🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 126
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 205
Защо Даяна се настрои така "изведнъж" срещу Надка и то толкова явно?Сложих кавички,защото явно нещо ми е убягнало.Край огъня  се изрепчи за прошката,после в интервюто .
   Според мен Надка,няма значение вярваща или не, имаше правото да не иска прошка.Откъде -накъде някой ще й държи сметка защо?И това далечне значи ,че е безгрешна.А и тези мои думи не значат,че се прехласвам по нея.Просто в тази конкретна ситация съм на нейна страна.
    И въобще не съм съгласна с мненията,че оплюваме Даяна,а ония двете разгологъзени лелки не.Доста изсипахме и върху тях.
   Така или иначе Даяна събира най-много мнения за себе си.Явно има защо.И Даню изобщо не е невинен.

# 2 206
  • при късмета
Даяна усеща (а вероятно не просто го усеща, а го знае), че Надка полека лека, от 2-3 седмици настройва мъжете с/у нея. Предимно те са фермери, т.е. предимно те решават кой ще е първия дуелист (затова и Надка подковаваше, не друг, а Калоян с лъжата си). Даже точно Данчо започна да настройва с/у Даяна. Затова, като за всичко останало изобщо не си мълчи
И самата Дая си го каза, че ако не се е открила в някой мъж, щеше да е аутсайдер,  
Кога и в каква връзка го е казала това?

# 2 207
Цитат
Скрит текст:
author=Esmee link=topic=1272999.msg41841386#msg41841386 date=1606646740]
Мара кого ли не гушна, не призна за свой приятел, и кой ли не й разкопча сутиена, за да я масажира.
Ако Даяна имаше и 1 секунда излъчено видео с такова нещо - трима върху гърба й и две мъжки ръце разкопчават, други две закопчават... Леле! Леле... Само с Леле мога да го изкажа, защото други думи не намирам. Да я бяха хванали за косите и да пометат с нея цялата ферма.
А за Кустев как се поду от рев....
Значи, може ли да се каже, че Мария стигна до там заради Кустев, с когото бяха приятели и никой не искаше и не смееше да я номинира, защото прекалено много уважава Кустев?
Мария и Кустев да не са едно цяло? Кустев я наричаше мило "Моята любима Мария"... Все тая. Това не е упрек. Просто за едни може и е приятно, а други, които правят абсолютно същото, без чак толкова рев и емоция, са кофти хора.

И може ли да се каже, че Мария е на финал заради Надежда? Защото Данчо никога не е казал на Даяна да се държи за него и той ще я добута до финал, а имаше 2-3 поредни епизода, в които Надя внушаваше точно тези идеи - че тя ще добута Мария до финал.
Е, честито на Мария, на финал е заради приятелството си с Надя.
Което, подобно на приятелството на Даяна и Данчо, напоследък доста се е пропукало. Може би защото Мария е неблагодарна? Може би защото Мария предпочита да си пуши цигарата с Калоян и Петър? Може би защото Калоян и Петър са по-секси и по-сладки от Надя?
99 процента от зрителите виждат очевидното!
Съгласна!
Допълвам, че все пак, това е една игра. С награда /съвсем примамлива, при това/. И който не е влязъл заради наградата, значи - нека да не губи ефирно време.

# 2 208
  • Sofia
Само се чудя какво ще стане ако в шоуто влезе представител на LGBT ,в кой отбор ще бъде, в какви дуели ще участва...изобщо това разделяне по пол  не е много удачно. Да не се появи някой дискриминиран в предаването и да ги обвини, че не е бил поставен в подходящ отбор.

# 2 209
  • при късмета
Имаше гей миналата година. Да не говорим за съмненията щерката в кой отбор е. И двамата си бяха на дуели според физическия пол

# 2 210
Даяна усеща (а вероятно не просто го усеща, а го знае), че Надка полека лека, от 2-3 седмици настройва мъжете с/у нея. Предимно те са фермери, т.е. предимно те решават кой ще е първия дуелист (затова и Надка подковаваше, не друг, а Калоян с лъжата си). Даже точно Данчо започна да настройва с/у Даяна. Затова, като за всичко останало изобщо не си мълчи
И самата Дая си го каза, че ако не се е открила в някой мъж, щеше да е аутсайдер,  
Кога и в каква връзка го е казала това?
Веднъж в изповедалнята, пак по нейните драми разсъждаваше.
А, ето, и ти си забелязала, че след като Дая се изнесе от любовната квартира и случайно точно тогава Надка взе да настройва другите срещу нея.

# 2 211
  • при късмета
Напротив, казвам, че Надка настройва мъжете с/у нея от 2 седмици. Тя се изнесе преди 2 дни. Само Данчо настройва чак сега. Преди 2 седмици започна с Калоян, после естествено Петър.
Не помня думите ѝ в изповедалнята, може би, ако конкретизираш по време или по конкретен въпрос от зад кадър ще се сетя

# 2 212

Ехеее, Даню богатия първо с годеница, после на Дая се пробва, с Жанета и Косъма гледахме сторита как го целуват, а сега и с Габи! После Дая скачала от цвят на цвят...

# 2 213
  • Варна/Амстердам
Ами, да, права беше Милена, когато каза в очите на Данчо, че скача "от цвят на цвят", а той й се изрепчи. Истината боли, Дане. 😂

# 2 214
Колко е уважаван Данчо стана ясно, когато бе предложен за фермер от Поли, но Ваня събра повече гласове.
И на друга вълна сте, но да си кажа мнението за "най-малкото зло" Боби. За мен той като характер не е много повече от Стоян. Цял сезон търпи подигравки / добре, че е майтапа да си кажем истината/. На няколко пъти се опита да каже, че не му е приятно и пак отнесе подигравки. При дуелите винаги застава от страната на "алфа" групата. Изобщо не видях нещо мъжко от него като характер. Предимството му е, че разбира от строителни дейности и е силен физически. Ако не се страхуваха, че ще ги изпрати един по един вкъщи отдавна щеше да е на дуел.
А предложението, който заяви, че не е вътре за пари да ги дарява за благотворителност е много добро.

# 2 215
  • при късмета
Боби беше на дуел. С йогата.
Между другото, ако беше останал, можеше да е интересно. Противоречив беше малко, уж за минимализъм, яде слънце и от време на време от боба и баницата на баба, ама цигарата му не излизаше от устата и по женската част доста се заглеждаше, както ми се стори

# 2 216
  • Велико Търново
Скрит текст:
От промото се вижда, че Дая е фермер на седмицата(седнала е там където стои фермера)! Като цяло лично аз съм много щастлива!
Скрит текст:
Дават Даяна седнала на тясната страна на масата и до нея Петър, но те се чукат с чашите и пият вино. Това най-вероятно е на празненството след победата на Ваня. А е ясно, че тогава все още няма избран фермер.
Така че не е никаква подсказка.

Ето с това ще се запомни тази жена.
А не с "маньовъра", че не била поискала прошка от никого.
Мдааа... тоя "маньовър" предполагам даже вече е забравен от повечето. Просто защото вероятно се помни само от поддръжниците на Надка.

или да избяга към несигурността която и предлага Петър , но пък той я привлича, и е свободен (което чувството и за вина вече е по-спокойно). Изведнъж се оказва , че и Петър е обвързан (не с пръстен , ами с две намигвания към Ванчето ) И хоп, Даяна трябва не да слуша сърцето си и да се бори за новата си любов , ами да се дръпне щото Ванче първа си го заплюла.
Принципно с цялото цитирано мнение съм съгласна, само едно малко уточнение, касаещо конкретния цитат. Днес гледам доста епизоди от "Животът зад Фермата", които не бях гледала. В един от тях дадоха оня прословут масаж, след който Даяна каза на Петър "Твойта жена е при моя мъж - прави ѝ масаж". Когато излъчиха редовния епизод, не се бях заслушала, но днес ми направи впечатление, че Петър отговори "Коя е моата жена? Моята жена е отвънка и е в Пловдив". Не съм виждала досега да е обсъждано, но си признавам, че е имало моменти, в които не съм чела всичко. Все пак дали пък е баш свободен Пешко?

# 2 217
Данчо просто си е качил снимка с Габи, това не означава, че са двойка. Хайде стига.
Аз също подкрепям тезата, че Даяна е на метри от финала благодарение на Йордан. Работеха си все двамата, спяха си все двамата, тя почти не комуникираше с други хора и нямаше с кого да създаде конфликт. Освен това Данчо се радва(ше) на много голямо уважение във Фермата и за да не пострадат отношенията с него, не беше избирана дори за ратай. Не всяка седмица имаше имунитет, не забравяйте.
Гледам "Тази неделя" - Милена си дъвче една и съща, затова й тече гладко мисълта. Голямо театро е тая жена. Много малко видяхме от нея в тази ферма, но твърде много чухме.

# 2 218
  • Варна/Амстердам
DamaPika, обсъждахме изказването на Петър и някои момичета писаха, че са го видяли с къдрокоса девойка в Пловдив. Явно и той не е толкова сам. 😁

# 2 219
Боби беше на дуел. С йогата.
Между другото, ако беше останал, можеше да е интересно. Противоречив беше малко, уж за минимализъм, яде слънце и от време на време от боба и баницата на баба, ама цигарата му не излизаше от устата и по женската част доста се заглеждаше, както ми се стори

Беше, да, но съвсем в началото ( може и да бъркам, но не го ли избра чрез жребий йогата) Тогава показа колко е корав, а и в битките за имунитети го затвърди.
От излъчваните кадри с него, обаче не виждам да го уважават като човек.

Общи условия

Активация на акаунт