🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 275
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Аз се чудя дали ще успеят да я направят тази Ферма? Едни фермери високи ставки, други ниски. Началният устрем за работа, когато се и показваха, доказаха, позамря малко. Идва и финал, пазят си силите.
Видя се като го нямаше бащицата как налепиха плочките. Той и Боби им мрънкаше, ама той не е бащица.

# 2 146
И сега Милена ,кого ще посочи за фермер... Даяна или Калоян?
Ако е Даяна, Ванчето ще е фермер,  с вице Данчо, така ли...
И ще натикат Даяна в миша дупка😁
Ратай и дуелист. Тя ще дръпне Мария ,ако не вземе имунитет,  как мислите?
Ако е Калоян, вице е Петър, Стоян е ратай и дуелист, кого ще дръпне? Данчо? Петър?

# 2 147
Доволна съм,че Милена напусна играта.Малко преди финала , така боли повече!Големи претении без покритие.Няколко пъти каза на Надя -ти не общуваш с такива хора като мен навън.Брей,че каква точно си ти?
   И да, най-вероятно Надя не общува с адвокати и други хай левъл хора.
  Което не значи,че Ванчето ми харесва повече,просто първата ме дразни повече.Егаси обяснението.
   Дая ратай и първи дуелист ще ми е супер.От мъжете ратай искам Данчо.Да има още зрелища.Ми като са влезли в риалити и като не са преценили как да се държат,поне да се доизложат качествено.
   Гледах промото - ех, Наде, Наде! Не може ли просто да каже-Трябват ми тези пари !Точка! Или от продукцията са ги накарали да кажат ясно и точно за какво са им.Интересно ми е на Дая за какво са й 100 000 лв.Не съм я чула досега да казва.
    Искам  Боби на финал.Да вземе тия пари,да ги вложи във фимата си,за да подсигури след време добро образование на децата си.
   И да спрат с тия гадни подмятания - цигански номера,цигански работи,не мога да взема храната на циганчето /това на търга от Даяна и Данчо/.Боби сто пъти им каза,че прекаляват,ама те са над нещата.
   И според мен Даню се съсипа от мъка - лицето му изрито,очите едни такива хлътнали,без настроение.Дано като излезе Камелия не си го прибере обратно,дано!
    Милена по бтв в момента .

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 08:42 от марулета

# 2 148
Гледам Милена по бтв. Върви й гладко мисълта, има богат речник.  Явно вътре е била под голям натиск и стрес и затова на моменти страдаше от словесно безсилие. Така си го обяснявам.

# 2 149
Не харесвам Ванче, ( Милена беше моят избор ), но харесвам цветни хора. Какво значи инфантил? Да пазиш детска наивноност и лудост? Да знаеш, че няма дядо Коледа, но да вярваш, че има? Есе мога да напиша, но от телефона толкова.
Наскоро даваха филм за Иван Яхнаджиев. Толкова цветен, толкова "инфантилент" по тукашните критерии. С дрехи, които бихте обявили за неподходящи за възрастта му. Определено предпочитам усмихнати хора с весели и шантави дрехи, пред сиви, скучни, отговарящи на критерии от преди десетилетия, как възрастните трябва това или онова.
Предпочитам възрастните да  са шарени и да излъчват енергия, да са слънчеви и усмихнати в душата, а не мърморковци
Такива "инфантили" предпочитам :
Скрит текст:

# 2 150
  • Другата България
  И да спрат с тия гадни подмятания - цигански номера,цигански работи,не мога да взема храната на циганчето /това на търга от Даяна и Данчо/.Боби сто пъти им каза,че прекаляват,ама те са над нещата.
   И според мен Даню се съсипа от мъка - лицето му изрито,очите едни такива хлътнали,без настроение.
Пуснах сълза за ДанЮ.

Но друго да питам.
Кога на въпросния търг Даяна е имала реплика към Боби?
Като тя изобщо не беше там?
Репликата с "храната на цигането" беше само на Данчо.
Или нещо аз греша?
И беше зле прикрито желание да вземе храната именно на Петър, предполагам не е бил в хипогликемия.
Даяна ще излезе виновна и за земетресението тази нощ май......

# 2 151
Даяна не беше на търга,гледаше отстрани,като всички останали.Мисля,че беше облегната на фермерската къща,но не съм сигурна за местоположението.Всички цяпат отстрани и то доста от близо,за да чуват реплики,наддавания,да коментират.
   Дори не съм разбрала,че е имало земетресение.За мен Даяна е виновна единствено и само за своето поведение,и то не виновна,по-скоро отговорна.Не съм някакъв моралист,нито от Анадола,но поведението й не ми е окей.Особено с Данчо,а сега се опитва да убеди и себе си и всички сотанали,че са само приятели.Което не оневинява Данчо,в никакъв случай.Сълза няма да пускам за него,за мен той е п......Но е факт,че видимо  преболедува това "приятелство".

# 2 152
Аз пък не мога да разбера какво толкова се плюе Даяна. За мен направи възможно най-правилния ход. Ухажва я неотлъчно и упорито  обвързан мъж, на моменти поддаваше (Данчо има чар , не е хален делон , но има излъчване ).
Усещайки , че се оплита в триъгълник, в същото време и се дава шанс със Убавеца на Фермата и топ ерген. Какво трябва да направи - да остане при обвързания и да му разреуши семейството , или да избяга към несигурността която и предлага Петър , но пък той я привлича, и е свободен (което чувството и за вина вече е по-спокойно). Изведнъж се оказва , че и Петър е обвързан (не с пръстен , ами с две намигвания към Ванчето ) И хоп, Даяна трябва не да слуша сърцето си и да се бори за новата си любов , ами да се дръпне щото Ванче първа си го заплюла.
Ванчето ако и е "приАтелка" , ще каже , давай Даяно, аз там нямам шанс опитай ти. Пък и ме и кефи как ги разиграва двамата топ свалячи и мистъровци плейбой.Нека и те си намерят майстора .
По точка втора обвиненията към Даяна- повърхностни критерии в избора на мъж (да е хубав , да танцува , да не я излага пред хората ) . Извинете драги зрители , но толкова коментара прочетох тук , как Ванче никак ама никак , ама имала ли акъл дори да си помисли , че става да бъде двойка с Петър. Значи масовия критерий на всички е именно този - външността. Така , че да не се правим на по-малко повърхностни , и да наричме нещата с истинските им имена . Включително и аз си го мисля .

# 2 153
И аз изслушах интервюто с Милена: за мое съжаление / неутрална съм към нея - нито я харесвам, нито -не/, не беше обективна. Това, че мисълта ѝ тече гладко, беше заради удобните и предвидими въпроси и времето , което тя имаше за да усети настроения и намести факти. Особено интересно оправда тоталния си провал на тестовете по история - искала да е винаги ратай и затова ги е /цитирам / "нулирала"...Може би е така, а може би - не ? В началото на Фермата всички я уважаваха и приемаха, /Милена имаше по-скоро амбиции да е добър седмичен фермер , а не ратай/, а тя пак се проваляше на тестовете....Както и да е, не  съм сигурна и в това, но тоталната ѝ безпомощност на Алманаха в дуела с Антония / двете бяха на едно ниво - т.е. близо до 0/, както и снощния бисер с "изтърсака" и "поганеца".
Не ми хареса особено и факта, че не отчете собствените си грешки в отношенията с хората, не че нямаше, единствено повтаряше как не е имала намерение да се разкрива , но с благодарност към продукцията, се е  доразвила в себепознанието и себеусъвършенстването...Умело вмъкнатите лични истории , мисля аз, са запазена марка както за Надя, така и за Милена.
Явно опита да прикрие, но се усети огорчението ѝ от останалите фермери-"приятели" - Калоян, Мария, дори Дая и Стоян - подкрепи приятелството си и искрените си отношения само с Асен, останалите - с половин уста.
Накратко - самоуверена, до самонадеяност,  горда , до фукливост и искрена, по свой си начин.

# 2 154
  • Другата България
Така де, ама репликата за храната на циганчето си беше на Данчо.
Това казвам.

За Ваня.
Аз писах, че се чудя как си е помислила сериозно за нещо между нея и Петър.
Но за мен външността е на последно място. Защото не намирам Ваня за грозна, дори ми е по-симпатична от Косъма.
Основното е разликата в годините и цялостното излъчване, в което слагам и характер, и манталитет.

# 2 155
  • Бургас
Ами плюем по Даяна, защото поведението й е лековато и нарцистично. Уж само приятелка с Данчо, а се разголва до него, целува,, прегръща, вижда, че той се влюбва, но се прави на умряла лисица, след като излезе Камелия му заяви, че както той се държи вече с нея, така и тя с него, демек ако продължаваш да ме ухажваш - съгласна съм. После като усети интерес от Пешо - почна да му се предлага, ми дори и да се е влюбила - можеше малко по- обрано поведение, това не е предаване за търсене на половинка, малко тактичност трябва да се усетиш, че да скочиш от едно легло в друго за толкова кратко не е ОК, и то баш в реалити

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 09:29 от bur02

# 2 156
  • София
Много ме е яд за Милена, макар не много обосновано с репликите към участниците раздвижваше играта. Очаквам сега пак да нарочат Стоян и последния нормален Дуел да е мъжки със Стоянчо начело.

Извинявам се, че съм нарекла Дая "лека" вчера и съм обидила някои потрбители. Скритият текст е снимка, не е спойлер
Скрит текст:

# 2 157
Доволна съм,че Милена напусна играта.Малко преди финала , така боли повече!Големи претении без покритие.Няколко пъти каза на Надя -ти не общуваш с такива хора като мен навън.Брей,че каква точно си ти?
   И да, най-вероятно Надя не общува с адвокати и други хай левъл хора.
  Което не значи,че Ванчето ми харесва повече,просто първата ме дразни повече.Егаси обяснението.
   Дая ратай и първи дуелист ще ми е супер.От мъжете ратай искам Данчо.Да има още зрелища.Ми като са влезли в риалити и като не са преценили как да се държат,поне да се доизложат качествено.
   Гледах промото - ех, Наде, Наде! Не може ли просто да каже-Трябват ми тези пари !Точка! Или от продукцията са ги накарали да кажат ясно и точно за какво са им.Интересно ми е на Дая за какво са й 100 000 лв.Не съм я чула досега да казва.
    Искам  Боби на финал.Да вземе тия пари,да ги вложи във фимата си,за да подсигури след време добро образование на децата си.
   И според мен Даню се съсипа от мъка - лицето му изрито,очите едни такива хлътнали,без настроение.Дано като излезе Камелия не си го прибере обратно,дано!
    Милена по бтв в момента .
Съгласна съм с всичко казано до тук, освен за Боби. Той сам стана и каза пред всички че е циганин. В това че се гъбарката с произхода му не виждам нещо кой знае колко лошо. Правят го добронамерено, без злоба, държат се добре с него. Ако на един българин непрекъснато му казват че е българин, трябва ли да се обиди? Е защо ако кажеш на циганина че е циганин, се обижда? И не го искам на финал точно пък него. Прекалено душевно чист, благ и стерилен изглежда, което със сигурност означава, че не е искрен. Просто поза, за да харесат него и тези като него.

# 2 158
  • Варна
ако не беше Фермата мъжете свършиха Simple Smile .
Цирк Simple Smile
Някой спомена, че Надя имала 200 кошера , ако някой не знае колко труд е това - да пита.Един от най - големите беди на милата ни държавица е много проста - малко се работи , т.е. малко работим.Виж философи , артисти , - исти , -исти , певци , умници .......................с лопата да ринеш

# 2 159
Така де, ама репликата за храната на циганчето си беше на Данчо.
Това казвам.

За Ваня.
Аз писах, че се чудя как си е помислила сериозно за нещо между нея и Петър.
Но за мен външността е на последно място. Защото не намирам Ваня за грозна, дори ми е по-симпатична от Косъма.
Основното е разликата в годините и цялостното излъчване, в което слагам и характер, и манталитет.

Репликите бяха и от Данчо и Даяна.
Тя се изказа май първа отстрани и после той.

Общи условия

Активация на акаунт