че нарочно си е нулирала отговорите на историческите дуели за ратай,за да може да иде в райското,където оставала сама и на спокойствие.Те си мислели,че й правят гадно.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 09:42 от марулета

# 2 161
# 2 162
  • Другата България
Това казвам.

За Ваня.
Но за мен външността е на последно място. Защото не намирам Ваня за грозна, дори ми е по-симпатична от Косъма.
Основното е разликата в годините и цялостното излъчване, в което слагам и характер, и манталитет.

Репликите бяха и от Данчо и Даяна.
Тя се изказа май първа отстрани и после той.
Аз коментирам за "храната на циганчето". Не друго, затова и го подчертах. Както става ясно, си е реплика на Данчо. Даяна стоеше отстрани, но не е била на търга - това казвам.
Отново се обясняваме по сто пъти за едно и също.
Което не означава, че тя не коментира Боби по принцип.

# 2 163
Ами плюем по Даяна, защото поведението й е лековато и нарцистично. Уж само приятелка с Данчо, а се разголва до него, целува,, прегръща, вижда, че той се влюбва, но се прави на умряла лисица, след като излезе Камелия му заяви, че както той се държи вече с нея, така и тя с него, демек ако продължаваш да ме ухажваш - съгласна съм. После като усети интерес от Пешо - почна да му се предлага, ми дори и да се е влюбила - можеше малко по- обрано поведение, това не е предаване за търсене на половинка, малко тактичност трябва да се усетиш, че да скочиш от едно легло в друго за толкова кратко не е ОК, и то баш в реалити

Данчо също преди да усети интереса на Петър се правеше на приятел и умряла лисица. Показа на Даяна, че след това си отива при годеницата и тук са само за приятно прекарване. Какво му дължи Даяна в случая не мога да разбера. Чак когато му взеха сиренцето Данчо се сети , че може да го играе и влюбен (манипулация за мен от чувство за собственост).
Да предлага се нелепо на Петър . Това е защото не е никак хитра и обиграна. Той и казва , че харесва активни жени , които водят и трябва да му предложат нещо . И тя милата се старае . Но Петър е свикнал с такива женички , които правят шпагат за него и това му е омръзнало. Ако беше по-хитра щеше да приложи тактиката ала Надя , с която оплете бат Анго..да ама не. И това си е нейния живот и опита ще си го натрупва с паденията и възходите. И аз не мога да я "нехаресвам" защото е неопитна. Когато на сцената има по-големи злини

# 2 164
  • при късмета
Мисля, че Фермата 4 и 5 бяха в една и съща ферма. В 4 сезон направиха грубия строеж, в сезон 5 - допълнителни постройки и детайли. 
Да ме поправи някой, сезон 4 не го следях, само чат-пат съм пускала и имах бегла представа.

Не знам дали някой го е изяснил, до тук стигнах. В 4 сезон правиха всичко от фермата 5, където бяха чорбаджийте. В изоставено стопанство, полуразпаднало се, реновираха всичко, а именно 2 къщи, лятна кухня и обор и дострояваха някои постройки. Толкова беше зле, че първите 2 дни само и единствено чистеха, беше невъзможно да се влезе, камо ли да се живее. Едната къща беше малко по-добре. Много повече работа имаха.
В 5 сезон, чорбаджиите ползваха всичко направено в 4ти, а сиромасите започнаха от начало, строиха си от нулата спално и лятна кухня, а двора беше разделен на 2. Не помня само с техния обор как стояха нещата, защото миналата година и при едните и при другите имаше животни, имаше крави, овце и кози едновременно.

Репликата на Даяна не беше към Боби, а просто така, да го каже на всички. Но когато трябваше Данчо да избира коя храна да вземе, Боби се пошегува, че Данчо е добър човек и няма да му вземе мръвките, Даяна тогава каза "айде сега цигански номера" и чак тогава Данчо, защото я чу (то всички я чуха), каза че няма да изглежда красиво общинския съветник да вземе храната на циганчето.

# 2 165
  • София

Данчо също преди да усети интереса на Петър се правеше на приятел и умряла лисица. Показа на Даяна, че след това си отива при годеницата и тук са само за приятно прекарване. Какво му дължи Даяна в случая не мога да разбера. Чак когато му взеха сиренцето Данчо се сети , че може да го играе и влюбен (манипулация за мен от чувство за собственост).
Да предлага се нелепо на Петър . Това е защото не е никак хитра и обиграна. Той и казва , че харесва активни жени , които водят и трябва да му предложат нещо . И тя милата се старае . Но Петър е свикнал с такива женички , които правят шпагат за него и това му е омръзнало. Ако беше по-хитра щеше да приложи тактиката ала Надя , с която оплете бат Анго..да ама не. И това си е нейния живот и опита ще си го натрупва с паденията и възходите. И аз не мога да я "нехаресвам" защото е неопитна. Когато на сцената има по-големи злини
Това изобщо не е вярно. Нека не преиначаваме фактите.
 В деня когато влизаше годеницата му, Данчо беше си подготвил разговора че е срещнал специален човек вътре и щеше да приключва с нея. Обаче тя му заговори, че му е направила консерви и работата стана объркана.

# 2 166
Даяна няма нужда да прилага слугинските тактики на Надка спрямо Анго, защото си е красавица и винаги ще  привлича мъжкото внимание. И двамата с Петър са егоисти, свикнали да ги харесват, без да си мръднат пръста и сега е борба кой да се наложи. И тъй като Дая няма да получи безусловното възхищение, което имаше от Данчо, скоро ще откаже да се старае за Петър.

# 2 167
  • София
На мен ми е много чудно какво иска Дая от Данчо при положение, че го отряза, гушка се с Петър, а след това му държи тон той с кого говори...
Не знам това девойче на кой свят живее, но ще се повторя, че идея си няма тя какво е да си възрастен. Нивото на емоционално израстване е до 8ми клас голямото междучасие.

Не мога да не кажа "Браво" на Ваня. Наистина си извоюва мястото на финала и реално е най-заслужила от всички. То е ясно, че ще има битки за финала последната седмица, но дуел като дуел в целия си блясък само тя имаше, и то 3.

По мнението, че Данч бил едва ли не издърпал Дая до финал, нека не заравяме, че не той ѝ печели имунитетите от ратайство и от дуел. А това, че не са я пратили досега е грешка на Мария и на кликата.
Може би е имало някакъв шанс някоя да я дръпне, но според мен никой не я смята за слаба, понеже все пак е доста издържлива.

# 2 168
Това казвам.

За Ваня.

A ако е квазимодо с перфектен характер и манталитет, дали ще има тонове фенки. Както и да е , визията е доста водеща , да не го отричаме , повечето хора се влияем , за това изказването и не ми е повърхносто. Дори доста по осъзнато

# 2 169
  • при късмета
Изобщо не е Данчо причината Даяна да не е била на дуел. Да не забравяме, че до половината сезон изобщо не беше нужно да си ратай, за да си дуелист, а можеше да се посочва абсолютно всеки. За втори дуелист също можеш да дръпнеш всеки, без имунизирания, разбира се. Даяна сама си печелеше имунитетите, Данчо не е играл вместо нея, а не я избираха и защото имаше други междуличностни конфликти при жените. Като се бяха заредили женски дуели Даяна не беше в конфликт с нито една или с имунитет. Кой да я избере? Жанета и Дана (да ме прощаваш Дана, така мисля) са доста по-слаби, поне физически от нея, а Антония и Поли, с които са по-равностойни доста щяха да се озорят, при това имаха лични сметки за разчистване. Милена е ясно, че нямаше да я избере, дори да не искаше имунитета да е за нея, тя беше единствената защитила я преди първия ѝ дуел. Това са причините Даяна да не е била на арената и Данчо няма нищо общо с цялата работа. Аз продължавам да не виждам в какво се състои покровителството и пазенето му, няма нито една фактическа или логична причина за това

# 2 170
  • Другата България
Това казвам.

За Ваня.

A ако е квазимодо с перфектен характер и манталитет, дали ще има тонове фенки. Както и да е , визията е доста водеща , да не го отричаме , повечето хора се влияем , за това изказването и не ми е повърхносто. Дори доста по осъзнато
Не знам.
В случая не е Квазимодо, а аз него коментирам.
Не отричам за визията, споделям гледна точка.
За мен е мистерия как Дайче се огледа в ДанЮ с тези критерии.
Като за мен той е направо грозен.
Ама свят щарен.
Субективен.

# 2 171
  • София
Скрит текст:

Това изобщо не е вярно. Нека не преиначаваме фактите.
 В деня когато влизаше годеницата му, Данчо беше си подготвил разговора че е срещнал специален човек вътре и щеше да приключва с нея. Обаче тя му заговори, че му е направила консерви и работата стана объркана.

Това изобщо не е вярно. Нека не преиначаваме фактите. Simple Smile
Данчо беше написал сълзливото писмо от себе си до себе си и след като го прочетоха пред всички, Даяна му даде да разбере, че между тях връзка няма и няма да има. Така че Данчо както беше се залетял да се разделя с Камелия, така рязко подви опашка и рева, и говори с пискливо гласче, и се гушка с Камелия и й обясняваше, че я обича. Да, когато каза на Андрей, че иска Камелия да влезе, за да си изяснят отношенията, имаше намерение да се раздели с нея. Но Когато Камелия влезе фактически, той вече беше отрязан от Даяна и разговорите му с Камелия станаха съвсем други.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 10:37 от Vivi

# 2 172
Годеницата, молейки Даню да не я зарязва, му направи пълен опис на приготвената от нея зимнина. Много се забавлявах:
"Ни мЪ зарязвай, молят'са, направила съм чи пликчета с миш-маш"
За мене си беше пълен цирк това, но това си е моето виждане. Всеки да вярва в каквото ще.

А Дая дори да следва сценарий, в което аз вярвам, успява да скандализира милото ни пуританско общество, онова с анадолския манталитет. Ми, добре се справя със задачата, генерира хиляди мнения - кое от кое по-ожесточéни, изобилстващи с пожелания за страдания към горкото момиче. Много мило.

# 2 173
Верно че Даяна сама си печелеше имунитетите, но Данч Форестър има голяма заслуга за това че тя е почти на финал. Тъй като всички много уважаваха и се кефиха на Данч и затова никой не се занимаваше с Даяна.
Незабравяйте, че допреди тая девойка да почне да се занимава с Петър всички казваха, че не я познават въобще дори и едва са си говорели с нея. С две думи тихо кротко Даяна си го избута до тук.
Сега без Данч вижте как почна да трупа негативи и вярвайте ми мн скоро ще е аут.

И айде спрете да оправдавате поведението на Даяна. Леко ѝ е поведението и това е. Не може да се гушкаш в мъж полугола, да му облизваш пръстите и още подобни неща и после да пееш песента “Ама то ние сме само приятели”. Прав беше Данч да има надежди.
А Ванчето няма право са се цупи на Петър поне той беше пич да ѝ каже всичко преди да почне с Даяна. Но от друга страна Ванчето има право да се цупи на Даяна, защото не веднъж и е споделяла, че има влечение към Петър и най - малкото което Даяна можеше да направи е да се беше постарала малко повече да ѝ уважи чувствата. Все пал фопреди две седмици Даяна обясняваше как Ваня ѝ е “най - добрата приятелката във Фермата.”

Потресена съм как думата МОРАЛ и ПРИНЦИПИ не значат нищо за младото поколение. (аз не съм никак голяма, но за моя радост добре възпитана)

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 10:49 от Анонимен

# 2 174
  • Варна
    Ако Надка наистина се грижи за 200 кошера,дори не сама,а със семейството,евала.Това е толкова труд и знание.Имам приятелка,която наследи кошери от дядо си,ходила съм да помагам, товае наука, и много труд.Което не я превръща автоматично в добър човек.
   Оф,сто пъти се редактирам.Милена също така каза,че нарочно си е нулирала отговорите на историческите дуели за ратай,за да може да иде в райското,където оставала сама и на спокойствие.Те си мислели,че й правят гадно.

и в мандрата да произвеждаш добра продукция пак е труд , не че автоматично добрите хора работят а автоматично лошите мързелуват.Изобщо не разбрах огромната радост да правиш гадно на всички , всички да те низвергнат и отлъчат и останал сам да се радваш на собствената си гадост и жлъч.
Иначе циркове бол - де да знам , май наистина са снимали някое междучасие в 8 клас.

Общи условия

Активация на акаунт